Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 09 14, 18:56)
Tai darykit paprasčiau....darykit įprastai, ir ant viršaus dėkit matinį topą ir kai klientei atsibos jinai jį tiesiog nusivalys ir bus vėl blizgus

siai mano draugei baisiai patiko matinis ir jau uzsiprase kitam kartui vel matinio doh.gif o bet jis gi gali apsitrint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 14, 18:58)
siai mano draugei baisiai patiko matinis ir jau uzsiprase kitam kartui vel matinio  doh.gif  o bet jis gi gali apsitrint  blush2.gif

Tada jei ilgalaikio nori....tai....esu pati išbandžiusi....dėkit norimos spalvos daugiau, bent jau vienu sluoksniu, ir nuvalykit su cleanseriu lipnumą ir nedėkit topo....laikosi gerai
Arba...viską darot įprastai...bazė...spalva....topas....lipnumą nuiimat........ IR.....pašiaušiat su bafiku šiektiek aštresniu ir poto su švelnesniu....ir super
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 09 14, 19:26)
Tada jei ilgalaikio nori....tai....esu pati išbandžiusi....dėkit norimos spalvos daugiau, bent jau vienu sluoksniu, ir nuvalykit su cleanseriu lipnumą ir nedėkit topo....laikosi gerai
Arba...viską darot įprastai...bazė...spalva....topas....lipnumą nuiimat........ IR.....pašiaušiat su bafiku šiektiek aštresniu ir poto su švelnesniu....ir super

geras, reiks ismegint bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi matinius nagus darau su bafiku, pašiauši topą ir vuolia, nereik niekuo ten tepliot biggrin.gif
Atsakyti
Man juodieji labai patiko thumbup.gif

Mano kairioji ranka:
user posted image

Kadangi piesiau nepatogiaja ranka, tai tiek to smile.gif
Sugalvojau isbandyti isodinti perliuku. Tikriausiai per storai pertepiau topu, nes du bebeblizga g.gif
Atsakyti
andorinha, o man dar graziau kad jie blizga, ir siaip labai dailu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 14, 19:53)
andorinha, o man dar graziau kad jie blizga, ir siaip labai dailu  bigsmile.gif

ir man graziau kai blizga, bet klaida padariau ir topo leptelejau biggrin.gif kita karta reiks atsargiau.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 14, 20:45)

O bigsmile.gif kaip gražu thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif gražiai atrodo tie perliukai,kaip tik šiand.ir aš gavau juos mirksiukas.gif lipinsiu į aš rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 14, 21:45)
Mano kairioji ranka:
[

Man labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
isbandziau as HG strukturini... Neturejau jokio isankstinio nusistatymo, bet neitikino jis manes. Isimylejau Brisa Lite Smoothing gel, jauciu,kai baigsis, uzsimerksiu (kad kainos nematyciau) ir pirksiu vel biggrin.gif Laikosi ant mano nagu kaip prilituotas, nereikia jokio bondo, nereikia bafiko, naudoju ji tik bazes likuciams pasalinti.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 14, 21:08)
isbandziau as HG strukturini... Neturejau jokio isankstinio nusistatymo, bet neitikino jis manes. Isimylejau Brisa Lite Smoothing gel, jauciu,kai baigsis, uzsimerksiu (kad kainos nematyciau) ir pirksiu vel  biggrin.gif  Laikosi ant mano nagu kaip prilituotas, nereikia jokio bondo, nereikia bafiko, naudoju ji tik bazes likuciams pasalinti.

Gal galit pasakyti ar cia tas pats kas ir strukturinis? Tik jums geriau nei hg?
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2013 09 14, 20:33)
Gal galit pasakyti ar cia tas pats kas ir strukturinis? Tik jums geriau nei hg?

tai toks pats nutirpinamas gelis (soak off) kaip ir Gelish Structure gel. Jo sluoksnis sutvirtina naga, islygina nelygumus ir pan. Ir lakas zymiai ilgiau laikosi. Tiesiog Brisa man prilipo, su juo viskas labai paprasta ir garantuota gaunasi biggrin.gif Gaila, mano draugele su silpnais nagais neranda laiko pas mane uzsukti, labai noreciau isbandyti sita geli ant jos nagu...
Atsakyti