Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(enura @ 2013 09 20, 12:59)
Mano kazkur tokie siuo metu  rolleyes.gif
krutine 85-87cm
liemuo ~70cm
klubai ~ 94-95 cm
4u.gif

Aciu labai 4u.gif Sakot S didokas sio modeliuko g.gif As su labai panasiais ismatavimais galvociau M imti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**Iris** @ 2013 09 20, 13:08)
Aciu labai  4u.gif Sakot S didokas sio modeliuko g.gif As su labai panasiais ismatavimais galvociau M imti  doh.gif

Mano manymu M tikrai bus per didele. Man S tikrai laisvoka, galima dar storesni megztini pasivilkti. Bet kadangi ji ir taip pakankamai silta tai nezinau ar prireiks storo megztinio 4u.gif Labai noreciau XS pasimatuot kad palyginti ax.gif gal pasirodytu kad XS jau ankstoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2013 09 20, 14:01)
Laba, gal Yoox renkate?

Dabar ten nemokamas siuntimas, nereikia laukti prisijungianciu.
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 09 20, 13:10)
wub.gif  drinks_cheers.gif
Atostogavau praeita savaite,buvom isdume i mano mylimiausia sali wub.gif  biggrin.gif
O dabar vaikus vezioju pirmyn ,atgal,mokslai prasidejo,nerandu laiko niekam,grafikas kazkaip nenusistovi mano biggrin.gif

Kanebo man sitas geriu geris,pats geriausias wub.gif
http://www.neimanmar...r/prod92650011/
Cia tokie milteliai,i delna ibert reikia,lasiuka vandenuko ir ta kosyte veiduka tept.Jis padziusta,sutraukia odele,tada galima dar padrekint,bet galima iskart ir nuplaut ir iskart kremuka koki tept.
Man jis labai tinka,geresnio nieko kol kas nerandu.Buvau nustojus ji pirkt,Kristeje tiek visokiu prisipirkau ir neveiksmingi man,kad laisvai butu sitas isejes,jo man metams uztenka.
Yra Douglas jis 249 lt kaina,duoda meginuka ,jei paprasai pabandyt,bet po vieno kartelio gal ir nebus efekto g.gif Jis enziminis,nuvalgo negyvas lasteles,spuogelius ir kitus negerumus biggrin.gif

Gal dar ka esate bandziusi is Kanebo, kas Jums labiausiai tiko ir patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 09 20, 11:55)
Aš viską turiu S,kaip ir visu savo rubeliu ax.gif Per krūtinę apie 89  rolleyes.gif
Idomu,kokiom kainytem bus g.gif  bigsmile.gif

S kaip tik,bet nera braskantys,odinukes palei kuna.Nenesioju pertemptu rubeliu,gal isibraskinciau ir i xs,bet nesmagus man tokie rubai ax.gif

pas mane tiek pat per krūtinę bigsmile.gif bet per klubus daugiau... blush2.gif o Jūs jau turit kokį nors modelį iš Mackage? nes gal išmatavimus galėtumėt parašyt... 4u.gif

pertemptos aš nenoriu, nes nepatinka žieminiai drabužiai apspausti...bet ir maišo nenoriu tongue.gif
Atsakyti
Gauti Kauno 284 siuntinukai thumbup.gif Susimokejusioms laiskuciai surasyti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justinarai @ 2013 09 20, 14:00)
Merginos gal kuri turit ENZO ANGIOLINI batus, prasau pakomentuokit ar atitinka dydi ir kaip kokybe?
aciu smile.gif  4u.gif

Turiu, pirkau žieminius ilgaaulius prieš porą metų. Nešioju 40 dydį, pirkau USA 9, tačiau didoki man, kt.kartą imčiau bent puse dydžio mažesnius (8.5). Nors kitų pr.ženklų 8.5 neįlendu.
Atsakyti
Gal kuri turite B BY BRIAN ATWOOD batelius? Kaip dydziai ar atitinka?
Atsakyti
Kam aktualu del dydzio turiu toddler usa 8 uk 7.5 euro 24 gamintojas rekomenduoja nuo 13 cm pedutei pats vidpadis 15 cm 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 09 20, 12:08)

Aleja, cia Jusu blogas?  bigsmile.gif

Agha blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kaip tos kempineles puodam sveisti vadinasi? kur amazon pirkot.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 09 20, 13:58)

nezinojau bigsmile.gif saunuole 4u.gif reiks man savaitgali isbandyt spurgytes su bananais mirksiukas.gif
Atsakyti