Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 18, 10:17)
padekit, prasau, priderinti tapetus  4u.gif
noreciau klijuoti tik 1 siena margais, o kita ramesne padaryti, arba margais iki puses aukscio. kokios spalvos ar rastu ieskoti i pora?

http://cocone.lt/pag.....vi inkileliai?
siti grazus, bet bijau baltumo vaiku kambary g.gif
http://cocone.lt/pag...petai-nameliai5?
gal sitiems kikia smagus priedas butu galimas?
http://cocone.lt/pag...vaikams-p565_02?

As rinkciausi pirmo su treciu derini 4u.gif
Baltumo nebijokit manau, kaip tik bus sviesus erdvus vaiku kambarys, o spalvinguma detalemis sukursite 4u.gif butent taip ir as planuoju daryti, musu 3 sienos bus tikrai baltos ir baldai balti, o del tapetu man irgi labai sunku apsispresti doh.gif
Papildyta:
Man labia grazu ir atrodo emociskai tinkama vaikams tokie kambariai:
user posted image
user posted image
user posted image

Kazka panasaus tikiuosi sukurti ir dukrytes kambaryje blush2.gif
Papildyta:
Pas mus viena siena bus akcentine, bet irgi negaliu apsispresti kuriuos tapetus issirinkti:
user posted image
user posted image
ar
user posted image

Pirmieji 2 dekingesni saplvu derinimo atzvilgiu, nes is karto sudiktuoja kitu akcentu ir audiniu galimus atspalvius, t.y. daugiau ju pasirinkimo, bet realybeje pats tapetas man trecias atrodo kokybiskesnis ir graziau ziurisi, nors gamintojai visu triju is prabangesniuju: Camengo ir Halequin g.gif

Dar labia svarstau ir toki varianta, cia dazyta su trafaretu tik spalvas rinkciausi svelniai rozine ir zalsva, arba tik viena is ju su balta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 18 balandžio 2014 - 10:55
Mergaitės, o kur būtų galima įsigyti dvigubą lovą, kur apatinė išvažiuotų ant ratukų blush2.gif
Atsakyti
na, as noriu padaryti sviesu kambari, neperkrauta. bet baltos bijau del murzinimosi, baldus tai galima pavalyti, o ka tapetus - plaunamus rinktis?
tas sviestuvas grazus ant tamsiu lubu, idomus dizainas, jausmas kad aukstyn kojom kambarys bigsmile.gif gal panasu sviestuva esat kur nors mate?
man asmeniskai interjerai su perdetais berniukiskais ar mergaitiskais akcentais - per saldu doh.gif mergaite nepasidaro mergaitiskesne jei pakabinamos riuuuuzavos uzuolaidos ir patiesiamas ruzavas kilimas. doh.gif
is siu tapetu, teigiamiausias emocijas man sukelia pirmieji, jei tie dryziai ne per tankus, tai dar ir erdves pamastymams paliks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2014 04 18, 12:17)
Mergaitės, o kur būtų galima įsigyti dvigubą lovą, kur apatinė išvažiuotų ant ratukų  blush2.gif

tai kad turbut dauguma vaikisku baldu gamintoju jau tokias daro, paguglinkit
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 18, 13:31)
*bet baltos bijau del murzinimosi, baldus tai galima pavalyti, o ka tapetus - plaunamus rinktis?
**tas sviestuvas grazus ant tamsiu lubu, idomus dizainas, jausmas kad aukstyn kojom kambarys bigsmile.gif  gal panasu sviestuva esat kur nors mate?
***man asmeniskai interjerai su perdetais berniukiskais ar mergaitiskais akcentais - per saldu  doh.gif mergaite nepasidaro mergaitiskesne jei pakabinamos riuuuuzavos uzuolaidos ir patiesiamas ruzavas kilimas.  doh.gif

*plaunamus, arba kaip mes darysim, klijuosim dazomus ir dazysim baltai plaunamais dazais biggrin.gif butent dabar turim tokias sienas namuose ir 2.5 m. terliuziuka sokoladinem rankom kartais pro jas praeinanti biggrin.gif tai labia gerai jos valosi tomis stebuklingomis melamine kempinelemis, o kur jau nebenusivalo galima uzdazyti is naujo thumbup.gif
**sviestuvas man labai pansus i si: http://www.ikea.com/...ducts/00228606/
***perdetai ruzavi ir man nepatinka doh.gif bet perdetai ruzavais man atrodo tokie kambariai, o pas mus planuoju bus tik siek tiek vienoje sienoje to ruzavumo:
user posted image
user posted image

Atsakyti
vis stebiuosi, kaip zmones gerai ikea asortimenta zino bigsmile.gif
600liumenu tai cia kiek w? g.gif galiu ir pati atsakyti apie 50w
o kiek rozeciu planuojate ? ir koki apsvietima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 18 balandžio 2014 - 11:56
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 18, 13:45)
*vis stebiuosi, kaip zmones gerai ikea asortimenta zino  bigsmile.gif

**o kiek rozeciu planuojate ? ir koki apsvietima?

* tiesiog matosi, kad Ikea stilius, ji nesunku atskirti, tai pirmiausia ten ir paziurejau biggrin.gif
**rozeciu daug planuojame, kaip ir kituose kambariuose biggrin.gif
pirmiausia vaiko kambario planas su numatomais el. taskais, kad geriau isivaizduoti:
user posted image
taigi:
1. kaire siena, kur trys taskai viduryje sienos, tai bus rozete, antenna ir internet kabelis pakabinamam TV viduryje sienos
2. pagal langa 4 taskai: interneto kabelis ir 3 rozetes (staline lempa, spausdintuvas ar kazkas pansaus, kompiuteris)
3. desineje sienoje 2 taskai: 2 rozetes: telefonui pasikrauti ar dar kam nors, kad nereiktu landzioti po stalu ir isjungineti kompiuterio ar dar ko nors biggrin.gif
4. vienisas taskas ant desines sienos, sienine lempa prie lovos biggrin.gif

apsvietima planuojame centrini, stalini ir prie lovos biggrin.gif
Atsakyti
o tai jus jau baldelius turit ir zinot kur sienine lempute bus?
O as net nepagalvojau, kad vaikai gali uzaugti ir jiems prireiks televizoriaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 18 balandžio 2014 - 12:02
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 18, 13:59)
*o tai jus jau baldelius turit ir zinot kur sienine lempute bus?
**O as net nepagalvojau, kad vaikai gali uzaugti ir jiems prireiks televizoriaus  doh.gif

* cia didziausias galvos skausmas ir buvo, kur ta lempa daryt doh.gif tai kol kas jai taip ir liko laidas nuo lubu nuleistas, bet griovelis dar nepadarytas biggrin.gif bandau skaiciuoti nuo lango puses: paliekam 20-30 cm uzuolaidoms, tada eina suoliukas 30-40 cm, tada tarpas tarp lovos ir suoliuko 30-40 cm, na, o lova bet kuriuo atveju bus 190-200, tai gal tie 10 cm labai dideles itakos netures lempos vietai g.gif bet man didesnis galvos skausmas gavosi - is kur zinoti i kuria lovos puse vaikas sugalvos deti galva blink.gif
**tikrai tikrai gali uzaugti biggrin.gif ir prireiks ne ti ktelevizoriaus, bet ir kompiuterio ir spausdzintuvo, ar kokio skanerio gal but biggrin.gif ir dar velniai zino ko, bet visko neapgalvosi, bet apie TV as pagalvojau, prisiziurejus tokiu vaizdu kaip paskutiniame ikeltame kambaryje, kur TV pakabintas, o laidai raizgaliojasi ant sienos biggrin.gif tai nusprendziau, kad bet kuriu oatveju jei bus TV tai juk nepirksim dideles pastatomos dezes, vis tiek bus pakabinamas ir del vietos taupymo ir del patogumo, tai iskarto tam numatem vieta biggrin.gif o kol kas tas rozetes sleps kazkoks paveikslas biggrin.gif
mano svogeris elektrikas, jis mums elektra vedziojo, tai dar daug visokiu patarimu dave, kaip ir pvz interneto kabelio rozete prie kiekvieno TV biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 18 balandžio 2014 - 12:18
Ateinu ir aš pas Jus su patarimais. Vaikų kambarys jau paruoštas baldams. Kai kuriuos baldus vežamės is senojo buto (kampinė spinta, pusapvalė lentynėlė, komodėlė, rašomasis stalas). Pasidėliojau plane, išklotinėse pagal matmenis, bet gal kita akis geresnių sprendinių mato smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jurga urte, kokie cia tapetai ? is kur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 04 18, 13:22)
Ateinu ir aš pas Jus su patarimais. Vaikų kambarys jau paruoštas baldams. Kai kuriuos baldus vežamės is senojo buto (kampinė spinta, pusapvalė lentynėlė, komodėlė, rašomasis stalas). Pasidėliojau plane, išklotinėse pagal matmenis, bet gal kita akis geresnių sprendinių mato smile.gif

Man truputį kliūva stalo vieta - geriausia, kai mokinukui ruošiant pamokas šviesa nuo lango būna iš kairės pusės arba iš priešais (nebent vaikas kairiarankis).
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 18, 14:15)
Jurga urte, kokie cia tapetai ? is kur? bigsmile.gif

Tapetai is "Senuku" pirkti su 30% smile.gif
Tapetai
user posted image
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 04 18, 17:20)
Man truputį kliūva stalo vieta - geriausia, kai mokinukui ruošiant pamokas šviesa nuo lango būna iš kairės pusės arba iš priešais (nebent vaikas kairiarankis).

Iš pradžių buvau tokį variantą nusibraižius, bet labai mažai praėjimui vietos lieka.
user posted image
user posted image
Dviaukštė lova gal taupytų vietos, bet aš jos labai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti