Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies pertvaros operacija

QUOTE(Cubyte @ 2011 05 12, 15:34)
Na čia kaip kam turbūt  smile.gif O sakykit, likimo draugės, po kiek laiko atsigavote normaliai? Man jau (o gal dar tik) trečia diena po operacijos, bet jaučiuosi sumautai... Nosis dar ištinus, skauda, akinius užsidedu ir tie spaudžia nosį ir skauda  verysad.gif Ir išvis, bijau net kalbėt kad ta nosis nejudėtų, o tai sakau vėl iškryps ten kas nors  doh.gif

Na mane is ligonines isleido po 3-4dienu tai jau isejau gan geros savijautos, nosis buvo minimaliai istinus, bet tokia lyg aptirpus, bet neskaudejo visiskai. po savaites iseme siules tad jau visiskai buvau atsigavus.
Atsakyti
QUOTE(Cubyte @ 2011 05 11, 12:43)
Na grįžau namučio  thumbup.gif
Tai vat, pirmadienį operavo, antradienį ištraukė tuos tamponus, ir kitą dieną jau išleido namo. Dabar jau pusė velnio viskas, o jei atvirai, tai po operacijos tas laikas iki kol ištarukė iš nosies ten viską, buvo kažkoks košmaras. Šiaip esu gan stipri, nesiskundžiu ir nedejuoju, bet ten tas visas pooperacinis laikas buvo virš mano jėgų. Ir verkiau, ir keikiausi ko aš ėjau operuotis.  verysad.gif Nei valgyt nei gert negalėjau. Skaudėjo ne kiek gal nuo operacijos kiek nuo prikištos nosies ir to tempimo jausmo  unsure.gif  tas tamponų ištraukimas irgi nekas, bet laukiau jo kaip išganymo nes kitaip jau nebegalėjau kentėt. O kai jau išimė tai ir pasaulis kitom spalvom nušvito  blush2.gif Na dabar jau tikiuosi kad su kiekviena diena bus vis geriau  thumbup.gif

eina sau jau vėl bijau blink.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2011 05 13, 18:43)
eina sau jau vėl bijau blink.gif  scare.gif

Ko bijei ? nieko cia baisaus biggrin.gif
Dabar kai angina operavo pooperacinei palatoj mergina kokiu 16m.po pertvaros operacijos buvo, tai atveze is operacines ji jau po pusvalandzio gyva lakste, po keliu val. jau atnese valgyt, tada dar namiskiai prinese, kapojo uz abieju zandu, jokiu nuskausminamuju neprireike, na tik tie tamponai nemalonu smile.gif
Man pertvara kai operavo ir jokiu nuskausminamuju. Tad reik nusiteikt pozityviai biggrin.gif
Beje man siule daryt tik su vietine narkoze, sake geriau gyja ir pan.. nzn kiek tame tiesos bet dariausi tik su nuskausminimu visai patiko : D
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 05 13, 21:07)
Ko bijei ? nieko cia baisaus biggrin.gif
Dabar kai angina operavo pooperacinei palatoj mergina kokiu 16m.po pertvaros operacijos buvo, tai atveze is operacines ji jau po pusvalandzio gyva lakste, po keliu val. jau atnese valgyt, tada dar namiskiai prinese, kapojo uz abieju zandu, jokiu nuskausminamuju neprireike, na tik tie tamponai nemalonu smile.gif
Man pertvara kai operavo ir jokiu nuskausminamuju. Tad reik nusiteikt pozityviai biggrin.gif
Beje man siule daryt tik su vietine narkoze, sake geriau gyja ir pan.. nzn kiek tame tiesos bet dariausi tik su nuskausminimu visai patiko : D

eina sau kokios jus drasuolės thumbup.gif ,o aš bailiukė blush2.gif neseniai apturėjau viena operacija laukia kita ,bet tik su narkoze kitaip pabėgsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na,aš kątik iš ligoninės.Vos išsiprašiau šiandien,nes dar tempa sukilus buvo.Nu buvo košmaras,kol su tais tamponais.Kam mažiau ten tvarko,tai jau po paros išima,o kam daugiau-po dviejų.Man išėmė po dviejų.Nu sunku labai su tamponais.Visa noisis rodos sprogs tuoj doh.gif Kai išėmė iš dalies lengviau buvo-nebeliko to spaudimo jausmo,nes užtad pradėjo skaudėt labai.Šian dar atsiurbė ir antradienį vėl ateit reiks.Šiaip sunku.Du kartus buvo tempa pakilus.Dabar skauda visą nosį dar,bet kvėpuoju jau normaliai,nes labai daug visko išsiurbė šiandien.Tai dabar dar porą sav.reiks nosį pūst jūros vandens įsipurškus ir lašint kol kas tik Rinopanteina,o kas toliau-pasakys antradienį.Patinimo išorėj didelio nėra,bet viduj viskas belenkaip užtinę ir jei ilgiau nosies nevalai t.y ypač po nakties,tai nebeišeina kvėpuot per nosį visai,o dar siūlų ten pilna visur.
Ir labai nervavo,kad nuo tamponų nosį labai kuteno ir čiaudėt teko dažnai,o nusičiaudėjus geriau būdavo tik porą sekundžių.Tamponus,tai pirkau tuos geresnius.Tai tiek
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 05 15, 12:24)
Sveikos  4u.gif
Na,aš kątik iš ligoninės.Vos išsiprašiau šiandien,nes dar tempa sukilus buvo.Nu buvo košmaras,kol su tais tamponais.Kam mažiau ten tvarko,tai jau po paros išima,o kam daugiau-po dviejų.Man išėmė po dviejų.Nu sunku labai su tamponais.Visa noisis rodos sprogs tuoj doh.gif Kai išėmė iš dalies lengviau buvo-nebeliko to spaudimo jausmo,nes užtad pradėjo skaudėt labai.Šian dar atsiurbė ir antradienį vėl ateit reiks.Šiaip sunku.Du kartus buvo tempa pakilus.Dabar skauda visą nosį dar,bet kvėpuoju jau normaliai,nes labai daug visko išsiurbė šiandien.Tai dabar dar porą sav.reiks nosį pūst jūros vandens įsipurškus ir lašint kol kas tik Rinopanteina,o kas toliau-pasakys antradienį.Patinimo išorėj didelio nėra,bet viduj viskas belenkaip užtinę ir jei ilgiau nosies nevalai t.y ypač po nakties,tai nebeišeina kvėpuot per nosį visai,o dar siūlų ten pilna visur.
Ir labai nervavo,kad nuo tamponų nosį labai kuteno ir čiaudėt teko dažnai,o nusičiaudėjus geriau būdavo tik porą sekundžių.Tamponus,tai pirkau tuos geresnius.Tai tiek

O go tik sekmadieni isleido namo sad.gif as prasydavau kiekviena diena, kad isleistu biggrin.gif Na jau bus geriau pirma savaite sunkoka, ir da tie siulai mane erzindavo nes jausdavau juos. Man is nosies labai daug sekreto begdavo, visa diena nosi valydavausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 05 15, 14:18)
O go tik sekmadieni isleido namo sad.gif as prasydavau kiekviena diena, kad isleistu biggrin.gif Na jau bus geriau pirma savaite sunkoka, ir da tie siulai mane erzindavo nes jausdavau juos. Man is nosies labai daug sekreto begdavo, visa diena nosi valydavausi smile.gif

Mano gydytoja tokia,kad prašyk neprašius,kol pagal ją nebus laikas-tol neišleis.Tai šį kartą net neprašiau,nes po tonzilektomijos prašiau ir prašiau ir kiekvieną kartą vis nukeldavo rytojui išleidimą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 05 15, 12:24)
Sveikos  4u.gif

eina sau doh.gif tikrai nusprogsiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 05 15, 15:39)
Mano gydytoja tokia,kad prašyk neprašius,kol pagal ją nebus laikas-tol neišleis.Tai šį kartą net neprašiau,nes po tonzilektomijos prašiau ir prašiau ir kiekvieną kartą vis nukeldavo rytojui išleidimą. doh.gif

Na siaip mano gydytojas ir toks, kiekviena diena sakydavo: rytoj tai tikrai, o atejus rytoj dar rytoj ir taip iki penktadienio biggrin.gif
Bet va dabar po tonzilektomijos tai ant kitos dienos isleido taip kaip beveik jau medike tai issiprasiau, atseit su salyga, kad nelipsiu is lovos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 05 15, 19:54)
Na siaip mano gydytojas ir toks, kiekviena diena sakydavo: rytoj tai tikrai, o atejus rytoj dar rytoj ir taip iki penktadienio biggrin.gif
Bet va dabar po tonzilektomijos tai ant kitos dienos isleido taip kaip beveik jau medike tai issiprasiau, atseit su salyga, kad nelipsiu is lovos biggrin.gif

Tai va,man po tonzilektomijos vis nukėlinėjo kasdien doh.gif Mane irgi išleido su sąlyga,kad gulėsiu lovoj,bet nemeluojant-būnant namuose tai sunku daryt lotuliukas.gif Gal todėl šį kartą ir nesiveržiau taip namo,nes ligoninėj tai ir gulinėji vis lovoj,o namie tai su šuniu į lauką,tai tą,tai aną ir vis neišeina toj lovoj tupėt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 05 15, 21:16)
Tai va,man po tonzilektomijos vis nukėlinėjo kasdien  doh.gif Mane irgi išleido su sąlyga,kad gulėsiu lovoj,bet nemeluojant-būnant namuose tai sunku daryt  lotuliukas.gif  Gal todėl šį kartą ir nesiveržiau taip namo,nes ligoninėj tai ir gulinėji vis lovoj,o namie tai su šuniu į lauką,tai tą,tai aną ir vis neišeina toj lovoj tupėt. doh.gif

Va va pas mane tas pats variantas buvo, is ligonines vaziavau tiesiai pas draugus. po to i miesta i sveciu ir t.t. tad lovoje kaip ir negulejau biggrin.gif
Atsakyti
Klasykit,o kada pas jus skonis ir kvapas atsigavo?Nes man,kai ištraukė tamponus buvo atsiradę viskas gal 2 val.kitą dieną gal 1 val.ryte,o toliau taip va,nuo sekmadienio nei užuodžiu,nei skonio nejaučiu ir prašviesėjimų nebūna,ta prasme nejaučiu ištisai,visą parą. doh.gif doh.gif Mane žudo,kad negaliu užuost ir maisto skonio jaust..aišku,ryt pasiklausiu gydytojos,nes apžiūrai einu,bet knieti kuo greičiau sužinot kada pojūčiai sugrįš... unsure.gif
Atsakyti