QUOTE(spygliz @ 2013 09 16, 16:50)
trinsis oda tikrai

man dzin, as nusipikrsiu batu tepala, tik reiks kaili pasaugot sveiciant:) jie braizosi

kailis tai lengvai nusivalo drauge sake, ypac gerai L.O.C. serveteles dregnos jam isvalyt jei labai jau purvinas

sakau, nes turiu kitus sviesius, tai vidu su jom valiau kai vieni dzinsai nudaze ir puikiausiai issivale ir su tais tas pats bus

Matai sollo, kai as tu ugg gyva galybe turiu tai kazkaip nemanau ka dspesiu nunesiot juos smarkiai
tai dėl ko galvoji klausiu Tavęs

nebūčiau pagalvojus dėl kailio
jėtus ,kaip gerai,kad priminei man apie tas servietkas

eisiu ir aš rankinę nuo Aberio džinsų pašveist

mėtės jos pas mane "bardačioke" mašinoj praėjusią žiemą,važiuojant MB valgė kažkokį "tašnotikį" iš Statoilo ir visas padažas ant naujos pūkinės Timberland striukės nuvarvėjo

tai greit susigriebiau su Loc servietkom patrint,nepatikėsit neliko nė žymės

o draugė su cepelinų padažu apsidrėbė irgi momentaliai išvalė ir kelnes ir bliuzę

šiaip ir vyną ir kavą puikiai išvalo

vo,kiek reklamos
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2013 09 16, 16:55)
Jetus reik paziuret kokius as saviskiui nupirkau, nepamenu pavadinimo, paziuresiu grizus namo, kaip cia nepamirst

irgi vargau, soreliuose maniskiui tikrai karsta, net ziema jam kojos juose nesala, o sitie super...aisku nupirkau ir tokius NIKE ale reperiskus net nezinau kaip juos pavadint tai juos mielai trina

jam kieciausi batai pasaulyje
maniškiui buvo kiečiausi riedbačiai Heelys,kol jam neuždraudė mokykloj, lėkdavo koridoriais kaip Vanagas ant ledo

žiūriu pas mus jaunimas kažkaip ant jų neužsikabinęs
https://www.google.l...1G-nZ4ATVv4CACA
dabar naujoj mokykloj griežtai tik su kostiumu ,bet vistiek,beveik visi su sporbačiais varo