Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVII tema***

Labai pasiteisines viesbutis Althea Village: http://www.booking.c...lability_target

Jis is karto kurorte uz Chanijos, su normaliais plezais, nera ant juros kranto, bet nueiti pestute galima. O kas su masina, tai manau, visai dzin. Nes pasistatyti masina paprasta. Netoli Lydlas, INKA.. (pestute). Na man strategine viena - ideali.

Aisku, mes gavom (ko neturejom gauti) du kambarius, su dviem balkonais, virtuve.. Dveji dvigubi baiseini. Labai grazi teritorija. Zalia viskas. Maistas neblogas, vakare visada zuvis, mesa, paukstiena.. na visu rusiu yra ir vis skirtinga. Galetu tik su melynu pelesiu suris buti ne ryte, o vakare biggrin.gif

Gal kazkam pravers rekomendacija. Man jis tikrai vertas daugiau nei 3zv. Tvarko kas diena idealiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 rugsėjo 2013 - 17:56
ar ranksluoscius i papludimi vezetes?
kokia avalyne labiausiai praverstu i tarpeklius neisime?

kazkaip galvoju 3 ranksluoscius vestis, tai puse lagamino doh.gif

Zalia Ruta
, as jau kerzavus batus vos ne zieminius issitraukiau, nes LT tai salta bent man 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar dariau bandomąjį pakavimą ir turiu parekomenduoti vakuuminius maišus. Nusipirkom Senukuose 40 cm ant 60 cm dydžio 2 maišus už berods 13 lt, tai labai gerai susispaudžia rūbai ir didelis rankšluostis ir džiaugiuosi atradusi tokį daiktą. thumbup.gif Iš pradžių žiūrėjau skeptiškai, nes galvoju namie orą galima ištraukt iš maišo su siurbliu, o Kretoj kaip??? biggrin.gif Bet žiūriu, kad net be siurblio rankom pavyko neblogai išleist dalį oro, o kitą dalį išleidau atsisėdus ant maišo. blush2.gif biggrin.gif O čia Makaliaus nuoroda jei dar kas nežino kaip tie maišai atrodo:

http://www.makalius....ti-savo-bagaza/

Atsakyti
O kam veztis ranksluosti? Viesbuciuose 0.50 eurocentu parai vienas ranksluostis. Ir dar pakeicia kada nori, jei nusiteps smile.gif .
Vezemes tuos koralinius batus, tai irgi neprireike, - dauguma pliazu buvo smelis ir niekas tu koraliniu batu nedevejo. Siaip visko galima nusipirkti ir nebrangiai viesbucio parduotuveleje (bent jau musu viesbutyje tokia buvo ir visos butinos prekes ten). Mums gavosi visai mazi lagaminukai. Neverta tampyti kruvos daiktu.
Gera buvo Kretoje smile.gif , vandenukas siltas, oras karstas, o jau apelsinu, skonis! Pas mus tokiu nera.
Atsakyti
o as pasigailejau, kad neemiau ranksluoscio, bent vieno.
nes ne visi viesbuciai nuomoja, tenka vogciomis pasiimti baltuosius.. o prie baiseino tokio nenusinesi.
o pigiausias - 6 eu. siaip po 8, jei nusipirkti. o apie kokybe - nekalbesim biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi pasigailejome, kad tik viena paememe. Viesbucio ranksluoscius imti negalima, vaziuoti i koki papludymi porai-keletai valandu ir nuomuotis gulta us 6 euru irgi nesinori.. Be to, ant to gulto norisi vis vien rankscuosti patiesti...
Atsakyti
Gal kas is Klaipedos i Kreta vaziuosite? po keliones tezturo leidinuka galesiu atiduoti.
Atsakyti
QUOTE(ingeleee @ 2013 09 29, 16:13)
Gal kas is Klaipedos i Kreta vaziuosite? po keliones tezturo leidinuka galesiu atiduoti.

brukstelkite kokia esme leidinuko?
ka raso?
ar cia tie nemokami kurie dalinami kelioniu agenturuose 4u.gif
Atsakyti
mums su vyru buvau paėmus 2 rankšluosčius, bet pakako ir vieno, jei su vaiku tai bent 2 paimkit,nes tikrai neaišku ar bus viešbutyje nuomuoti...kas liečia batus, tai vežiausi 3: pleženkes(kurias dėjausi tik pirmą dieną, paskui nutrynė tarpupirščius ir teko numesti į kampą) juodas basutes(tokias gražesnes, bet žemas) ir dar vienas patogesnes,jei tektų kur daugiau pavaikščiot)...na nzn kaip kitiems, bet man visada labai kojos ten tino,tai ką galiu pasakyti, avalynę imkit kuo patogesnę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Only1 @ 2013 09 28, 22:24)
Vakar dariau bandomąjį pakavimą ir turiu parekomenduoti vakuuminius maišus. Nusipirkom Senukuose 40 cm ant 60 cm dydžio 2 maišus už berods 13 lt, tai labai gerai susispaudžia rūbai ir didelis rankšluostis ir džiaugiuosi atradusi tokį daiktą.  thumbup.gif Iš pradžių žiūrėjau skeptiškai, nes galvoju namie orą galima ištraukt iš maišo su siurbliu, o Kretoj kaip??? biggrin.gif Bet žiūriu, kad net be siurblio rankom pavyko neblogai išleist dalį oro, o kitą dalį išleidau atsisėdus ant maišo.  blush2.gif  biggrin.gif O čia Makaliaus nuoroda jei dar kas nežino kaip tie maišai  atrodo:

http://www.makalius....ti-savo-bagaza/

man tai viskas be problemų tilpo,nereikėjo jokių maišų smile.gif juos naudojant svoris nesumažėja, na nebent jūsų rankinis mažas ir neimat registruojamo, gal tada ir gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nut* @ 2013 09 29, 19:35)

man tai  viskas be problemų tilpo,nereikėjo jokių maišų smile.gif juos naudojant svoris nesumažėja

drinks_cheers.gif , visiskai nepasiteisines pirkinys. Kad ir "supresuoji" rubus i tuos maisus, svoris bagazo nesumazeja. O svarbu, butent jis. Nes pvz., as i savo rankini lagamina, be jokiu maisu, laisvai sutalpinu ir 20kg, bet kas is to, jei tik 10kg leidzia smile.gif
Atsakyti
Aha, būtent, mes imam tik rankinį ir žinom, kad kg nesumažins tie maišai, bet vietos tai tikrai sutaupo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 30, 08:44)
drinks_cheers.gif , visiskai nepasiteisines pirkinys. Kad ir "supresuoji" rubus i tuos maisus, svoris bagazo nesumazeja. O svarbu, butent jis. Nes pvz., as i savo rankini lagamina, be jokiu maisu, laisvai sutalpinu ir 20kg, bet kas is to, jei tik 10kg leidzia  smile.gif

mums i rankini tik 5kg leidzia g.gif o kur 10 kg ?
Atsakyti