Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVII tema***

QUOTE(Evelija @ 2014 02 25, 09:14)
Kaip šaunu, kad patys smile.gif Mums vienas malonumas tai daryti. thumbup.gif
O per kur auto rezervavot ir kokia kaina? Ar su autokėdute? Mes dar auto nerezervavom, suku galvą ar dabar ar vietoj... bet vietoj su mažu vaiku dar laukti .. tai nezinau.
Skrisim su dviem vaikais: viena didelė beveik suaugus, kitas kūdikis 6,5 mėn bus smile.gif Tai daug kur neprivažinėsim, bet kažką pamatysim vis tiek. Imsim vežimėlį skėtuką ir bandysim su rankiniu bagažu prasisukt, nes daiktų daug neimsim, daugiausia vaikui mažajam reiks vietos daiktams.

Auto rezervavom is cia http://www.europeocars.com/, musu keliones data dar ieina i ziemos sezono kainas, tai visai pigiai mokejom, savaitei 100 euru thumbup.gif
Maziukas jusu vaikas visai, bet jei auto patinka vazinetis, tai manau problemu nebus, musu siek tiek didesnis bus 1.9 men, tai planuojam pasivaizineti kiek galimybes leis smile.gif Mes irgi tik su sketuku ir rankiniais, mum tai puoduka vaiko aktualu butu pasiimti, bet jis daug vietos uzima, kazkaip reikes apseiti arba ten ieskotis biggrin.gif
O ka susiplanave aplankyti?
Papildyta:
Automobilis su kedute, nemokamai duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

jungiamės į keliautojų Kreton gretas.. taip pigiai užgaudėm bilietukus, kad nebuvo laiko galvoti, norim nenorim, reikia nereikia biggrin.gif
keliaujam balandžio 2-9 d. tai įdomu ar kas bus taip anksti atostogaujančių bendrakeleivių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivapach @ 2014 02 23, 09:58)
Mes pirma karta lankysimes siame kraste, tad perskaiciau kad labai daznas radinys juros eziai. Gal zinote, ar jie tikrai daznas radinys? Gal tik tam tikru laikotarpiu? Kazi ar vandens batai apsaugo? Aciu  4u.gif

nežinau kaip Kretoje, bet pernai atostogavome kipre, kur sakė taip pat daug jūros ežių.. vežėmės lagaminuose tuos batus, bet taip ir neprireikė, žinoma mes nesiruošėme nardyti ar giliau plaukioti.. paplūdimiuose besimaudant tikrai neprireikė
Atsakyti
QUOTE(rimapec @ 2014 02 27, 06:51)
Sveikos wink.gif
jungiamės į keliautojų Kreton gretas.. taip pigiai užgaudėm bilietukus, kad nebuvo laiko galvoti, norim nenorim, reikia nereikia biggrin.gif
keliaujam balandžio 2-9 d. tai įdomu ar kas bus taip anksti atostogaujančių bendrakeleivių wink.gif

Pasigirkit, uz kokia kaina pagavot?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 27, 10:04)
Pasigirkit, uz kokia kaina pagavot?

pasigavom už 506lt dviems pirmyn atgal wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimapec @ 2014 02 27, 10:09)

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O keliaujat daugiau kaip į pažintinę kelionę? Nes man regis balandį dar šaltoka degintis? bigsmile.gif Aišku, kaina tai nereali. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2014 02 27, 11:36)
O keliaujat daugiau kaip į pažintinę kelionę? Nes man regis balandį dar šaltoka degintis?  bigsmile.gif Aišku, kaina tai nereali.  thumbup.gif

būsiu iš keistuolių keliautojų, bet nepakenčiu gulėti ir nieko neveikti.. dievinu fotografiją, man reikia žalumos, vaizdų, įspūdžių, viešbutyje man baseinėlio net nebūtina, o vandens temperatūra visai neaktuali wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimapec @ 2014 02 27, 12:09)

Jei ne paslaptis, iš kur pagavot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelija @ 2014 02 27, 12:07)
Jei ne paslaptis, iš kur pagavot?  ax.gif

urkistravel paskelbė kad po 301lt vienam, patikrinu ryanair kad dar pigiau gaunasi tai pačiai dienai, nežinau, gal kokia laimės valanda ar kas papuolė man, kad taip pasisekė..
wink.gif

Atsakyti
Viskas gerai. Puikios Jums kelionės! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimapec @ 2014 02 27, 14:10)
urkistravel paskelbė kad po 301lt vienam, patikrinu ryanair kad dar pigiau gaunasi tai pačiai dienai, nežinau, gal kokia laimės valanda ar kas papuolė man, kad taip pasisekė..
wink.gif

Jums tikrai pasisekė, džiugu :} Ko gero laimės valanda, nes nebėra tokia kaina. Šiaip ar taip jūs anksčiau skrendat, lauksim pirmųjų įspūdžių thumbup.gif
Atsakyti