Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai VI tema

QUOTE(FAINulka@ @ 2016 04 07, 10:01)
Nagi kardeliu myletojos - pavasaris - ar ruosiates?  biggrin.gif  as vakar islukstenau savo pernykscius svogunelius jau kai kurie ziuriu pradejo leist daigiukus..  ziemojo nesildomam garaze..
ar jau ruosiates busimam sodinimui?  ax.gif

ruošiamės, naujų prisipirkau lotuliukas.gif Senieji rūsyje dar, nelukštenti.
Atsakyti
O kada juos reikia sodinti, nes man jie laaaaabai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 04 07, 16:38)
ruošiamės, naujų prisipirkau  lotuliukas.gif Senieji rūsyje dar, nelukštenti.

siemet pirkti papildymas kazkokie ne kokie pateko.. na kaip jie ten juos laiko kad ir papelyje ir rudu demiu ant svoguneliu atsirade.. doh.gif o pernyksciai viskas ciki piki thumbup.gif

QUOTE(kiaunike @ 2016 04 13, 21:33)
O kada juos reikia sodinti, nes man jie laaaaabai patinka wub.gif

as geguze kazkur sukisu.. na cia dar ir nuo pavasario kaip gaunas.. bet menuo pris sodinima issilukstenu isprausiu permanganate ir i pjuvenas sudedu.. cia emiaus po vienu metu kai stebuklingai didzioji dalis susodinta neisdygo i dingau padare lotuliukas.gif
kaip kitos merginos sodinimui ruosias?
Atsakyti
Sveikutės, gal iš patyrusių kas nors gali pasakyt, kada geriausia juos sodint, kad užtektų dar ir rugsėjo 1—ai? Pernai sodinau balandžio pabaigoj, tai visi iki rugsėjo buvo jau pražydėję unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2016 04 14, 13:13)
Sveikutės, gal iš patyrusių kas nors gali pasakyt, kada geriausia juos sodint, kad užtektų dar ir rugsėjo 1—ai? Pernai sodinau balandžio pabaigoj, tai visi iki rugsėjo buvo jau pražydėję unsure.gif

Gegužės trečią savaitę visada sodinu, balandžio pabaigoje jei sukišu iki rugpjūčio jau būna nužydėje.
Atsakyti
Reikės ir man savo kardelius pažiūrėt, kaip išsilaikė per žiemą ir išlukštent.
Atsakyti
Lukštenau savo kardelius. Nieko gero, susitraukę, tokiai kaip apnašom apėję, skylėti, manau, kad tripsas pasidarbavo. Palikau sodo namuke, rytoj kalio permanganate pamirkysiu. Nežinau, kaip belaikyt. Kasmet nuostoliai...
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 04 16, 23:07)
Lukštenau savo kardelius. Nieko gero, susitraukę, tokiai kaip apnašom apėję, skylėti, manau, kad tripsas pasidarbavo. Palikau sodo namuke, rytoj kalio permanganate pamirkysiu. Nežinau, kaip belaikyt. Kasmet nuostoliai...

As visada laikau saldytuve darzoviu stalciuje ir nuostoliu nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Militai @ 2016 04 16, 23:12)

aš šiemet rūsyje daugiabučio laikiau.
Atsakyti
QUOTE(Militai @ 2016 04 16, 23:12)

Aš išvis pasodinu žemėje neturiu kantrybes as su jais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkas nutiko kardeliams - lapeliai tokiomis smulkiomis dėmelėmis išmėtyti. Gal patyrusios augintojos įtaria, kas nutiko ir patartų, kaip gydyti?
Atsakyti
QUOTE(pukse @ 2017 06 29, 22:15)
Kažkas nutiko kardeliams - lapeliai tokiomis smulkiomis dėmelėmis išmėtyti. Gal patyrusios augintojos įtaria, kas nutiko ir patartų, kaip gydyti?

Rodykit vaizdelį. Gali būti, kad pažeidė tripsai, arba prasidėjo ligos (rauplės) – dabar drėgni ir šilti orai – greitai plinta.
Atsakyti