QUOTE(Only1 @ 2013 09 26, 16:11)
Myliu, Šaunuolė

Tik noriu patikslinti, kad pagal info Facebook'e laivai į Balos išplaukia 10:15 ir 10:30. Ant mūsų e bilietų parašyta 10:20.
10:20 isplaukia.
Tik laivas (1000 zmoniu!) labai pilnas (bent jau dabar), tai jei norit sedeti gerose vietose, reikia buti pries valanda. Mes buvom virsuj, kitoj pusej nei WC. Tai ir eikite i ta laivo gala (nes tai bus priekis).
Beje, Balos kelionej tai pensininku rojus

Ir is viso Kreta rusynas su vokieciu prieskoniu.
Siandien pagaliau pamatem jaunimo

O jis butent Elefonisi. Uz balos zyyyyymiai fainiau. Balos man tik mazinta Elefonisi kopija be normalaus plezo. Tai ne Elafonosi

Ten visi telpa.. Tode taupant pinigus, jei kam aktualu, galit nevaziuoti i Balos, o vaziuoti i Elafonisi. Nes Balos man skirta grynai turistu melzimui (laivai) uz nieka.
Cia mano asmenine nuomone, aisku.
Beje, vis dar neveikia tarpeklio kelias

Bet vis tiek neverta vaziuoti is Kissamos palei jura. Nes yra 20 km ilgiau. O jei vaziuoti kur nuorodo i Chania, tai ivaziavus i national road gaunasi nuo kissamos tik visai netoli, raso, kad 7 km. Aisku, keli isvaziavimai, kalbu apie ta, kur mes vaziavom. Todel tikrai neverta vaziuoti palei ilgesnius serpentinus. Idomu, koks tas kelias per tarpekli butu.. Iki uzdarymo tai atrodo kelias liuks. Bet jo as zemelapiuose nerandu. Veliau grizus parasysiu detales.
Rasau is karto, nes po to praeis noras ir pasimirs. Tikiuos, pades mano velesni detalus paaiskinimai.