Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(TuDa @ 2013 10 24, 10:12)
Kur dingo orkaitė g.gif Ankstesnėse foto pastebėjau, kad vanduo atvestas prie tos sienos, kur pilkos durys, o vizualizacijose plautuvė pavaizduota prie lango, planuojat perkelti vamzdynus?
Kai yra šiokių tokių vaizdų iš namų ax.gif tai noriu pasiūlyti stalviršį virtuvės derinti su židinio plokštuma, kad jis nebūtų vienišas, tokiu atveju virtuvė gautųsi labai šviesi. Tas spintelių laiptavimas visiškai nereikalingas, nes tų aukščio perkritimų erdvėje ir taip daug- geriau tegul būna viename aukštyje visa virtuvė mirksiukas.gif man visada atrodo puikus sprendimas spinteles sukelti iki lubų, ir tuomet viską apjuosti karnyzu.
O jei dar tą viršutinį spintelių klausimą išspręsti taip, tai tuomet būtų wub.gif
user posted image

SĖKMĖS 4u.gif

Labai dekoju uz pastebejimus.
Vanduo ties puse sienos, tai daves bet kur, orkaites neidejau tik, bet ji toje pacioje vietoje, vidurineje spintoje (o gal det desiniojoje g.gif arciau kaitlentes?)

Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 10 24, 14:58)
... orkaites neidejau tik, bet ji toje pacioje vietoje, vidurineje spintoje (o gal det desiniojoje  g.gif  arciau kaitlentes?)

Pabandyk arčiau kaitlentės -stumk į dešinę, tuomet spinta mažiau susiskaidys. Atrodys virtuvė didesnė bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu 2 variantus, kuris geresnis, ten kur puodai ant stalvirsio, ten kaitlente...

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos,

norim po laiptu aikstele daryti dureles. labai man grazus tokios zaliuziu tipo dureles, nudazytos baltai. kaip manot, ar stumdomas galima tokias padaryti?nes varstomos neiseitu g.gif
Atsakyti
seima is 5, man antras viariantas grazesnis 4u.gif
Atsakyti
Virtuve antra ir man. Nes pirmam labai sunkus taskampas, vos ne triju duru spinta.
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 10 24, 18:34)
Turiu 2 variantus, kuris geresnis, ten kur puodai ant stalvirsio, ten kaitlente...

Antras 4u.gif o gal būtų galima kaitlentę truputį stumtelti į dešinę, kokį 40-60 cm, kad ji nebūtų įsprausta į kamputį. Dar toks pastebėjimas, kad įmontuojama orkaitė turėtų būti apie 15 cm žemiau stalviršio lygio. Dabartiniu atveju yra per aukštai. Bet projektuotojai pradės kalbėti, kad neina auksčių suvesti ir panašiai- nenusileisk biggrin.gif pasuks galvą ir viską sudėlios taip, kaip reikia 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

smile.gif Man pasirodė,kad jūsų turimas plotas virtuvėje mažesnis g.gif čia gražu, bet kažkaip netelpa kur anksčiau mačiau foto. g.gif
Atsakyti
As ir pasisakyciau uz antra varianta, nes tas kampas, kur orkaite labai sunkus pirmam variante gaunas. Ir pritarciau Barborai, man visa laika buvo ispudis, kad pas jus kazkaip maziau vietos, nei vizualizacijose atrodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 10 25, 09:39)
As ir pasisakyciau uz antra varianta, nes tas kampas, kur orkaite labai sunkus pirmam variante gaunas. Ir pritarciau Barborai, man visa laika buvo ispudis, kad pas jus kazkaip maziau vietos, nei vizualizacijose atrodo.  4u.gif

Šitoj vizualizacijoj ištemptos šoninės sienos - kažkur 2 kart ilgesnės, nei yra iš tikrųjų. Palyginkit dešinėje esantį šaldytuvą ar ūkinę spintą su priekyje esančios ūkinės spintos viena dalimi - abi turėtų būti 60cm pločio, o atrodo, kad dešinioji bent 2kart platesnė. Todėl sunku ką komentuoti, kai vaizdas iškreiptas 4u.gif . Aš apie šitą virtuvę savo nuomonę parašiau virtuvių temoje mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 spalio 2013 - 08:45

aš irgi už 2-ąjį variantą, nes pirmasis per sunkiai atrodo.
ir pritariu TuDai, kad kaitlentę reikėtų patraukti per vienos spintelės plotį į dešinę - bus daug patogiau gaminti, nei įsispraudus į kampą + neapsitaškys tos didžiosios spintos šoninė sienelė pastoviai.

QUOTE(lyrika @ 2013 10 24, 19:30)
norim po laiptu aikstele daryti dureles. labai man grazus tokios zaliuziu tipo dureles, nudazytos baltai. kaip manot, ar stumdomas galima tokias padaryti?nes varstomos neiseitu g.gif

aš svarsčiau tokį variantą, kai darėmės spintas ir baldininkai sakė, kad galima ir stumdomas daryti iš žaliuzinių.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 10 25, 09:45)
aš svarsčiau tokį variantą, kai darėmės spintas ir baldininkai sakė, kad galima ir stumdomas daryti iš žaliuzinių.

Mes turbūt darysime žaliuzines duris drabužinei, bet ne stumdomas, o sustumiamas - kaip garmoškė biggrin.gif . Ar esat kas bandę tokias duris darytis iš Senukuose esančių tokių "pusfabrikačių" g.gif ?
Atsakyti