Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2013 09 16, 16:50)
trinsis oda tikrai smile.gif man dzin, as nusipikrsiu batu tepala, tik reiks kaili pasaugot sveiciant:) jie braizosi  biggrin.gif kailis tai lengvai nusivalo drauge sake, ypac gerai L.O.C. serveteles dregnos jam isvalyt jei labai jau purvinas smile.gif sakau, nes turiu kitus sviesius, tai vidu su jom valiau kai vieni dzinsai nudaze ir puikiausiai issivale ir su tais tas pats bus  thumbup.gif Matai sollo, kai as tu ugg gyva galybe turiu tai kazkaip nemanau ka dspesiu nunesiot juos smarkiai  lotuliukas.gif

O apie kokias cia stebuklingas serveteles kalba eina, gal imeskit nuoroda:) man reikia viena rankine pavalyti, gal padetu...
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2013 09 16, 16:03)
Sveikutes, merginos jus pirkote pavasari daug ponio kailiuko batus, idomu kaip jie nesiojasi? nepraleidzia vandens, kaip musu orams tinka? nusiziurejau vienus ilgaaulius ir bijau pirkti  ax.gif

Nu tie kailiniai batai nešiojasi tikrai nerealiai wub.gif Nei lietus , nei purvai jiems nekenkia . Nesu turėjusi tokių odinių batų, kad taip puikiai nešiotųsi. Mano itališki cool.gif
Atsakyti
Merginos o tie nike kedukai saleje tinkami sportuoti? http://www.6pm.com/n...-black-tea-volt, su 23cm pedute gal pakaktu ir 5.5 dydzio? ax.gif
Atsakyti
na užrodykit tuos batus su ponio kailiu smile.gif

o Ugg impregnuot tinka paprastas impregnatorius, kad ir kur batų pard.parduoda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 09 16, 15:49)
kur reikia ieškot paaugliui batų į m-klą, žiemai,kad galėtų sėdėti pusę dienos pamokose ? nerandu nieko tinkamo  doh.gif  su Ugg ,Sorel šaukia,kad perkaršta  doh.gif  kokius Jūsiškiai avi ?

Mano paaugle jeigu galetu ir per pusnis su sportbaciais ar kedais eitu doh.gif Bet kaip kompromisas ziemai tiko crocsai (kai slapia) ir timberlandai. O taip tai irgi vargeli vargeli kol randu kad tinka ir man ir jai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 09 16, 17:49)
Mano paaugle jeigu galetu ir per pusnis su sportbaciais ar kedais eitu  doh.gif Bet kaip kompromisas ziemai tiko crocsai (kai slapia) ir timberlandai. O taip tai irgi vargeli vargeli kol randu kad tinka ir man ir jai  rolleyes.gif

nu va, galvoju pradžiai ir aš su crocs per pliūrzas gerai bus, visai neblogų modeliukų pas juos yra net mūsų PC drinks_cheers.gif o Timberland pernai turejo su auliukais, man jie faini labai, bet tas tingėjo raišiotis juos doh.gif
Atsakyti
Labai laukiam www.polo.com uzsakymu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Kaip sužinoti vitaminų GNLD kainas? Nes jųinternetiniame psl kaip ir nerašo...
Atsakyti
sveikos reikia jusu pagalbos noriu uzsisakyt situos batus bet susimaisiau del dydziu jei nesioju 39 taiimt 8,5
http://www.6pm.com/d...l-give-12-brown
Atsakyti
O sierra dar renkate su -35 proc. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2013 09 16, 16:44)
Merginos o tie nike kedukai saleje tinkami sportuoti? http://www.6pm.com/n...-black-tea-volt, su 23cm pedute gal pakaktu ir 5.5 dydzio?  ax.gif

jie tik salėje ir tinkami
Atsakyti
Kalbant apie tortus, tai Biola padare ispudi - vaiku sventei telefonu susakiau ir viska tiksliai ispilde - reikejo 4 zuikuciu skulptureliu, tai ir buvo puikiausi zuikuciai thumbup.gif
Atsakyti