Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVII tema***

QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 24, 18:56)
aisku smile.gif dar renkames smile.gif

kaip Jusu autonuoma, ar paparase tiek kiek sutarete? neatsirado papildomu mokeciu? ax.gif

viskas ok, dave issirinkiti kokia kedute, ar paaukstinima norime..

tik benzo gavom 1/4, tipo tokios salygos. o kiek per kitas agenturas? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 rugsėjo 2013 - 18:06
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 09 24, 19:04)
viskas ok, dave issirinkiti kokia kedute, ar paaukstinima norime..

tik benzo gavom 1/4, tipo tokios salygos. o kiek per kitas agenturas? g.gif

kiek temuteje rase tiek praitoje tiek uzpraitoje, kad masinos beweik tusciais bakais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 24, 19:20)
kiek temuteje rase tiek praitoje tiek uzpraitoje, kad masinos beweik tusciais bakais  4u.gif

tada liuks lotuliukas.gif

tiesa, labai trumpai:
man ezeras labai patiko, smagiai plaukiojom po ji tikrai ilgai, ieskojom vezliuku, zuvyciu.. smagi atrakcija. tavernoj pavalgem, joje pirkom 4vieti bilieta neterminuotam laikui (10 e., pigiau 2 e gavosi, nei vietoj perkant), bet gal perkant is kitu 'agentu' dar pigiau.. gal ir uztenka kokiai valandai imti ir zymiai pigiau, nebesidomejom.

o kaip cia visi sako, kad tavernose galima pigiai pavalgyti - mes tokiu nelabai randam, gal blogi ieskotojai. nebent giros 2.5 e. Kas man visai skanu ax.gif

siaip nervuoja, kad vakarienes viesbuty nuo 19:30. Tai man velokai. Prisivalgius man is viso pilvas tampa nepakeliamas... Tai man cia didziausias minusas graikisku viesbuciu.

Atsakyti
Dėl kuro nuomojamose automobiliuose - paprastai visada yra taip, kad su kiek kuro gauni, su tiek ir grąžini, tai net jei būtų pilnas bakas, turėtumėt tokį ir grąžinti smile.gif
Atsakyti
Šiaip geriausia kuro politika, kai pasiimi pilną ir gražini pilną, mes visada stengiamės nuomotis, kad galiotų ši taisyklė. Tik kai kuriose kompanijose, jei imi ilgesniam laikui, tai pasiimi pilną, grąžini tuščią. O jau tada jie paskaičiuoja savo kainom kurą, kas dažniausiai neapsimoka. Na ir šiaip, juk tuščio bako negrąžinsi, lieko to kuro, nebent prie nuomos kompanijos ratus suksi, kol baiksis degalai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 09 24, 19:31)

siaip nervuoja, kad vakarienes viesbuty nuo 19:30. Tai man velokai. Prisivalgius man is viso pilvas tampa nepakeliamas... Tai man cia didziausias minusas graikisku viesbuciu.

Na čia ne graikiškų viešbučių minusas,o labiau jūsiškio. Pas mus buvo vakarienė vienam nuo 18,30, kitam viešbuty nuo 18 val. smile.gif
o pigesnių tavernų ieškokite toliau nuo turistų lankomų objektų, mažiuosesniuose, daugiau vietinių apgyendintuose miesteliuose.. tarkim kokia mousaka 5 eur, souvlakiai po 5,50 - 6 eur, graikiškos salotos 4 eur, tai nemanau, kad brangu. O ir porcijos didelės. Apskritai Graikijoje vienos mažiausių kainų kavinėse lyginant su tuo ką valgai Europoje.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 09 25, 10:41)
Šiaip geriausia kuro politika, kai pasiimi pilną ir gražini pilną, mes visada stengiamės nuomotis, kad galiotų ši taisyklė. Tik kai kuriose kompanijose, jei imi ilgesniam laikui, tai pasiimi pilną, grąžini tuščią. O jau tada jie paskaičiuoja savo kainom kurą, kas dažniausiai neapsimoka. Na ir šiaip, juk tuščio bako negrąžinsi, lieko to kuro, nebent prie nuomos kompanijos ratus suksi, kol baiksis degalai lotuliukas.gif

Zinokit, mums panasei ir buvo smile.gif Gavome tuscia, o atidaveme dar tustesni. Dar vaziuodami is Frangocastello pradejo mirkseti lempute, o be to ruosemes uzvaziuoti ir i Chanija. Vyras bijojo, kad neuzteks degalu iki viesbucio, bet as visai nenorejau pildyti degalu ir palikti juos bake. Viskas gerai pasibaige.. Bent mums smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutia: 25 rugsėjo 2013 - 09:50
radau sena komentara 4u.gif
QUOTE(Ducky @ 2013 04 24, 13:05)

ar kas sis antros nuorodas sakesi masina? 4u.gif
kaip jie nepriskiaciuoja papaildomu mokesciu, atrodod pa sju masinos naujesnes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir as prisijungiu prie jusu, mes ir i Kreta keliaujam:) galvoju nuo ko cia planavima pradet?
O jus visos keliaujate i Chanija? Ar keliauja kas su ecotravel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piperpuke: 25 rugsėjo 2013 - 12:35
Dalis taip, dalis taip. O Jūs kaip? Kada kylat? smile.gif
Atsakyti
mes spalio 11 kylam:) mes tai i Guvesa keliausim...gal zinot ka apie ka apie si miesteli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piperpuke: 25 rugsėjo 2013 - 13:07
QUOTE(piperpuke @ 2013 09 25, 13:35)
Sveikos, na ir as prisijungiu prie jusu, mes ir i Kreta keliaujam:) galvoju nuo ko cia planavima pradet?
O jus visos keliaujate i Chanija? Ar keliauja kas su ecotravel?

mes skirisme su ecotravel spalio 11d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 25, 15:08)
mes skirisme su ecotravel spalio 11d.  :4u:

o viešbutukas koks? :)
Atsakyti