Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies pertvaros operacija

QUOTE(Magnifique @ 2011 05 17, 19:54)
Klasykit,o kada pas jus skonis ir kvapas atsigavo?Nes man,kai ištraukė tamponus buvo atsiradę viskas gal 2 val.kitą dieną gal 1 val.ryte,o toliau taip va,nuo sekmadienio nei užuodžiu,nei skonio nejaučiu ir prašviesėjimų nebūna,ta prasme nejaučiu ištisai,visą parą. doh.gif  doh.gif  Mane žudo,kad negaliu užuost ir maisto skonio jaust..aišku,ryt pasiklausiu gydytojos,nes apžiūrai einu,bet knieti kuo greičiau sužinot kada pojūčiai sugrįš... unsure.gif

Na man tai negreit, bet as kelis metus beveik nieko neuzuozdavau, ir ten visa gleivine koki pusmeti buvo paburkus, tai kokius kelis menesius mazai ka uzuodziau, bet per konsultacija irgi iskart pasakiau, kad dar nieko neuzuodziu smile.gif
Atsakyti
Klasykit,o kada pas jus skonis ir kvapas atsigavo?Nes man,kai ištraukė tamponus buvo atsiradę viskas gal 2 val.kitą dieną gal 1 val.ryte,o toliau taip va,nuo sekmadienio nei užuodžiu,nei skonio nejaučiu ir prašviesėjimų nebūna,ta prasme nejaučiu ištisai,visą parą. doh.gif  doh.gif  Mane žudo,kad negaliu užuost ir maisto skonio jaust..aišku,ryt pasiklausiu gydytojos,nes apžiūrai einu,bet knieti kuo greičiau sužinot kada pojūčiai sugrįš... unsure.gif

Na man atsistate po menesio mirksiukas.gif Nors irgi buvau panikoj juodoj kada vel bus viskas normalu doh.gif Reikia laiko
Atsakyti
eina na...... doh.gif man ryt pas daktariuką,žiūrėsiu ką sakys ir kada manes lauks tas malonumas doh.gif
Atsakyti
buvau pas daktariuką ,l fainas pasirodė nors jau ir darbui baigentis priėmė viska paaiškino ir paskirė operacijai datą.manau ne veltau tada ir giriamas thumbup.gif
Atsakyti

na kaip ar atsirado skonis ir kvapas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2011 06 21, 17:32)
na kaip ar atsirado skonis ir kvapas  ax.gif

Atsirado,bet rodos mano operacija nebuvo visai sėkminga.Ta prasme LOR'ė poliklinikoj sakė,kad dar kreiva pertvara.O ir pati jaučiu,kad kvėpuojasi vis tiek ne tiek kiek turėtų... doh.gif Tai užsirašysiu vėl pas LOR'ę savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 06 21, 21:16)
Atsirado,bet rodos mano operacija nebuvo visai sėkminga.Ta prasme LOR'ė poliklinikoj sakė,kad dar kreiva pertvara.O ir pati jaučiu,kad kvėpuojasi vis tiek ne tiek kiek turėtų... doh.gif  Tai užsirašysiu vėl pas LOR'ę savo  doh.gif

eina sau, doh.gif siaubas kaip bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2011 06 21, 23:04)
eina sau, doh.gif siaubas kaip bijau unsure.gif

Prieš tai aš lyg ir nelabai bijojau,bet dabar-bijosiu! doh.gif Kadangi dabar fail'as gavosi,tai bijosiu labiausiai to,kad tamponus gali palikt dar ilgiau negu 2 parom,čia ir yra baisiausia dalis...bent jau man doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 06 23, 11:18)
Prieš tai aš lyg ir nelabai bijojau,bet dabar-bijosiu!  doh.gif Kadangi dabar fail'as gavosi,tai bijosiu labiausiai to,kad tamponus gali palikt dar ilgiau negu 2 parom,čia ir yra baisiausia dalis...bent jau man doh.gif  doh.gif

tai aš nesuprantu ,tau blogai padarė operacija ir vėl eisi pas ta pačia gyd ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2011 06 23, 19:32)
tai aš nesuprantu ,tau blogai padarė operacija ir vėl eisi pas ta pačia gyd ax.gif

Čia ne gydytojos kaltė.Matai,kai būna labai kreiva pertvara per visą ilgį,yra nemaža galimybė,kad visa per vieną operaciją neišsitiesins.O gydytoja mano tikrai gera.Pas ją jau 2 operacijas dariausi ir šią taip pat darysiuos pas ją.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 06 25, 10:09)
Čia ne gydytojos kaltė.Matai,kai būna labai kreiva pertvara per visą ilgį,yra nemaža galimybė,kad visa per vieną operaciją neišsitiesins.O gydytoja mano tikrai gera.Pas ją jau 2 operacijas dariausi ir šią taip pat darysiuos pas ją.

aaaa... smile.gif
Atsakyti
Nu va..poliklinikos LOR'ės verdiktas : -Varyk vėl pas gydytoją,kad operuotų antrą kartą.Pusė pertvaros-dar vis kreiva,bet tai ne gydytojos kaltė,tokia fiziologija tavo.
Atsakyti