Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVII tema***

mane tai labiausiai domina kokia kaina i santorini yra ? 4u.gif
Atsakyti
Aš kai žiūrėjau keltų bilietus, tai pigiausiai dviems į abi puses (per http://paleologos.fo...gres.exe?PM=BP) man gavosi berod € 178,20 eurų. Buvau radusi senus atliepimus, kad yra kažkoks keltas 3 ryto, kuris labai pigiai plukdo iš Santorinio, bet aš tokio neradau ir mes šįkart ten tikrai neplauksim. verysad.gif Man dar įdomu kur pradingo visos tos, kurios išlėkė į Kretą berods Rugsėjo 14 dieną. Jei savaitei išlėkė, tai jau turėjo sugrįžti. Taip norisi įspūdžių. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 23, 08:03)
Kiek kainuoja is Plakos nepasakysiu, mes plaukem is Eloundos.

Iš Plaka į Spinalonga - 8 EUR žmogui. Dar 2 EUR kainuoja salos apžiūra. Plaka mažas kaimelis ir pagrindinėje gatvėje daug bilietais prekiaujančių. Į priekį pasako kur eiti į laivą, o atgal gali parplaukti bet kuriuo laiveliu, kuris plaukia į Plaka. Svarbu neįlipti į Elounda plaukiantį laivą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejas111 @ 2013 09 23, 11:38)
Iš Plaka į Spinalonga - 8 EUR žmogui. Dar 2 EUR kainuoja salos apžiūra. Plaka mažas kaimelis ir pagrindinėje gatvėje daug bilietais prekiaujančių. Į priekį pasako kur eiti į laivą, o atgal gali parplaukti bet kuriuo laiveliu, kuris plaukia į Plaka. Svarbu neįlipti į Elounda plaukiantį laivą smile.gif

is eloundos kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 23, 12:51)
is eloundos kokia kaina?

10 EUR žmogui pirmyn-atgal
Papildyta:
QUOTE(butterflyfairy @ 2013 09 23, 10:53)
mane tai labiausiai domina kokia kaina i santorini yra ? 4u.gif

Novaturas veža už 140 EUR + transporto išlaidos (taip mačiau parašyta) blink.gif
Gatvėje girdėjau, kaip žmonės klausė, atsakė, kad 92 EUR.
Pati nepirkau, buvau ten anksčiau, todėl nebeaktualu.
Papildyta:
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 22, 14:55)
Zalia RUta ir kitos keliaujancios dabar:

mane taip pat domintu maisto kainos, kuro kainos  4u.gif

95 benzinas 1,8 EUR/l
Atsakyti
Labas rytas. Gryzom ir mes.
Kuro kaina 1,74 - 1,76 eur (benzinas)
Su Autohania nuoma viskas tvarkoj. Tiesiog ten yra bendra rezervavimo sistema, ir masina nuomoja ta firma, kuri yra arciau jusu. Prasem B grupes, o uz ta kaina gavom D.
Santorinis dviem dienoms per vietinius kainavo 190 eur. Viesbutis pacioje Firoje.
O daugiau net nezinau. Viskas liuks. Jau ne pirma karta buvom, tai kazkaip nebuvo nieko netiketo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2013 09 24, 09:47)
Labas rytas. Gryzom ir mes.
Kuro kaina 1,74 - 1,76 eur (benzinas)
Su Autohania nuoma viskas tvarkoj. Tiesiog ten yra bendra rezervavimo sistema, ir masina nuomoja ta firma, kuri yra arciau jusu. Prasem B grupes, o uz ta kaina gavom D.
Santorinis dviem dienoms per vietinius kainavo 190 eur. Viesbutis pacioje Firoje.
O daugiau net nezinau. Viskas liuks. Jau ne pirma karta buvom, tai kazkaip nebuvo nieko netiketo  smile.gif

o kaip kainos siaip maisto? kavinese?ar labai viskas brangu, nes mes skrendam spalio 6 tai mastau kiek mum isideti tu pinigeliu kad nepritruktume smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butterflyfairy: 24 rugsėjo 2013 - 09:28
Kurortiniuose mietukuose graikiškos salotos 4-5 EUR, alus 2-3 EUR, 0,5 l namų vyno 4-5 EUR, antras patiekalas nuo 7 EUR iki...., frappe 2-3 EUR.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 09 23, 16:56)
10 EUR žmogui pirmyn-atgal

tai tas pats kaip is Plakos, ar papaildomei dasideda 2eur uz salos apziurejima?
ar atvykus su maisna, nera parkingo mokescio?

beje del parkingo, gal prisimenate kokiose vietose kokia mokejimo sistema ( mokama -nemokama), kainos 4u.gif
Atsakyti
beje ar i santorinio ar spinalongos kelione iskaiciuoti pietus?
ar tiesiog kaina uz bilietus blush2.gif
Atsakyti
10 EUR ir viskas, niekas neprisideda.
Parkingas nemokamas prie pat uosto, iš kur išplaukiama.
Į Spinalonga pietūs tkrai neįskaičiuoti, tiek kainuoja bilietas pirmyn-atgal laiveliu.
Dėl Santorinio - ko gero galima nusipirkti įvairių variantų.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 09 24, 12:34)
10 EUR ir viskas, niekas neprisideda.
Parkingas nemokamas prie pat uosto, iš kur išplaukiama.
Į Spinalonga pietūs tkrai neįskaičiuoti, tiek kainuoja bilietas pirmyn-atgal laiveliu.
Dėl Santorinio - ko gero galima nusipirkti įvairių variantų.

4u.gif

o bendrai saloje parkingas mokamas?
kaip supratau i Balos isvaziavimas 1 eur, o gal kur nors mokama?
dar noriu paklausti plaukusiu is Heraklion i santorini 4u.gif
arstojote i kitas saleles?
Included services:
· Cruise to/ex Santorini
· Land excursion on Santorini
· The tour stops at OIA – FIROSTEFANI - FIRA - KAMARI
Atsakyti