Įkraunama...
Įkraunama...

Vedinimas nuosavame name - 3

Tam violetiniam name Paul'as stovi. Reiks pasidomet

QUOTE(budvykis @ 2014 01 17, 09:09)
http://energypro.lt/...dinimo-sistema/

Pabuvo šaltukas gerą parą ant Marijos žemės ir žiūrim ką turim su ale sertifikuotu Paul plokšteliniu rekuperatorium:

Naudingumo koeficientas 43% smile.gif
Tiekiamas oras į patalpas 5,3c smile.gif

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 17, 14:23)
. Norint nurašyti Paulių reikia pamatyti šiuo metu veikianti rotorinį? Tik tuomet bus galima realiai palyginti. O šiaip tai varymas į vienus vartus.

Mates gyvai (pas Giedruole ,teko ir keleta dieneliu pastebeti ) ir prie zemesniu temperaturu , dirba uztikrintai be tenu Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2014 01 17, 14:32)
Tam violetiniam name Paul'as stovi. Reiks pasidomet

Per ZS viskas bus puiku 4u.gif ,tik kaina doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 17 sausio 2014 - 12:36
QUOTE(korida @ 2014 01 17, 12:33)
Mates gyvai (pas Giedruole ,teko ir keleta dieneliu pastebeti  ) ir prie zemesniu temperaturu ,tai Pauliui i sonkaulius ir pasirdzius konkreciai duoda

Gal nespėjai perskaityti, ką parašiau:

Paskambinau sistemos administratoriui. Pasirodo, kad kaloriferis neveikia (ar nėra pajungtas ar nebuvo pajungtas, nežinau, bet tiesiog šiuo metu neveikia). Per savaitgalį sutvarkys ir realūs duomenys bus pirmadienį. O tai, kad rodo, jog pro kaloriferį praėjęs oras sušyla keliais laipsniais, tai jį ne kaloriferis pašildo, o ortakiai. Man taip aiškino.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 17, 14:36)
Gal nespėjai perskaityti, ką parašiau:

Paskambinau sistemos administratoriui. Pasirodo, kad kaloriferis neveikia (ar nėra pajungtas ar nebuvo pajungtas, nežinau, bet tiesiog šiuo metu neveikia). Per savaitgalį sutvarkys ir realūs duomenys bus pirmadienį. O tai, kad rodo, jog pro kaloriferį praėjęs oras sušyla keliais laipsniais, tai jį ne kaloriferis pašildo, o ortakiai. Man taip aiškino.

Kazkoks buvo kiles itarimas biggrin.gif ,reiks uzeit pas kaimyna paklaust ko feno nepakures ...
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2014 01 17, 12:39)
Kazkoks buvo kiles itarimas  biggrin.gif ,reiks uzeit pas kaimyna paklaust ko feno nepakures ...

O jau visi puolė nurašinėti. Aš suprantu, kad labai džiugu pateisinti savus rotorių pasirinkimus, bet manau, kad plokšteliniai vis tiek efektyvesni. Net ir skaičiuojant teno prisuktą elektrą.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 17, 13:36)

O tai ploksteliniai rekupe prie minusiniu t raso, kad uzsala g.gif Kaip siuo atveju rekupas funkcionuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 01 17, 14:32)
Tam ... name Paul'as stovi. Reiks pasidomet

Kas ta pilka dezute pries rekupa ar ne tenas ? ir jei domesiesi tai pakalausk koks ZS pas ji kiek metru ar kiek kubu ...
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 01 18, 05:58)
O tai ploksteliniai rekupe prie minusiniu t raso, kad uzsala g.gif Kaip siuo atveju rekupas funkcionuoja  blink.gif

Būtent tai ir vyksta: užšąla, atšąla. Tenas gal kiek ir atitirpina. Tik ar tenas neveikia, kaip turėtų veikti, ar jis visai sugedęs nežinau. Nelabai jie norėjo išduoti savo paslapčių. Įtariu, kad tenas yra sugedęs, brokuotas, bet kažkiek lyg ir veikia. Žodžiu, teno problema.

O šiuo metu visai pašalintas rekuperatoriaus parodymų langas. Tvarko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 18 sausio 2014 - 09:27
QUOTE(cibulis @ 2014 01 18, 11:23)

O šiuo metu visai pašalintas rekuperatoriaus parodymų langas. Tvarko.

Mazyte pastabele : nepulk reiksti ,kad taip ir taip jei garantuotai nezinai parasyk zodelyti GAL .... 4u.gif

Atsakyti
Paul naudingumo koeficientą ką tik rodė 3 %, dabar "Naudingumo koeficientas 8 %"nors po teno į rekupą paduodamas 13,7C temperatūros oras, greičiausiai šilumokaitis jau užšalo, nepakankamai šiltą orą tenas paduodavo smile.gif.

Ne Lietuvai Paulas be ŽŠ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 18 sausio 2014 - 09:50
QUOTE(korida @ 2014 01 18, 09:35)
Mazyte pastabele : nepulk reiksti ,kad taip ir taip  jei garantuotai nezinai parasyk zodelyti GAL ....  4u.gif

Gal nemokyk, nes visi tik moko. Aš ėjau tiesiai į jų psl. (ne per nuorodas) ir ieškojau per meniu punktą "Medeinos 31". Ten rekupo nebuvo ir dabar nėra.

Nueik tiesiai energypro.lt ir pabandyk surasti. Man nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 18, 11:52)
Gal nemokyk, nes visi tik moko.

Gerai nemokau smile.gif ,mokykis pats smile.gif cool.gif
Atsakyti