Šiaip geriausia kuro politika, kai pasiimi pilną ir gražini pilną, mes visada stengiamės nuomotis, kad galiotų ši taisyklė. Tik kai kuriose kompanijose, jei imi ilgesniam laikui, tai pasiimi pilną, grąžini tuščią. O jau tada jie paskaičiuoja savo kainom kurą, kas dažniausiai neapsimoka. Na ir šiaip, juk tuščio bako negrąžinsi, lieko to kuro, nebent prie nuomos kompanijos ratus suksi, kol baiksis degalai
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 09 24, 19:31)
siaip nervuoja, kad vakarienes viesbuty nuo 19:30. Tai man velokai. Prisivalgius man is viso pilvas tampa nepakeliamas... Tai man cia didziausias minusas graikisku viesbuciu.
Na čia ne graikiškų viešbučių minusas,o labiau jūsiškio. Pas mus buvo vakarienė vienam nuo 18,30, kitam viešbuty nuo 18 val.
o pigesnių tavernų ieškokite toliau nuo turistų lankomų objektų, mažiuosesniuose, daugiau vietinių apgyendintuose miesteliuose.. tarkim kokia mousaka 5 eur, souvlakiai po 5,50 - 6 eur, graikiškos salotos 4 eur, tai nemanau, kad brangu. O ir porcijos didelės. Apskritai Graikijoje vienos mažiausių kainų kavinėse lyginant su tuo ką valgai Europoje.