Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVII tema***

QUOTE(Only1 @ 2013 09 26, 16:11)
Myliu, Šaunuolė  4u.gif  Tik noriu patikslinti, kad pagal info Facebook'e laivai į Balos išplaukia 10:15 ir 10:30. Ant mūsų e bilietų parašyta 10:20. smile.gif

wub.gif

ok, pasikeiciu laika 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
ar didelis Herakliono oro uostas? ar nakti skridusios- veike duty free tongue.gif
Atsakyti
[quote=Myliu ♥,2013 09 26, 15:29]
Matalos yra paplūdimys skirtas nudistams ir tiems, kurie nebijo kopimo kalnais, akmenų ir turi pakankamai ištvermės. Paplūdimys vadinasi Red beach. Apačioje yra taverna, kur yra alaus
Kas važiuos iki matalos - kelias iš ties geras, mažai aukštų kalnų, čia lyginu su elafonissi
Parkingas mokamas, bet galima rasti vietų ir gatvėje, nemokamai. Jei norit spėti pavaikščioti po olas, turit atvykti iki 17val., nes vėliau rasit uždarytus vartus. Įėjimas nemokamas.

Vasara iejimas tikrai mokamas 3/4 eurai zmogui smile.gif Nezinau kaip ne sezono metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutia: 26 rugsėjo 2013 - 16:14
QUOTE(kutia @ 2013 09 26, 17:14)

Vasara iejimas tikrai mokamas 3/4 eurai zmogui smile.gif Nezinau kaip ne sezono metu.

aciu uz pataisymus 4u.gif gal informacija keitesi, ne scia 3-4 temuciu info is SM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 09 26, 16:11)
Myliu, Šaunuolė  4u.gif  Tik noriu patikslinti, kad pagal info Facebook'e laivai į Balos išplaukia 10:15 ir 10:30. Ant mūsų e bilietų parašyta 10:20. smile.gif

10:20 isplaukia.
Tik laivas (1000 zmoniu!) labai pilnas (bent jau dabar), tai jei norit sedeti gerose vietose, reikia buti pries valanda. Mes buvom virsuj, kitoj pusej nei WC. Tai ir eikite i ta laivo gala (nes tai bus priekis).
Beje, Balos kelionej tai pensininku rojus lotuliukas.gif Ir is viso Kreta rusynas su vokieciu prieskoniu.

Siandien pagaliau pamatem jaunimo bigsmile.gif O jis butent Elefonisi. Uz balos zyyyyymiai fainiau. Balos man tik mazinta Elefonisi kopija be normalaus plezo. Tai ne Elafonosi ax.gif Ten visi telpa.. Tode taupant pinigus, jei kam aktualu, galit nevaziuoti i Balos, o vaziuoti i Elafonisi. Nes Balos man skirta grynai turistu melzimui (laivai) uz nieka.
Cia mano asmenine nuomone, aisku.

Beje, vis dar neveikia tarpeklio kelias verysad.gif Bet vis tiek neverta vaziuoti is Kissamos palei jura. Nes yra 20 km ilgiau. O jei vaziuoti kur nuorodo i Chania, tai ivaziavus i national road gaunasi nuo kissamos tik visai netoli, raso, kad 7 km. Aisku, keli isvaziavimai, kalbu apie ta, kur mes vaziavom. Todel tikrai neverta vaziuoti palei ilgesnius serpentinus. Idomu, koks tas kelias per tarpekli butu.. Iki uzdarymo tai atrodo kelias liuks. Bet jo as zemelapiuose nerandu. Veliau grizus parasysiu detales.
Rasau is karto, nes po to praeis noras ir pasimirs. Tikiuos, pades mano velesni detalus paaiskinimai.
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 26, 15:02)

super, aciu, atsispausdinsim viska 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kutia @ 2013 09 26, 16:14)

Buvom vasara, sezono metu, iejimas buvo nemokamas.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 09 26, 17:49)
O jis butent Elefonisi. Uz balos zyyyyymiai fainiau.

Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Man Balos su Elafonisi net nera ko lyginti smile.gif As i Balos vaziuociau ir antra karta, i Elafonisi - ne.
Atsakyti
Nuraminot, nes jau ėmiau gailėtis, kad užsisakiau bilietus į Balos. smile.gif Beje, sakykit ar labai vėjuota Kretoje dabar?
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 26, 16:31)
wub.gif

ar didelis Herakliono oro uostas? ar nakti skridusios- veike duty free  tongue.gif

perklausiu dar 4u.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 09 27, 08:11)

isitaisau klaidas thumbup.gif

QUOTE(Only1 @ 2013 09 27, 08:43)
Nuraminot, nes jau ėmiau gailėtis, kad užsisakiau bilietus į Balos.  smile.gif  Beje, sakykit ar labai vėjuota Kretoje dabar?

grazios Jusu meiles savaites- Meiles saloje wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, bet mes kylam spalio 4. 4u.gif Beje, vakar pavyko gauti tą knygą apie Spinalongą, kurią daug kas minėjo: Hislop "Sala". Vakar pradėjau skaityti. Tai toks lengvas, bet įtraukiantis romanas. Nekantrauju pamatyti visas aprašytas vietas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 09 27, 09:43)
Ačiū, bet mes kylam spalio 4.  4u.gif  Beje, vakar pavyko gauti tą knygą apie Spinalongą,  kurią daug kas minėjo: Hislop "Sala". Vakar pradėjau skaityti. Tai toks lengvas, bet įtraukiantis romanas. Nekantrauju pamatyti visas aprašytas vietas.  wub.gif

nu ir prazioplinau, galvojau snd iskrendat. nu atmintis visia slubuoja doh.gif
Atsakyti
Papildyta:
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Man Balos su Elafonisi net nera ko lyginti smile.gif As i Balos vaziuociau ir antra karta, i Elafonisi - ne.

Mes buvome liepos pabaigoje, teko moketi sad.gif
Del Balos tai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti

mano tokia pati nuomonė smile.gif balos žiauriai patiko, o elafonisi arba kažko nedamatėm, arba nebuvo ko ir matyti, bet kam reikalingas smėliukas, tai elafonissi tikrai geriau smile.gif

beje įėjimas į matalos urvus gegužės mėn ( tai jau sezonas) buvo nemokamas, tik užsidaro jie berods 17h.
Atsakyti