Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(salduke @ 2014 08 01, 18:18)
Kiskiau įdėkit savosios lovos foto blush2.gif

Iš lietuviškos svetainės išsirinkau natūr. medžio komplektą (2 lovos, rašomasis stalas, spinta) iš skirtingų kolekcijų už 8000lt. Ar tai normali kaina?  blink.gif

Man is laminato tiek gaunasi. Na, spinta didele, kampine. Bet be stalo. Nes noriu labai tinkamai isplanuoti kambari.
Is kokios jus svetaines?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 01, 18:26)
Man is laminato tiek gaunasi. Na, spinta didele, kampine. Bet be stalo. Nes noriu labai tinkamai isplanuoti kambari.
Is kokios jus svetaines?

vaikovaikams.eu
su plokste buvau komplektą didesnį išsirinkusi už 3000lt. Bet dabar pasimetus g.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2014 08 01, 19:18)
*Kiskiau įdėkit savosios lovos foto blush2.gif

**Iš lietuviškos svetainės išsirinkau natūr. medžio komplektą (2 lovos, rašomasis stalas, spinta) iš skirtingų kolekcijų už 8000lt. Ar tai normali kaina?  blink.gif

*Lova ir kambari ikelsiu kai bus baigtas pilnai remontas ir ji stoves savo vietoje 4u.gif planuojam uz savaites ax.gif
**daugoka g.gif na pas mus lova, bet tarkim butu
lovos - 2*1000 + spinta stumdomom durim mums paskaiciavo apie 1500, na ir stalas is Ikejos apie 300 smile.gif tai viso gautusi apie 3800-4000 4u.gif

QUOTE(-salduke @ 2014 08 01, 19:49)
vaikovaikams.eu
su plokste buvau komplektą didesnį išsirinkusi už 3000lt. Bet dabar pasimetus  g.gif

grazus cia baldai, bet brangoki 4u.gif uz medine lova, su 2 stalciais jie is manes prase 1800 4u.gif

visoms kas prase staliaus kontaktu parasysiu po savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 08 01, 22:02)
visoms kas prase staliaus kontaktu parasysiu po savaitgalio  4u.gif

ir man 4u.gif nors jaučiu po sm antplūdžio pas jį bus eilės biggrin.gif
o beje, iš kokio jis miesto?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 01, 23:05)
ir man  4u.gif nors jaučiu po sm antplūdžio pas jį bus eilės biggrin.gif
o beje, iš kokio jis miesto?

Jau rasiau is kur mirksiukas.gif o ar vaziuoja i kitus miestus neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
Radau visą komplektą padoria kaina. Lenkiškas, bet iš pušies. Tik nesuprantu lovos matmenų g.gif 206/70/97 cm, tai čiužinys 190/70 cm?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2014 08 02, 09:43)
Radau visą komplektą padoria kaina. Lenkiškas, bet iš pušies. Tik nesuprantu lovos matmenų  g.gif 206/70/97 cm, tai čiužinys 190/70 cm?
user posted image

o gal čia aukštis 70cm g.gif
Atsakyti
Rašo taip:
pagaminta iš natūralios pušies;
matmenys: plotis/aukštis/gylis - 206/70/97 cm;
su grotelėmis ir čiužiniais (poroloniniai, 7-8 cm storio, 190/70 cm);

Būna tokių siaurų čiužinių? g.gif

Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2014 08 02, 10:08)
Rašo taip:
pagaminta iš natūralios pušies;
matmenys: plotis/aukštis/gylis - 206/70/97 cm;
su grotelėmis ir čiužiniais (poroloniniai, 7-8 cm storio, 190/70 cm);

Būna tokių siaurų čiužinių? g.gif

na būt tai būna, bet jei gylis 97, tai kam toks siauras čiužinys? g.gif kas tada likusiuose 27cm? tipo lovos kraštai? g.gif
Atsakyti
Vis tik kitur radau, kad plotis 90cm.
Atsakyti
Keli patarimai renkantis baldus ir jų kainas.

Paveiklėliai būna nufotošopinti, tad spręsti apie baldo kainą iš paveikslėlio -absurdas.

Atkreipti dėmesį, ar baldai gaminami iš MDF ar HDF plokštės, nes kietumas šių medžiagų skiriasi, tad ir kaina gali skirtis. Pigiems baldams niekas nenaudoja HDF dažytos plokštės.

Pati pigiausia mediena-pušis, tad baldai iš šių medžiagų nėra itin patvarūs- mediena minkšta, greit nusidaužo.

Taip pat jei baldas gaminamas iš obliuotų ruošinių jo vertė žymiai mažesnė (pagalys prie pagalio) nei baldo, kuris gaminamas iš masyvo. Jei masyvas dar ir šakotas -jis pigus. Čia taikytina daugumai įvežamų lenkiškų baldų.

Baldai pagaminti iš beržo, uosio, ąžuolo masyvo priskiriami aukštesnei baldo klasei ir ilgaamžiškumui.

Dar atkreiptinas dėmesys į dažus. Ar tai NC dažai, vandens pagrindu ar PUR. Mažiausiai trinčiai atsparūs yra NC ir vandeniniai dažai.

Tai tik keli pastebėjimai.

Geriausia eiti apžiūrėti ir įsitikinti kokybe.
Atsakyti
Ne visi gyvena didmiesty ir gali pavaikščioti po vaikiškų baldų parduotuves. Jei gyveni mažam mieste ir gauni mažesnes pajamas, tai ir bandai dairytis įperkamų baldų internetu.
Atsakyti