Sveikutes darbininkes.
As Libertagijoj dirbu jau tuoj bus metai. usregistravau vyra ir mama. varau uz 3

Jau dviem accauntam nupirkau aukstensius paketus. uzsisakiau Libertagijos ASAP kortele is kurios galima nusiimti pinigus.dabar laukiu. siaip FB grupeje kur esu, vienas zmogus pats asmeniskai yra nusfilmaves kaip nusiima is ASAP korteles pingius. Kas liecia neskubejima dirbti - o kodel gi ne? savo investiciju juk nereikia. ot baisiai cia sugaistu puse valandos per diena... pfff.... nu aisku kazkiek butu gaila. jei ka. Bet kas nerizikuoja ir sampano negerai

jei kas norite dirbti ar dirbate ir turite klausimu rasykite. Kai turesiu laisva minute tikrai pakonsultuosiu negaila man. kiek zinau, kiek turiu info pasidalinsiu. Tiesa, as pvz dar dirbu vienam projekte.
Labai paprastas ir smagus projektas, bent jau man.
Esme kokia: reikia klikinti reklamytes. BET, kas man labai patinka, reklamu verte auga priklausant nuo Jusu idirbio. Yra 15 lygiu. Klikinat ne tik reklamas uz centukus bet ir uz BAP taskus. Kuo daugiau BAP tasku turite,tuo aukstesniame lygyje esate ir tuo didesnes vertes reklamas gaunate. Zinoma eina procentai ir uz komandos darba jei ja turite, bet ji irgi nera butina, norint uzdirbti. nekantriausi - investuoja, tada is karto atsiranda tarkime 5-ame lygyje ir is karto gauna uakstesnes reklamas. As Esinu kaip partizane nuo 0

nes investicijom neturiu pinigu deja.... bet netgi dirbdama nuo nulio. Jau Esu 3-iame lygyje. auksciausia kolkas reklama kokia esu gavusi buvo 1 $. mano kolega 10 lygyje tai a gavo reklama ir uz 16 $
Papildyta: Dar pries kaledas pradejau darbuotis vienam tinklapyje.
https://www.paidverts.com/pameginsiu trumpai aprasyti kas ir kaip. Man asmeniskai lb patinka tai kad : galima pradeti be investiciju, nebutini referalai (tik tada aisku viskas leciau) ir viskas lb elementaru ir paprasta! Esme tokia: reikia rinkti BAP taskus. Kuo turi daugiau BAP tasku, tuo aukstesniame lygyje esi ir tuo vertingesnes reklamas, vadinamuosius ADS gauni. Yra 15 lygiu pagal BAP tasku kieki. As pati db esu 3 lygyje. Pacioj pradzioj kai uzsiregistravau,gaudavau tikrai mazas reklamytes po 0.0005 ar 0.001 cnt. 3 lygyje jau gaunu po 0.02 cnt. Buvau gavus ir 1$ ir 0.50. Tik kolkas viska ka suklikinu reinvestuoju ir perku BAP kad kuo aukstesni lygi pasiekti. Persivesti pinigus galima i internetines pinigines : payza, bitcoin ir t.t.