Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kriziukas @ 2013 09 20, 14:18)
pas mane tiek pat per krūtinę  bigsmile.gif  bet per klubus daugiau... blush2.gif  o Jūs jau turit kokį nors modelį iš Mackage? nes gal išmatavimus galėtumėt parašyt... 4u.gif

pertemptos aš nenoriu, nes nepatinka žieminiai drabužiai apspausti...bet ir maišo nenoriu  tongue.gif

As uzsisakiau Liz modeliuka M dydzio ir dabar suabejojau ar nebus didokas. Pas mane per krutine irgi 89, bet klubai 98, tai gal neiskrisiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2013 09 20, 14:10)
Merginos, kaip tos kempineles puodam sveisti vadinasi? kur amazon pirkot.

http://www.amazon.co...=A270JYWIK4WNAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 09 20, 12:39)
Driu, musu ismatavimai lyg ir panasus. Sakot, kad Jums pukine S gera  g.gif O koks modelis? Nes as turiu Liz S dydi tai man kaip ir didoka, noretusi XS. Siaip galiu ir S nesioti, bet nera tokia prigludus kaip ant manekenes, o noretusi  rolleyes.gif  smile.gif

mano si, Aurelia 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 20 rugsėjo 2013 - 14:28
Ka gero naudojat orkaitem sveisti?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 09 20, 12:59)
Mano kazkur tokie siuo metu  rolleyes.gif

jo, mes beveik tokiu pat matmenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 09 20, 14:28)
mano si, Aurelia 4u.gif

o Jums taip prigludusi? ar laisvesne g.gif
nes man tai dar galima laisvai suimt is abieju sonu po truputi, o va ant manekeniu prigludusios jos, tai ir sprendziu kad gal reiktu mazesnes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 09 20, 14:33)
o Jums taip prigludusi? ar laisvesne  g.gif
nes man tai dar galima laisvai suimt is abieju sonu po truputi, o va ant manekeniu prigludusios jos, tai ir sprendziu kad gal reiktu mazesnes  unsure.gif

po kokios valandos galesiu nufotkint ir atsiust foto, mano galva XS butu per maza 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz siuntini 4u.gif Jau Harney cinamonine arbata wub.gif wub.gif fantastika....

Mergaites, gal kas kartais vietoj 8 dydzio gavot 6 sitokios maikytes is Gymboree? Nes as vietoj 6 gavau 8.
http://www.gymboree....D=1377639898090
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 09 20, 14:39)
po kokios valandos galesiu nufotkint ir atsiust foto, mano galva XS butu per maza  4u.gif

butu super drinks_cheers.gif gal tada ir as jau busiu rami, nes dabar vis kirba mintis, kad XS reikejo imti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 09 20, 15:15)
As uzsisakiau Liz modeliuka M dydzio ir dabar suabejojau ar nebus didokas. Pas mane per krutine irgi 89, bet klubai 98, tai gal neiskrisiu  unsure.gif

Turiu as M. Modeliukas siek tiek kitoks (senesnis).
Didele ji man unsure.gif . Na, bet issitraukiu, kai koki svarkeli uzsidedu, ar storesni megztini. Tiesiog plati per krutine ir laisvoka ganetinai per liemeni.
Bet kai prisirengiu, tai galima i zmones eiti smile.gif...
S butu kaip man pasiuta.

Per krutine pas mane kazkur apie 89
Atsakyti
Ačiū už prekytes 4u.gif Noriu pasiūlyti mamai netikusius Nine West aulinukus. Labai minkšta odytė, juodi, 10 dydis, atitinka kokį 40,5 eur manau. Gavosi 190lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2013 09 20, 15:54)
Turiu as M. Modeliukas siek tiek kitoks (senesnis).
Didele ji man  unsure.gif . Na, bet issitraukiu, kai koki svarkeli uzsidedu, ar storesni megztini. Tiesiog plati per krutine ir laisvoka ganetinai per liemeni.
Bet kai prisirengiu, tai galima i zmones eiti smile.gif...
S butu kaip man pasiuta.

Per krutine pas mane  kazkur apie 89

As ziema amzinai susalus, tai prisirengiu kaip reikalas doh.gif O dar ir peciai pas mane nera is siauruju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 20 rugsėjo 2013 - 15:04