Oj, nu norom nenorom bet dizaino pamokele vis delto pravedet.
As nesivadovauju jokiom ten taisyklem. Darau taip, kaip man jauku ir grazu. Ne jums ten gyventi, tai ir nesivarginkit atsakinejus. Eikit i klasikos temute ir ten reiskites

O tai duodates per temas ir persat savo nuomene, rodot savo zinias. As patarimo jusu kaip ir neprasiau. Nei jus man autoritetas nei ka

Nu patinka man taip ir ka jus man?
Galejot isreiksti savo nuomone, kad tas tas nepatinka, ta ir ta kitaip daryciau. O ne stebetis kaip gi 5-ciam galima tokius baldus nupirkti. Ojej, kaip baisu. Salto komreso nereikia?

Beje, nuotrauku remelis ne pasiklydes. Bus ten dar nuotrauku.
O jusu ikelti baldai jokie ne tarpiniai. Tik kad sienos vienspalves. Patalyne parinkta tinkama, kuri realiam gyvenime niekada taip negules, nes taip ja laikyti nepraktiska.

Ji daug ka priduoda interjerui. Bet tik reklaminej foto. O baldai labai panasus. Tiktu ir paaugliams drasiai. Ir seneliui taip pat

Nes tas aukstas kojugalis man labiau graba nabasnikui primena, o ne lova

O tie vardu uzrasai ant sienos

Bandau isivaizduoti kaip atrodytu kokie lietuviski vardai

Tragedija. Ne mazesne, negu mano, jums taip nepatike, baibokai
Nebukit juokinga, bandant man "patarti", kaip turiu irenginet SAVO vaikams kambari SAVO namuose. Jie labai gerai jauciasi savo kambary. Geriau nei jusu nucackintam ir ispuoseletam pagal taisykles interjere. Taip kad netriuksmaukit cia stipriai