Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVII tema***

QUOTE(FenG @ 2014 02 11, 15:23)
Sveiki,
kas galite imesti nuorodų kur nebrangiai ieskotis apgyvendinimo paslaugu.
2 suauge + 2 vaikai. Gal yra koks psl kur butus, apartamentus nuomoja. Manau viesbuciu neikasime. Skrendame balandzio pradzioje.
Buciau labai dekinga smile.gif

pabandykite www.ecotravel.lt pasižvalgyti, ten buna labai pigiu variantų ~500 lt už 7n. Dabar nežinau, bet pasidomėkite ten.
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 01 23, 13:20)
Mes pirkome, buvom patenkinti viskuo : ir viesbuciu ( mes ememe Hersonissos Palace) ir skrydziu  4u.gif  skrydis keleta valandu velavo, net neprailgo laukimas ir nuotaikos nesugadino.  4u.gif

sveikos, skaitineju temas ir renku info kelionei i Kreta.
Noriu merselle paklaust, jus kaip suprantu keliavot 2013 10 men per Eco travel i Hersonissos Palace viesbuti, as taip pat zvalgaus i si viesbuti dabar siulo 2014 10 men 2suauge + 1 vaikas +-3000 su AI savaitej? kaip manot ar tai gera kaina lyginant su praejusiai metais? 4u.gif
Niekur nerandu parasyta i kuri oro uosta leidzisi i Heraklijono? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2014 02 28, 16:11)
sveikos, skaitineju temas ir renku info kelionei i Kreta.
Noriu merselle paklaust, jus kaip suprantu keliavot 2013 10 men per Eco travel i  Hersonissos Palace viesbuti, as taip pat zvalgaus i si viesbuti dabar siulo 2014 10 men 2suauge + 1 vaikas +-3000 su AI  savaitej? kaip manot ar tai gera kaina lyginant su praejusiai metais?  4u.gif
Niekur nerandu parasyta i kuri oro uosta leidzisi i Heraklijono?  g.gif

Eco travelis i Herakliona. Ryanair - i Chania
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2014 02 28, 17:27)
Eco travelis i Herakliona. Ryanair - i Chania

Rynair man brangiai gaunas lyginant su agentura arba as ieskot nemoku, 10 men 3 zmonem 2200 lt. , bet gal dar labai anksti pigs veliau g.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, kokie orai Kretoj būna gegužės pirmoje pusėje, ar pakankamai šilta degintis ir maudytis jūroj? Būčiau labai dėkinga už atsakymą, nes renkamės skrydį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretino @ 2014 03 04, 20:29)
Gal kas žinote, kokie orai Kretoj būna gegužės pirmoje pusėje, ar pakankamai šilta degintis ir maudytis jūroj? Būčiau labai dėkinga už atsakymą, nes renkamės skrydį 4u.gif

Na, jei dabar ten +14... +17, tai tikėkimės, kad gegužės pr. bus pakankamai šilta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokada: 04 kovo 2014 - 20:07
QUOTE(Melajja @ 2014 02 28, 17:42)
Rynair man brangiai gaunas lyginant su agentura arba as ieskot nemoku, 10 men  3 zmonem  2200 lt. , bet gal dar labai anksti pigs veliau  g.gif

Niekas negali jums sito atsakyti. Bet jei jums reikia tik spaliui, tai is agenturos irgi tikrai galesite nusipirkti rugseji uz tokia kaina, dabar as nepirkciau. Ir tuo paciu galite sekti kainas raineruose. O jos gali bet kaip ir bet kada kisti. Pernai buvo tendencija, kad kainos kriksdavo iki skrydzio likus mazdaug menesiui.

QUOTE(loretino @ 2014 03 04, 20:29)

Irgi niekas neatsakys, kaip pas mus - ar galite atsakyti, koks bus pas mus balandis ir geguze? Panasiai ir Kretoj. Tikrai priklauso nuo sezono. Vanduo siltas nebus, nebent tinka salta, kaip Baltijoj. O del oru - jei tik nelis, tai turetu buti labai geras laikas keliavimui. As liepa ar rugpjuti sunkiai isivaizduoju ka ten veikti unsure.gif
Atsakyti
Oras turi būti geras, tik vanduo gali būti šaltokas, bet manau visvien bus geriau už Baltiją. biggrin.gif Jei nenorit sudegti ant saulės, bet ir kad vanduo nebūtų šaltas, važiuokit rugsėjį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2014 03 04, 21:06)
Na, jei dabar ten +14... +17, tai tikėkimės, kad gegužės pr. bus pakankamai šilta smile.gif

tikekimes, kad bus tikrai silta, dekui uz optimizma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretino @ 2014 03 05, 11:12)
tikekimes, kad bus tikrai silta, dekui uz optimizma 4u.gif

skrendu balandžio pradžioj, tai apie orus tikrai informuosiu gryžusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2014 03 05, 11:58)
Oras turi būti geras, tik vanduo gali būti šaltokas, bet manau visvien bus geriau už Baltiją.  biggrin.gif Jei nenorit sudegti ant saulės, bet ir kad vanduo nebūtų šaltas, važiuokit rugsėjį. smile.gif

Man tai rugseji buvo saltas, kad nesugebejau prisiversti visa ilisti i vandeni.. blush2.gif
Atsakyti
Oho, sunku patikėti, aš maniau, kad čia tik man vienai visur šalta, bet aš dar spalio pradžioj maudžiausi ir gerai. Tik Balos lagūnoj buvo vėsu, nes kažkaip vėjuota diena pasitaikė, tai tik kartą nusimaudžiau. bigsmile.gif
Atsakyti