Sveiki,
Nesivolioju piniguose, bet sumąsčiau, kad vietoj kokios kvailos pramogos, neprotingai išvaisytų pinigų, geriau įdarbinti savo pinigus. Ilgai ieškojau vietoj kur galima pradėti su labai mažomis investicijomis. Kur nereikia turėti daug kompetencijos ir svarbiausia, nereikia turėti sukaupus arba pritraukti labai didelį kapitalą.
Taigi mane užkabino idėja, kad galiu būti banku ir nuolat jį auginti pradedant nuo 1 EUR!
Aš apie tokias kompanijas sužinojau dar 2016 metai. Nuo tada ir pradėjau, po kelis eurus (1-10) kiekvieną mėnesį investuoti, kol tai tapo sistema, o dabar labai smagu matyti, kaip mano banko kapitalas auga vis greičiau ir greičiau. Keliomis, patikrintų kompanijų nuorodomis ir noriu pasidalinti su Jumis:
Pirmoji Lietuviška platforma, kuri leidžia skolinti pinigus žmonėms. Minimali suma, kurią Jūs galite paskolinti yra tik 5 EUR.
Pradėti galite tiesiog dabar...*Dirbti su šia platforma Jums reikia turėti
PaySera sąskaitą, kurią nemokamai atsidaryti galite
ČIAEstijoje veikianti kompanija, kurioje Jūs galite pasirinkti savo rizikos laipsnį ir viskas vyksta automatiškai.
Bondora, visai neseniai pakeitė investavimo algoritmą ir dabar,
minimali suma tik 1 EUR. Beje prisijungę Jūs gausite 5 EUR dovanų.
Išbandyti kaip tai veikia!Mano asmeninė patirtis buvo tokia, kad pradžioje investavau 5 ir ši suma kas mėnesį man augino po 0,1, gautus pinigus palikau reinvestavimui ir taip nieko papildomai nedarant, tik kas mėnesį atidedant po kelis eurus investicijoms, mėgaujuosi padidėjusia banko sąskaita. Žinoma, per metus laiko ne milijonai ten tų pajamų, bet pokytis malonus akiai

Dargi puikiai pinigėliai kaupiasi naudojantis
peržiūrint reklamas APM agentūros platformoje. Tikrai rekomenduoju! Kas mėnesį po papildomą vieną kitą eurą į sąskaitą įkrenta

Super dalykas, tik nepamiršt įsijungt kasdien reikia ;)