Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVII tema***

QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 30, 10:24)
mums i rankini tik 5kg leidzia g.gif o kur 10 kg ?

Tai jus su agentura skrendant gal? As kalbu apie skrydi ryanair'u smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nut* @ 2013 09 28, 16:25)
grįžom šiandien, keliaujant į priekį, Vilniuje svėrė du kartus...o grįžtant graikai tik priduodant mokamą bagažą pasvėrė ir rankinį.... viskas
Tiesa, merginos, kas pirkot  ankstyvą atvykimą ir vėlyvą išvykimą, kilus kokiems nors nesusipratimams būtinai pasakykit administracijai, kad sumokėjot agentūrai, nes ecotravel atstovės...na švelniai tariant...na visai nesuks galvos dėl jūsų ax.gif

Papildyta:

rankinis turi būt vienas 4u.gif

vienas mano, kitas vyro tongue.gif
Atsakyti
Na, merginos, ar sukrauti jau lagaminai kelionei biggrin.gif As tai dar net nepradejau ax.gif Jau kelinta karta pastebiu, kad laimingiausia bunu tik nusipirkusi bilietus, o kuo kelione arciau, tuo mane kazkoks jaudulys grauzia biggrin.gif Pradedu abejoti ar viskas uzsakyta, ar nebus kazkokiu nesusipratimu nuvykus. Vakar dar kazkaip pradejau abejoti ar mums tikrai uzteks visa kreditines draudimo (nors pries tai jau ne karta tik tiek ir buvome apsidraude). Ar kuriai teko juo pasinaudoti realiai. Ar jis bent kazkiek geriau nei tas paprastas nemokamas draudimas g.gif
Atsakyti
Aš jau susikroviau ir nekantriai laukiu penktadienio. cool.gif Racke, kada kylat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2013 09 30, 11:50)
Na, merginos, ar sukrauti jau lagaminai kelionei  biggrin.gif  As tai dar net nepradejau  ax.gif  Jau kelinta karta pastebiu, kad laimingiausia bunu tik nusipirkusi bilietus, o kuo kelione arciau, tuo mane kazkoks jaudulys grauzia  biggrin.gif Pradedu abejoti ar viskas uzsakyta, ar nebus kazkokiu nesusipratimu nuvykus. Vakar dar kazkaip pradejau abejoti ar mums tikrai uzteks visa kreditines draudimo (nors pries tai jau ne karta tik tiek ir buvome apsidraude). Ar kuriai teko juo pasinaudoti realiai. Ar jis bent kazkiek geriau nei tas paprastas nemokamas draudimas  g.gif

mano busena nupasakojot viens prie vieno..... daiktai net nepradeti krauti.... va dabar vaistineje nusiprikau vaistu nuo skrandzio ir skausmu, pleistro ir dukrai akinius nuo saules optikoje pagriebiau.... siandien jau ziuresiu ka skalbt ka lyginti reikia...... o desimes tai rytoj vakare viska......

As tai pergyvenu ar gerai visur nurodziau dok numerius ant lektuvo bilietu, ar lauks musu transferas ir pan. ..... mes si treciadieni isryto is namu jau isvaziuojame, nes darysim dideli "lanka" su sustojimais tai iki oro uosto gausis apie 400 km.....

Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 09 30, 12:02)
Aš jau susikroviau ir nekantriai laukiu penktadienio.  cool.gif  Racke, kada kylat?  4u.gif

Saunuoliai jus 4u.gif Mes kylam treciadieni vakare.
Atsakyti
Oi koks pazystamas jausmas, mes irgi treciadeni vakare kylam, lagaminu puse sudeta ir jau kelis kart perdeta, kita puse dar nezino ko jiems reikes doh.gif vaistinele irgi suruosta, bet mes dar neturim kur nakvosim pirma nakti atskride doh.gif , siandien kaip tik eidama Megoj pamasciau gal apsidraust papildomai, bet taip ir neuzsukau i draudima. Plius mazius serga, reikia ryt isvest i kaima pas mama, o nervas ima, snarglys ir kosulys baisinis, vaistu pripirkau ,dickiui is po baseino pribego turbut vandens i ausi tai nervuojasi, sokineja istisai, na bet tikiuos viskas bus gerai, ir jokiu dideniu nesklandumu nebus.
Atsakyti
Na kaip nors istversim ta pasiruosimo jauduli biggrin.gif As jau atsispausdinau viska ko reikia, butu gerai dar siandien bent atsirinkti drabuzius, gal ka dar skalbti, ka issilyginti reikes ax.gif Galva kazkokia sunki. Lyg kokia sloga pultu. Einu dar vaistukus susimesiu i viena maiseli. Pasiziurejau orus, na atsalimas Kretoje rolleyes.gif Bet del to maziausiai pergyvenu. Vis tiek bus daug silciau nei pas mus wub.gif O jei dar ir pasimaudyti gerai pavyks, tai nieko daugiau ir nereikia vacation4.gif ... lietaus irgi nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
O jus kur nakvosit atvyke? blush2.gif
Atsakyti
Bet paskutines dienas tai ne debeselio, jau taaaip karsta.. Buvom Falasarnoj, tai ten labai vejuota (gal ten visada taip?), bet be vejo buciau mirus. Mieste vejo nera. Ne kvapo! Baisingai nusvilau veida, nors ir taip jau mulate.. Labai imli saule, o maniau, kad tikrai jau nebedegsiu daugiau.
Atsakyti
As tik bijau, kad nepamirsciau kremuko nuo saules. Nes reikia dar i kazka persipilti, tai... kad taip ir neliktu namie ax.gif Pasimokiau jau Maltoje. Isivaizdavau, kad balandzio men. idegti neimanoma. Tai taip nusvilusi dar nebuvau gyvenime blush-anim-cl.gif
Fruste, mes visa savaite gyvensime nuo Chanijos apie 10km smile.gif Is oro uosto uzsisakem pervezima.
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti