Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2013 09 16, 16:06)
Tikrai sitie nerealus  wub.gif su 25,5 cm peda 8,5 dydis tiko idealiai. Salej nerealus batukai skalbiasi puikiai, dziusta ant smugio  thumbup.gif

o kvepuoja koja normaliai?lauke su jais vaikscioti galima?nesijaus visi akmenukai? biggrin.gif
o gal baskes kokias rekomenduokit ilgiems vaiksciojimams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 09 16, 16:20)
As impregnavau UGG impregnatorium, kaip ir visus UGG batus  rolleyes.gif

aciu labai uz konsultacijas 4u.gif einu ziuret ar liko dar mano dydis bigsmile.gif
Atsakyti
Junkites prie http://www1.macys.co...av-_-macys_icon

perkant 2 poras batu -25 proc, as jau vienus nusiuciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bfv403: 16 rugsėjo 2013 - 15:30
QUOTE(Ugvilė @ 2013 09 16, 16:21)
aciu labai uz konsultacijas  4u.gif  einu ziuret ar liko dar mano dydis  bigsmile.gif

ooo beje prisiminiau, kad dar turiu RAS ponio kailio lotuliukas.gif buvau pamirsus, irgi impregnavau ir i lietu buvau islekus, bet tik viena kart, gerai suslapo bet vis tiek kaip nauji smile.gif tai jei kokybiski batai tai bedu nebus smile.gif ir kailis nesusisiausia kaip galvojaukad nutiks nuo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS, KVIECIAME JUNGTIS drinks_cheers.gif

www.macys.com
www.ax.com
www.aeropostale.com
www.lordandtaylor.com
www.crocs.com
www.polo.com - 10%
www.saksfifthavenue.com
www.jcrew.com - 25% nuolaida
www.factory.com - 30% nuolaida
www.6pm.com -10% nuolaida
www.jomashop.com -20$ nuoalaida nuo 250$
www.gap.com -25% nuolaida/ piperlime -20% nuolaida
www.loft.com
www.venus.com
www.talbots.com
www.landsend.com -20$ nuolaida nuo 75$
www.harney.com
www.starbuksstore.com
www.gilt.com
www.beyondtherack.com
www.hautelook.com

VAIKAMS:

www.pumpkinpatchusa.com
www.carters.com
www.1stopkidzshop.com

PREKES GROZIUI:

GNLD
www.sephora.com
www.folica.com
www.amway.com
www.sigmabeauty.com -10% nuolaida
www.maccosmetic.com
www.tannforless.com
www.realtechniques.com
www.lilydirect.com
www.beautyencounter.com
www.sleekhair.com
www.fragranceshop.com-15% nuolaida
www.drugstore.com
www.puritan.com
www.sheaterraorganics.com
www.tofaced.com
www.bareescentuals.com
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 09 16, 16:20)

Spygliau,gal Mailyn turi? kaip anuos reik prižiūrėt? klausiu dėl odinės dalies,žiūrau ta oda benešiojant keisis rimtai iš karto , ana man kelia įtarimą,na trynsis ,sens,kaip čia aiškiau pasakius rolleyes.gif g.gif
kas pernai juos avėjot ,kaip jie pakeitė išvaizdą? g.gif
Papildyta:
kur reikia ieškot paaugliui batų į m-klą, žiemai,kad galėtų sėdėti pusę dienos pamokose ? nerandu nieko tinkamo doh.gif su Ugg ,Sorel šaukia,kad perkaršta doh.gif kokius Jūsiškiai avi ?
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 09 16, 16:44)
Spygliau,gal Mailyn turi? kaip anuos reik prižiūrėt? klausiu dėl odinės dalies,žiūrau ta oda benešiojant keisis rimtai iš karto , ana man kelia įtarimą,na trynsis ,sens,kaip čia aiškiau pasakius  rolleyes.gif  g.gif
kas pernai juos avėjot ,kaip jie pakeitė išvaizdą?  g.gif

trinsis oda tikrai smile.gif man dzin, as nusipikrsiu batu tepala, tik reiks kaili pasaugot sveiciant:) jie braizosi biggrin.gif kailis tai lengvai nusivalo drauge sake, ypac gerai L.O.C. serveteles dregnos jam isvalyt jei labai jau purvinas smile.gif sakau, nes turiu kitus sviesius, tai vidu su jom valiau kai vieni dzinsai nudaze ir puikiausiai issivale ir su tais tas pats bus thumbup.gif Matai sollo, kai as tu ugg gyva galybe turiu tai kazkaip nemanau ka dspesiu nunesiot juos smarkiai lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(spygliz @ 2013 09 16, 15:20)

Is kur perkat ji?
Atsakyti
gal kas tokius pirkot? bet žiūriu lyg nėr užtrauktuko,bus nepatogu g.gif
http://www.sierratra...;colorFamily=02
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 09 16, 16:49)
kur reikia ieškot paaugliui batų į m-klą, žiemai,kad galėtų sėdėti pusę dienos pamokose ? nerandu nieko tinkamo  doh.gif  su Ugg ,Sorel šaukia,kad perkaršta  doh.gif  kokius Jūsiškiai avi ?

Jetus reik paziuret kokius as saviskiui nupirkau, nepamenu pavadinimo, paziuresiu grizus namo, kaip cia nepamirst doh.gif irgi vargau, soreliuose maniskiui tikrai karsta, net ziema jam kojos juose nesala, o sitie super...aisku nupirkau ir tokius NIKE ale reperiskus net nezinau kaip juos pavadint tai juos mielai trina lotuliukas.gif jam kieciausi batai pasaulyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 09 16, 16:50)
trinsis oda tikrai smile.gif man dzin, as nusipikrsiu batu tepala, tik reiks kaili pasaugot sveiciant:) jie braizosi  biggrin.gif kailis tai lengvai nusivalo drauge sake, ypac gerai L.O.C. serveteles dregnos jam isvalyt jei labai jau purvinas smile.gif sakau, nes turiu kitus sviesius, tai vidu su jom valiau kai vieni dzinsai nudaze ir puikiausiai issivale ir su tais tas pats bus  thumbup.gif Matai sollo, kai as tu ugg gyva galybe turiu tai kazkaip nemanau ka dspesiu nunesiot juos smarkiai  lotuliukas.gif

tai dėl ko galvoji klausiu Tavęs lotuliukas.gif thumbup.gif nebūčiau pagalvojus dėl kailio thumbup.gif
jėtus ,kaip gerai,kad priminei man apie tas servietkas doh.gif eisiu ir aš rankinę nuo Aberio džinsų pašveist rolleyes.gif mėtės jos pas mane "bardačioke" mašinoj praėjusią žiemą,važiuojant MB valgė kažkokį "tašnotikį" iš Statoilo ir visas padažas ant naujos pūkinės Timberland striukės nuvarvėjo doh.gif tai greit susigriebiau su Loc servietkom patrint,nepatikėsit neliko nė žymės thumbup.gif o draugė su cepelinų padažu apsidrėbė irgi momentaliai išvalė ir kelnes ir bliuzę thumbup.gif šiaip ir vyną ir kavą puikiai išvalo thumbup.gif vo,kiek reklamos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2013 09 16, 16:55)
Jetus reik paziuret kokius as saviskiui nupirkau, nepamenu pavadinimo, paziuresiu grizus namo, kaip cia nepamirst  doh.gif irgi vargau, soreliuose maniskiui tikrai karsta, net ziema jam kojos juose nesala, o sitie super...aisku nupirkau ir tokius NIKE ale reperiskus net nezinau kaip juos pavadint tai juos mielai trina  lotuliukas.gif jam kieciausi batai pasaulyje  doh.gif

maniškiui buvo kiečiausi riedbačiai Heelys,kol jam neuždraudė mokykloj, lėkdavo koridoriais kaip Vanagas ant ledo lotuliukas.gif žiūriu pas mus jaunimas kažkaip ant jų neužsikabinęs
https://www.google.l...1G-nZ4ATVv4CACA
dabar naujoj mokykloj griežtai tik su kostiumu ,bet vistiek,beveik visi su sporbačiais varo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 16 rugsėjo 2013 - 16:09
QUOTE(Musė Liusė @ 2013 09 16, 12:47)
Sveikos merginos 4u.gif 
Atsiprašau už klausimą ne į temą. blush2.gif
Bet reikia Jūsų pagalbos - gal kas galit parekomenduoti, kas Vilniuje kepa skanius ir gražius vaikiškus tortus?  4u.gif Mano mergytei 1 m., ir mums reikia gražaus torčiuko ax.gif
Būsiu labai dėkinga už informaciją. Kad neteršti temos galit įmesti kontaktus į AZ. Ačiū 4u.gif

Jeigu reikia proginio šedevro tai nealiausi Daugšiarigės tortai thumbup.gif bet man rodos jie tik kaune g.gif

QUOTE(Akvilexxx @ 2013 09 16, 15:58)

Bet dydžių visai nėra doh.gif kažin papildys g.gif
Atsakyti