Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkcinis puodas - Multivarka

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomke7: 17 vasario 2014 - 15:21
QUOTE(nomke7 @ 2014 02 17, 15:14)


Kazkaip FB gyviau atrodo nei SM si tema smile.gif
https://www.facebook...as2014/?fref=ts
Atsakyti
Ten paprasčiau nuotraukas sukelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 03 04, 09:07)
Ten paprasčiau nuotraukas sukelt  biggrin.gif


Būtent smile.gif
Atsakyti
Tapau ir aš laiminga turėtoja multi-grietpuodžio biggrin.gif
Pirmas mano bandymas Tinginių balandėliai.

Reikės:
400 gr. kopūsto;
400 gr. faršo;
100 gr ryžių (aš įdėjau 200 gr, pernelyg daug buvo);
1,5 morkos;
2 v. š. pomidorų pastos;
2v. š. grietinės;
2 stiklinės vandens;
Mėgstamų prieskonių.

Į puodo dugną sudedam kopūstus, ryžius, mėsa ir morkas, pabarstom mėgstamais prieskoniais. Pomidorų pastą ir grietinę sumaišom su vandeniu ir pilam į puodą. Pagal receptą reikia troškinti apie valandą, kadangi pas mane greitpuodis, aš troškinau 30 min.
P.S. ryžius dėjau nevirtus, bet iš vakaro užpiltus vandeniu.
user posted image
Originalus receptas:
http://mvbook.ru/mai...ltivarke-2.html
Atsakyti
Vis svarsatau - verta ppirkti tokį daiktą ar ne? g.gif
Receptus skaitau - atrodo lyg ir liuks thumbup.gif o kaip del el. sąnaudų? ar čia klausimas ne į temą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2014 04 03, 11:38)
Vis svarsatau - verta ppirkti tokį daiktą ar ne? g.gif 
Receptus skaitau - atrodo lyg ir liuks thumbup.gif  o kaip del el. sąnaudų? ar čia klausimas ne į temą? smile.gif

Pas mane multi/greitpuodis, viskas labai greitai pasigamina. Troškiniai per 15-20 min., plovas per 30 min., sriubos per 15 min., košės per 5 min. (prie to laiko dar reikia prifėti ~5 min., kol susidaro reikiamas slėgis). Aš patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2014 03 15, 13:59)
Tapau ir aš laiminga turėtoja multi-grietpuodžio  biggrin.gif
Pirmas mano bandymas Tinginių balandėliai.

Reikės:
400 gr. kopūsto;
400 gr. faršo;
100 gr ryžių (aš įdėjau 200 gr, pernelyg daug buvo);
1,5 morkos;
2 v. š. pomidorų pastos;
2v. š. grietinės;
2 stiklinės vandens;
Mėgstamų prieskonių.

Į puodo dugną sudedam kopūstus, ryžius, mėsa ir morkas, pabarstom mėgstamais prieskoniais. Pomidorų pastą ir grietinę sumaišom su vandeniu ir pilam į puodą. Pagal receptą reikia troškinti apie valandą, kadangi pas mane greitpuodis, aš troškinau 30 min.
P.S. ryžius dėjau nevirtus, bet iš vakaro užpiltus vandeniu.
user posted image
Originalus receptas:
http://mvbook.ru/mai...ltivarke-2.html


o koks cia Jusu puodas? pavadinimas koks? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2014 04 03, 15:08)
o koks cia Jusu puodas? pavadinimas koks? rolleyes.gif

Redmond RMC M110 4u.gif
Atsakyti
Suprantu, kad čia receptai, o ne apie techninius puodo dalykus tema ax.gif bet jūs gaminat su šituo puodu, tai geriau žinot negu tos, kurios dar tik ruošiasi pirkti mirksiukas.gif
Į ką reikia atsižvelgt renkantis puodą? T.y. kokios funkcijos labai reikalingos, kokios nepasiteisino, vadinas, nebūtinos?
Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2014 04 04, 14:52)
Suprantu, kad čia receptai, o ne apie techninius puodo dalykus tema ax.gif  bet jūs gaminat su šituo puodu, tai geriau žinot negu tos, kurios dar tik ruošiasi pirkti mirksiukas.gif
Į ką reikia atsižvelgt renkantis puodą? T.y. kokios funkcijos labai reikalingos, kokios nepasiteisino, vadinas, nebūtinos?
Ačiū biggrin.gif


Čia http://www.supermama...;#entry66310024 greičiau atsakys.
Atsakyti
noriu labai labai pagirti patį skaniausią varškės apkepą, nesu skanesnio apkepo ragavus biggrin.gif
gaminau pagal šį receptą
Pas mane naminiai kiaušiniai, tai apkepas geltonas buvo, o jau skonis švelnus, kreminis, konsistencija kaip sufle wub.gif Rekomenduoju thumbup.gif Recepte parašyta, kad leisti atvėsti puode, o aš palaikiau gal 1,5 val ant pašildymo, paskui šiek tiek pravėrus dangtį ir dar šiltą išėmiau - niekas nesukrito.
Atsakyti