QUOTE(raganiuxe @ 2013 10 20, 19:45)
Grazus akvariumas, restartinti dabar tikrai negerai butu. Retai cia uzsuku, tai nlb suprantu apie koki tinkleli kalbat, bet matau turit nemazai samanu, tai galine siena gal jomis ketinat uzsodinti? Galima deti metalini tinkliuka (tam, kad jis paskestu) ir priraisioti prie jo augalu ivairiu, tada siena apaugs ir nesimatys. Nors as Jusu vietoje deciau saka ir ja apauginciau samanom, anubiais ir javos paparciais. Butu labai grazus akcentas.
Džiausiuosi, kad patinka, aš žolininkė, negaliu atsisakyti turėti įvairių augalų, tai toks Olandiško tipo gaunasi sodelis, ne visiems patinka, dabar kažkaip labiau madoj minimalizmas. Svarsčiau apie tinkliuką su samanom kažkada, bet kol užaugs labai negražu, jei neaugs ar paruduos, vėl negražu, o ir už jo prisirinks visokio ššš, atsisakiau tos minties, dabar svajoju apie vidinę reljefinę kaip Dilma pasidarė ką tik, maniau, kad jos be restarto neįgrūsi, o pasirodo galima

. O šakos 2 mirksta vandeny, slyvos pasitaikė, tai mirks per žiemą, nes labai jau jos sakingos, bet ir abejoju, kad pavyks įgrūsti, pas mane tik 96 l.
Jūsų irgi labai mielas akvukas, gražiai suderinti ir labai gražūs augalai

Ech... būtumėt Vilniuj, norėčiau to cirnumo.
p.s. mergytės, prie mano išravėtų minėtų dar didiplis diandra, kriptakorina rudoji ir dar gal kažkas pateko, žodžiu po labai nedaug, bet visko daug

Prašom 8-611-62211, Riešėj aš, prie Vilniaus, važiuoju Geležiniu vilku iki Konarskio g. kasdien

Ką tik išravėjau, palaikysiu porą dienų.