Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(kiskius @ 2014 03 23, 17:03)
Labai sena mano zinute pacitavot  ax.gif Jau senokai radau ir netgi jau parsisiunciau pvz is bryela tinklapio  4u.gif o firma pateiktame mano pvz, ne Designers Guild, o Harlequin  4u.gif

Tiesiog nuo pradžių skaičiau temą (šiuo metu aktuali) ir visai neatkreipiau dėmesio kada rašyta žinutė. Tapetai pasirodė matyti. Net nebūčiau pagalvojus, kad čia kitas gamintojas, nes raštai, pats braižas praktiškai vienas prie vieno, tik kažin kaip kokybė, turbūt ne stebuklai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulyte: 28 kovo 2014 - 01:09
QUOTE(Agniulyte @ 2014 03 28, 03:08)
Tiesiog nuo pradžių skaičiau temą (šiuo metu aktuali) ir visai neatkreipiau dėmesio kada rašyta žinutė. Tapetai pasirodė matyti. Net nebūčiau pagalvojus, kad čia kitas gamintojas, nes raštai, pats braižas praktiškai vienas prie vieno, tik kažin kaip kokybė, turbūt ne stebuklai smile.gif

Nejuokaukit biggrin.gif Harlequin viena is zinomiausiu Didziosios Britanijos firmu, dalyvauja garsiausiose Londono interjero dizaino parodose, imone yra viena interjero rinkos lyderiu UK, tai prakstiskai tokio pat lygio kompanija kaip Sanderson ir panasiai, jei jums ir jos prastos kokybes, tada gali buti, kad nusiviltumete ir Harlequin gaminiais biggrin.gif Beje tiek Harlequi, tiek Sanderson, tiek ir Designers Guild praekiauja ta pati Retroforma 4u.gif Beje ir kainu lygis toks pat kaip ir jusu minimos Designers Guild biggrin.gif nera tai kazkokia pigi kinieciu ar lenku kopija kaip jums pasirode matyt biggrin.gif
Atsakyti
Kažkada sėmiausi minčių iš šios temos, taigi, rodau rezultatą. Vietos mažai, daiktų daug, dar ne visai viskas savo vietose. Paveikslavau tik vieną kambario pusę, kitoje stovi sena spinta per visą sieną, ateityje vietoj jos planuojame pasidaryti drabužinę.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kiek sis kambarys kv m?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 17, 19:52)
Kiek sis kambarys kv m?

Tiksliai nežinau, bet lyg apie 12-13.
Atsakyti
keistas sprendimas g.gif
Atsakyti
Wow, o man super! Mes irgi šitą variantą žiūrinėjomės, tik nesugalvojau kas taip padarytų (savo MB kruopštumu nepasitikiu biggrin.gif ). Jūsų lovytės įsistumia į vidų? Mes būtent dėl to norėjom taip daryt, nes kambariukas mazulytis...
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 17, 22:48)
keistas sprendimas g.gif

Tikrai taip, nestandartas biggrin.gif

QUOTE(egliauskaite @ 2014 04 17, 23:33)
Wow, o man super! Mes irgi šitą variantą žiūrinėjomės, tik nesugalvojau kas taip padarytų (savo MB kruopštumu nepasitikiu biggrin.gif ). Jūsų lovytės įsistumia į vidų? Mes būtent dėl to norėjom taip daryt, nes kambariukas mazulytis...

MB kruopštumu irgi nepasižymi, iš arti daug broko matosi, bet viskas, išskyrus lovytes, daryta jo paties. Lovytės po pakyla įvažiuoja iki pusės, nes jei būtume darę pakylą per visą lovos ilgį ir miegojimui ištraukinėję visą lovą, mums būtų neužtekę kambario ilgio. Jau ir dabar pilnai ištraukta viena lovytė praktiškai užblokuoja visą praėjimą pro duris, bet kadangi mūsų situacijoje labai ilgai, o gal ir niekad tos lovos pilnai ištraukti nereikės, tai labai liuks variantas. Man patiko, kad dabar ant pakylos "atvažiuojančios močiutės" ir žaidimų zona, o vėliau ten stovės rašomieji stalai ir knygų lentynos.
Atsakyti
QUOTE(Triušis @ 2014 04 18, 00:46)
MB kruopštumu irgi nepasižymi, iš arti daug broko matosi

Sprendimas idomus, sveikintinas, bet broko daug matosi ir ne tik is arti biggrin.gif na, bet sveikintinas noras ir pastangos, o ju manau nemazai ideta 4u.gif

man i akis labai krenta per didele baldu stiliu ir spalvu ivairove, emociskai varginantis kambarys atdodo, per daug ryskus 4u.gif didesniame kambaryje gal ir nekristu tai i akis labai, bet kai kambarys nedidelis tai ryskios ir per daug margos spalvos ji dar labiau sumazina 4u.gif

Papildyta:
Labai i akis krenta tie pilki paminkstinimai virs galvos ir del spalvos ir del nekruopstumo - atrodo kaip kilimo gabalai prikalti belenkaip schmoll.gif gal geriau kazka neutralesnio ir esamo spalvu spektro sugalvoti? pavyzdziui ka nors tokios pat raudonos spalvos kaip siena ir kusete?

lentynele ant kurios padetos zalia ir raudona dezes taip pat perdazyciau baltai, nes dabar ji visai nesiderina prie nieko ir labia krenta i akis, o perdsazius baltai tiesiog susilietu su siena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 18 balandžio 2014 - 07:12
Man irgi vien žiūrint į nuotraukas atrodo labai marga, daug daiktų - atrodo kad net "nėr kuo kvėpuot" unsure.gif

tą baldą kur ant pakylos nuimčiau - labai griozdas atrodo , geriau daugiau tuščio ploto - spėju ten vėliau turėtų būt rašomieji staliukai vaikams..

bet vaikams manau patinka toks kambariukas, žaisti laipioti ir pan biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucija Devyndarbė: 18 balandžio 2014 - 07:27
Man irgi per margas kambarys, visko labai daug. Man tai kur kas patogiau atrodytų tiesiog dviaukštė lova. O dabar tos pusiau išlindusios lovytės keistokos. Ir ta pakyla ganėtinai siaura, tikrai ten tilps rašomieji stalai ir kėdės?
Atsakyti
padekit, prasau, priderinti tapetus 4u.gif
noreciau klijuoti tik 1 siena margais, o kita ramesne padaryti, arba margais iki puses aukscio. kokios spalvos ar rastu ieskoti i pora?

http://cocone.lt/pag.....vi inkileliai?
siti grazus, bet bijau baltumo vaiku kambary g.gif
http://cocone.lt/pag...petai-nameliai5?
gal sitiems kikia smagus priedas butu galimas?
http://cocone.lt/pag...vaikams-p565_02?
Atsakyti