Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

o tai kai strukturini dedat kazkiek pakeliat kaina, m?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 14, 21:08)
isbandziau as HG strukturini... Neturejau jokio isankstinio nusistatymo, bet neitikino jis manes. Isimylejau Brisa Lite Smoothing gel, jauciu,kai baigsis, uzsimerksiu (kad kainos nematyciau) ir pirksiu vel  biggrin.gif  Laikosi ant mano nagu kaip prilituotas, nereikia jokio bondo, nereikia bafiko, naudoju ji tik bazes likuciams pasalinti.

galima issamiau su nuoroda apie ka jus ir koks naudjimo principas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 14, 21:00)
galima issamiau su nuoroda apie ka jus ir koks naudjimo principas  g.gif

My Webpage
You Tube taip pat yra reklaminis CNDvideo filmukas susuktas.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 14, 22:04)
My Webpage
You Tube taip pat yra reklaminis CNDvideo filmukas susuktas.

o kuom jis geriau nei gelish strukturinis, kas geriau? nes esu pastaraji nusimacius pirkt ir kokia sio Jusiskio kaina?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 14, 21:08)
o kuom jis geriau nei gelish strukturinis, kas geriau? nes esu pastaraji nusimacius pirkt ir kokia sio Jusiskio kaina?

na as jau pavardinau, kuo jis man geras... Saviski pirkau naudota, kartu su daug kitu CND produktu. Kainuoti turetu truputi daugiau nei HG, manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 14, 20:45)
Mano kairioji ranka:

va kaip profesionaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 14, 21:17)
va kaip profesionaliai  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif man, kairiarankei, buvo kosmaras naudotis desine ranka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 14, 22:17)
na as jau pavardinau, kuo jis man geras... Saviski pirkau naudota, kartu su daug kitu CND produktu. Kainuoti turetu truputi daugiau nei HG, manau  g.gif

tai ta prasme ji tepat visai niekaip neparuosdama nago ir tada ant jo spalva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 14, 21:25)
tai ta prasme ji tepat visai niekaip neparuosdama nago ir tada ant jo spalva  bigsmile.gif

na, gamintojas CND taip ir siulo naudoti, bet mano nagas nera lygus ir slidus - nuo ankstesniu lakavimu lieka bazes, buna, kad tenka praeiti blokeliu. Be to, man atrodo, kad po Brisa Lite gelio 1sluoksnio nagas yra kietesnis nei po sluoksnio HG strukturinio. Kartoju, tai mano asmenine nuomone, gerai butu jei kas dar pasisakytu...
Stai sitas video: My Webpage
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 14, 22:32)
na, gamintojas CND taip ir siulo naudoti, bet mano nagas nera lygus ir slidus - nuo ankstesniu lakavimu lieka bazes, buna, kad tenka praeiti blokeliu. Be to, man atrodo, kad po Brisa Lite gelio 1sluoksnio nagas yra kietesnis nei po sluoksnio HG strukturinio. Kartoju, tai mano asmenine nuomone, gerai butu jei kas dar pasisakytu...

filmuke rodo kad jis ant bazes tepasi g.gif o baze tai dedasi pazingsniui, krc jau man perdaug naujoviu vienu sykiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 14, 21:50)
filmuke rodo kad jis ant bazes tepasi  g.gif  o baze tai dedasi pazingsniui, krc jau man perdaug naujoviu vienu sykiu  doh.gif

ju baze man atrodo tokia pati kaip ir HG, nematau skirtumu. Mani Q color buvo truputi prastesne.
Dar ka pamirsau, Brisa Lite skirtas UV lempai, gali buti kad LED nestings...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 14 rugsėjo 2013 - 22:01
QUOTE(andorinha @ 2013 09 14, 23:32)

Kokio tobulumo nagai tam video swoon.gif Per 3 metus praktikos dar tokios klientės, su tokiom nagenom nepasitaikė , o galėtų visos tokiais būt biggrin.gif
Bet prancūzas nepatiko, persišviečia panagė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 15 rugsėjo 2013 - 07:37