Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

sveikutes as irgi siuo metu vartoju skatinancius 4 men. ir nekimba ,darysiu pertrauka jai sita menesi nepavyks, dziaugiuosi uz Drieze saunuole kad nenuleidai ranku thumbup.gif
Atsakyti
[quote=drieze,2013 09 17, 23:22]
Atidarau tema su savo istorija.. ax.gif

Ilgai svajojau parasyti sioje temoje.. Viskas prasidejo pries 5 metus.. Su MB nusprendeme susituokti ir dar neatsokus vestuviu emem planuoti vaikuti smile.gif aisku pirmas bandymas su pasvarstymais, o jei ims ir iskart uzkibs, gi per vestuves jau busiu nescia smile.gif pradejom planuoti liepos menesi 2008 metu.. o pavasari tu paciu metu suzinojau, kad pas mane PKS. Taciau I tai nelabai kreipiau demesio, gi pilna su sia beda pastojusiu.. Taip beplanuojant ir laukiant praejo 2 metai.. kadangi mano ciklas buvo labia neleguliarus, tai beveik per kiekviena cikla gadindavau nestumo testus.. ir bandydavau kazka izvelgti, ardydavau, kad tik geriau matytusi. Su finansais pas mus buvo nelabai kas, bet nusprendem pabandyti viena cikla pasistimuliuoti. Deja.. pirmas bandymas nepavyko.. Antram pinigeliu nebebuvo, o ir savijauta nuo tu hormonu man nelabai patiko.. po stimuliacijos, antrame cikle as pamatu II. Ir be galo apsidziaugiu! Jokiu MB siurprizu iskart skambinu ir pranesu naujiena! Abu laimingi, pagaliau pavyko! Tik déjà ilgai nesidziaugem.. po keliu dienu prasidejo gausus kraujavimas ir HCG pradejo kristi.. Ivyko persileidimas. Paverkiau pora dienu, o paskui susitaikiau. Taigi pavyko pastoti, bent tai pavyko. Jei pavyko viena karta, pavyks ir kita karta. Tokiom mintim gyvenom toliau. Ir tu paciu metu liepa as vel pastoju. Vel dziaugsmo daug ir garantijos, kad si karta viskas pavyks! Iki 8 sav viskas einasi sklandziai, kai viena diena ima teplioti neaiskiom isskyrom. Man jau nuotaika krenta, bet dar tikiu, kad viskas bus gerai. Taip su gulimu rezimu pratempiu iki 15 sav. Beziurint echoskopu gine suabejoja ir issiuncia mane pas genetiku I Vilniu. Lapkricio menesi vaziuojam I Vilniu, visa kelia man raizo pilva, taip lyg noreciau I tuoleta.. netoli Vilniaus taip uzsimanau I WC, kad jau atrodo nebegaliu.. bet mes nestojam( aciu D), nes vaziuojam paskui kita masina, kurios negalim paleisti is akiu (cia del kitu priezasciu). Atvaziuojam, MB palieku darbuotis, o pati sedu uz vairo ir vaziuoju I genetikos centra. Islipu is masinos ir jauciu kaip kazkas nemazo man iskrenta.. Protas suvokia kas tai, o sirdis negali tuom patiketi.. as visa drebu, nebezinau nei ka daryti, jauciu kaip bega kraujas. Issikvieciu greitaja. nuvaziavus I ligonine paaiskeja, kad vaikutis iskrito, o placenta liko, atliekama abrazija. Visa ta diena verkiau, vakare ir kita ryta nurimau. Tik kai grizau namo ir supratau, kad pas mane nieko nebera kaukiau rekiau ir saukiau.. Ilgai isgyvenau sia netekti.. visi ramino, kad taip turejo buti, ne be reikalo I genetikos centra siunte ir pan. Bet manes niekas neguode..  po sio karto tapau labiau uzsidariusi, maziau pasitikinti savimi.. prasidejo tyrimai po tyrimu ir visi atsakymai geri.. dar po metu as vel pastoju ir vel nesekmingai… jau pradedu abejoti ar isvis kada pavyks man isnesioti vaikuti.. is pradziu galvojau, kad nepastojimas yra labai baisu, gyveni nezinomybej.. galvojau nors ir persileidi, vistiek bent zinai, kad gali pastoti..
bet kai tai jau ivyko 3 kartus, galiu pasakyti, kad tikrai man nepalengvejo, o tik dar prisidejo skausmo sirdy..
pradejau dometis ivairiom temom cia SM. Ziurinetis informacijos, ka dar galima butu issitirti, pas ka nuvykti. 2013 metu sausio 1 d nuvaziuojame su MB pasedeti ant vaisingumo akmens, nu reikia gi viska isbandyti biggrin.gif ) toliau gyvenam kaip gyvene nededami per dideles viltis. Bet visada snekedami apie ateiti, matem vaikus smile.gif tikejom, kad jie bus pas mus. Planuodavom vaiku kambario interjera ir pan. Vizualiai visada ateityje vaikutis buvo pas mus smile.gif
Viena diena man bebendraujant SM, gaunu privacia zinute ir joje man pasiulo isbandyti nuvykti pas viena daktare, kuri nemegsta hormoninio gydymo, giliau paziuri I problemas. Aciu tau Pelargonija!
Susitariu jau pas ta daktare, nuvykstu, vel keli papildomi tyrimai ir priraso vaistu. Nusiperku juos, pradedu vartoti ir naiviai tikiuosi, kad jau po pirmo bandymo pavyks.. suvartojau viena kursa ir nieko.. pabambejau, kad reiks dar karta kartoti.. ir tik pabambejus pamatau vel II smile.gif Zinoma dziaugiuosi iki asaru smile.gif bet vistiek atsargiai I tai ziuriu.. ir ka sis kartas pavyko, nestumas buvo nuostabus! Megavausi kiekviena diena ax.gif ir lygiai po 5 planavimo metu liepos menesi si pasauli isvydo mano ilgai laukta dukryte.. neapsakomas jausmas pirma karta ja isvydus ir kasdien dabar ja myluojant.. dar nenustoju kasdien verkti is laimes.. viskas dabar kas buvo iki jos, tie laukimo ir nusivylimo metai uzsimirso.. Kas man padejo konkreciai, negaleciau pasakyti.. manau visuma, visos idetos pastangos. Visom nesulaukianciom linkiu didziausios sekmes ir tikejimo! Pasirodo ir as galiu pagaliau pasakyti STEBUKLU BUNA!

P.S. ka isbandziau, pas ka kreipiaus, kokius tyrimus atlikau, jei ka domins, atsakysiu per az ax.gif
[/quote
labai džiaugiuosi dėl jūsų. Sakykite, gal kalite man atsiūsti daktarės duomenis, kuri padėjo Jums pastoti. Nes pati turiu didelių problemų dėl pastojimo. Esu turėjusi 4 operacijas dėl cistų, vieną karta buvo trūkusi. Neturiu vienos kiaušidės ir vieno kiaušintakio, o kita pusė irgi yra apipjaustyta. Nors dėkoju Dievui kad turiu nors vieną nuostabų sūnelį. kurio laukėme 4 metu. o dabar jau 3 metai kaip nepastoju.
Hormonai viskas tvarkoje. Labai lauksiu jūsų atsakymo.

Atsakyti
Sveikos moterys. Gal kuri iš jūsų turi tokią patirtį kaip manoji... Maždaug prieš 8 metus man buvo rasta Chlamidioze, gydžiausi vaistais ir aš ir partneris, bet tada buvau jauna ir apie šią baisią ligą nieko nežinojau ir pakartotiniams tyrymams nebenuėjau... Dabar su vyru planuojam vaikuti todėl skaitau visus straipsnius apie nėštumo planavimą ir nesėkmingų bandymų priežastis ir oplia randu, kad chlamidioze labai pavojinga vaisingumui, iš kart nulekiu ir darausi tyrimus, jie bus po kelių dienų, bet dabar aš visa virpu, nemiegu naktimis, verkiu ir mane nuodija mintis jog mano kiaušintakiai bus užakę. Vyras jau pavargo nuo mano streso, guodžia, sako jog aš kvaila, jog iš anksto panikuoju ir t.t. kad viskas bus gerai, bet jis negali jausti to ką aš jaučiu, net nebesikalba su manim, o aš verkiu viena užsidarius ir bijau tyrimo atsakymų. Kokia tikimybė jog esu nevaisinga, jei chlamidioze nebuvo išgydyta ir tūnojo apie 10 metų?
Atsakyti
QUOTE(Migliuska @ 2013 10 19, 09:06)
Sveikos moterys. Gal kuri iš jūsų turi tokią patirtį kaip manoji... Maždaug prieš 8 metus man buvo rasta Chlamidioze, gydžiausi vaistais ir aš ir partneris, bet tada buvau jauna ir apie šią baisią ligą nieko nežinojau ir pakartotiniams tyrymams nebenuėjau... Dabar su vyru planuojam vaikuti todėl skaitau visus straipsnius apie nėštumo planavimą ir nesėkmingų bandymų priežastis ir oplia randu, kad chlamidioze labai pavojinga vaisingumui, iš kart nulekiu ir darausi tyrimus, jie bus po kelių dienų, bet dabar aš visa virpu, nemiegu naktimis, verkiu  ir mane nuodija mintis jog mano kiaušintakiai bus užakę. Vyras jau pavargo nuo mano streso, guodžia, sako jog aš kvaila, jog iš anksto panikuoju ir t.t. kad viskas bus gerai, bet jis negali jausti to ką aš jaučiu, net nebesikalba su manim, o aš verkiu viena užsidarius ir bijau tyrimo atsakymų. Kokia tikimybė jog esu nevaisinga, jei chlamidioze nebuvo išgydyta ir tūnojo apie 10 metų?

juk jaustum kazka,perstejima isskyras geltonas,pilvo skausmus,juk clamidijoze yra britki liga ja jauti ypac pusle pazeidzia nori daznai slapintis. o jai to nera tai ir ligos nera
Atsakyti
Mane dažnai vargina kanditoze, bet gydytojai sako kad tai su chlamidijomis nesusiję. Į tualetą vaikštau dažnai bet ir geriu daug skysčių...o šiap visur rašo kad chlamidioze tylusis pavojus, gali ir nejaust simptomų... Net nžn ar per 10 metų jau būtų ūmūs simptomai tokie kaip uždegimai?
Atsakyti
QUOTE(Migliuska @ 2013 10 19, 17:26)
Mane dažnai vargina kanditoze, bet gydytojai sako kad tai su chlamidijomis nesusiję. Į tualetą vaikštau dažnai bet ir geriu daug skysčių...o šiap visur rašo kad chlamidioze tylusis pavojus, gali ir nejaust simptomų... Net nžn ar per 10 metų jau būtų ūmūs simptomai tokie kaip uždegimai?

Ramiai islauk rezultatu.grauzdamasi save ir pykdamasi su vyru nieko neisspresi 4u.gif labai tave suprantu...taip as irgi girdejau kad si lyga gali tunoti metu metus ir jokiu pozymiu gali nejausti...na bet medicina siais laikais daug ka gali...galbut ne viskas prarasta...galbut nera taip blogai kaip galvoji 4u.gif zinau man lengva kalbeti bet nusiramink paklausyk vyro ir bandykit kartu remdamiesi vienas I kita tu rezultatu islaukti 4u.gif Bet kokiu atveju linkiu stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Neklaidinkit žmonių, visiškai nebūtina jausti požymius, galima sirgti chlamidioze ir nieko nejausti. Tačiau yra gi vaistų..Stiprūs antibiotikai, galbūs vienos dozės neužteks, bet išsigydysit, čia tikrai ne nuosprendis. 4u.gif
O šiaip..yra atskira tema apie šitas zarazas, chlamidijos, ureaplazmos, mikoplazmos
ši temutė skirta sėkmingoms istorijoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2013 09 17, 23:22)

P.S. ka isbandziau, pas ka kreipiaus, kokius tyrimus atlikau, jei ka domins, atsakysiu per az ax.gif


Buciau dekinga uz az del tyrimu,kontaktu ir kt. Aciu!
Atsakyti
Lanai grazios ir ikvepiancios istorijos 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,prisijungiu prie jusu. skaitineju vis forumus siuos ir nezinau ar as laukiuosi ar ne...sad.gif jau puse metu nepavyksta sad.gif bet si menesi kazkas keisto mmm buvo bet vos vos taip, po to savaite nugara skaudejo,dabar pilva mausti pradejo, savaite pykino bet vakarais,dar toks jausmas kad nuolat valgyti noriu,testuka dariausi diena po mmm bet neigiamas,bet jauciuosi keistai isties.
Atsakyti
QUOTE(sandriukas28 @ 2013 10 31, 12:00)
sveikos merginos,prisijungiu prie jusu. skaitineju vis forumus siuos ir nezinau ar as laukiuosi ar ne...sad.gif jau puse metu nepavyksta sad.gif bet si menesi kazkas keisto mmm buvo bet vos vos taip, po to savaite nugara skaudejo,dabar pilva mausti pradejo, savaite pykino bet vakarais,dar toks jausmas kad nuolat valgyti noriu,testuka dariausi diena po mmm bet neigiamas,bet jauciuosi keistai isties.

http://www.supermama...;#entry64526447
Atsakyti
Sveika Drieze. Nezinau ar dar lankaisi siame forume,bet buk gerai,jei gali parasyk kur kreipeisi del negalejimo pastoti. Labai labai tave prasau,atsiusk asmenine zinute.
Atsakyti