Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(katee @ 2014 08 07, 11:51)
Mes turim si komplekta:
http://www.baldai1.l...indiana-ii.html

Ir tas visai panasus, net gi tas pats, sakyciau:
http://www.baldai1.l...indiana-iv.html
Esam labai patenkinti siais baldais thumbup.gif  wub.gif Ir grazus ir tikrai niekas nesuluzo, neapsidraske ir pan.
Galesiu ir realias foto musu kambario ikelti.

QUOTE(katee @ 2014 08 07, 12:33)

Aciu uz atsakyma, jau nusiunciau uzsakyma baldu smile.gif siandien buvau Berry baldu salone, tai jame apziurejau medziagas, baldelius, tai tikrai nenusivyliau, kaip pradziai pirmam kambariui, tikrai bus gerai smile.gif

Jusu labai fainas mazu vyruku kambarys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2014 08 07, 16:40)
Zalia Ruta - mano vaikams sis kambarys puikiai tinka ir patinka.
Ko jus taip susirupinot del atimtos vaikystes is mano vaiku? Turi jie ta vaikyste su kaupu biggrin.gif Jei kazkam reikia to tarpinio varianto, tai prasau. Mums nereikejo.

Lovos patogios.

Man grazus sis vyruku kambarys. Savo vaikams taip pat dariau is karto su normalaus dydzio baldais. Tarpiniai variantai man nepriimtini, nematau reikalo metyti pinigu lovomas ar stalams, kurie pagal savo dydi tinka porai metu. o ir daryti remontus kas pora metu ne mano kantrybei. Ir baldai visiskai nereiskia vienokios ar kitokios vaikystes. Gal mergaitems ir kitaip, bet berniukai gal taip nesureiksmina visokiu roziniu ar zydru dalykeliu ir kaip tik dziaugiasi ir jauciasi dideliais ir ivertintais turedami didele lova ar kede/stala kaip pas didiji broli smile.gif

O lovu patoguma lemia ciuziniu kokybe wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 08 07, 18:17)
Man grazus sis vyruku kambarys. Savo vaikams taip pat dariau is karto su normalaus dydzio baldais. Tarpiniai variantai man nepriimtini, nematau reikalo metyti pinigu lovomas ar stalams, kurie pagal savo dydi tinka porai metu. o ir daryti remontus kas pora metu ne mano kantrybei. Ir baldai visiskai nereiskia vienokios ar kitokios vaikystes. Gal mergaitems ir kitaip, bet berniukai gal taip nesureiksmina visokiu roziniu ar zydru dalykeliu ir kaip tik dziaugiasi ir jauciasi dideliais ir ivertintais turedami didele lova ar kede/stala kaip pas didiji broli smile.gif

drinks_cheers.gif Butent. Praeis 2 metai, kiems jau bus beveik 8 metukai. Ir kuom netiks tas kambarys? bigsmile.gif Jureiviskais motyvais. Gal ir truksta kazkokiu detaliu, o kazko per daug, bet mums viskas liuks.
Idomu butu paziureti i tuos siulomus TARPINIUS variantus biggrin.gif

Jolanteleee - dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 08 07, 18:17)

Apie lovu dydi kalbos nebuvo ir nera.

Diskusija apie dizaina.
Nevesiu dizaino pamokeliu, kad sviestuvas kaip is kaimo sodybos sveciu kambario... pries 35 metus, ne vietoje prie lango pakabinta drobe (krenta apsvietimas netinkamai), ar 'pasiklydes' nuotrauku remelis dideliam plote (pagalvoti reiketu apie tos sienos rakandu isdestyma)... o dar tapetai... geles! dryziai! ir dar blizgantys dryziai! Marinistinis stilius tik pagalvyciu ir keliu laiveliu pagalva. O kam tie baibokai berniuku kamary? g.gif

Skoniai skiriasi, nieko neipirsiu, nes beprasmiska, to ir nesiekiau.
Net prie situ baldu buvo galima sukuri kitoki kambari. Patys baldai labai universalus.. Pvz ivedus melynos spalvos, butu jau visai kitas vaizdas. Derinti rusva su melsva (kedziu apmusalai, naktines uzuolaidos, tos pacios melsvos pagalveles).

Keletas ideju (lovos, bet matosi ir kambario ideja). Universalu, ilgam, bet jokiu senoliu nekvepia rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Oj, nu norom nenorom bet dizaino pamokele vis delto pravedet.
As nesivadovauju jokiom ten taisyklem. Darau taip, kaip man jauku ir grazu. Ne jums ten gyventi, tai ir nesivarginkit atsakinejus. Eikit i klasikos temute ir ten reiskites biggrin.gif O tai duodates per temas ir persat savo nuomene, rodot savo zinias. As patarimo jusu kaip ir neprasiau. Nei jus man autoritetas nei ka biggrin.gif
Nu patinka man taip ir ka jus man? biggrin.gif
Galejot isreiksti savo nuomone, kad tas tas nepatinka, ta ir ta kitaip daryciau. O ne stebetis kaip gi 5-ciam galima tokius baldus nupirkti. Ojej, kaip baisu. Salto komreso nereikia? biggrin.gif

Beje, nuotrauku remelis ne pasiklydes. Bus ten dar nuotrauku.

O jusu ikelti baldai jokie ne tarpiniai. Tik kad sienos vienspalves. Patalyne parinkta tinkama, kuri realiam gyvenime niekada taip negules, nes taip ja laikyti nepraktiska. biggrin.gif Ji daug ka priduoda interjerui. Bet tik reklaminej foto. O baldai labai panasus. Tiktu ir paaugliams drasiai. Ir seneliui taip pat lotuliukas.gif Nes tas aukstas kojugalis man labiau graba nabasnikui primena, o ne lova biggrin.gif
O tie vardu uzrasai ant sienos doh.gif Bandau isivaizduoti kaip atrodytu kokie lietuviski vardai laugh.gif Tragedija. Ne mazesne, negu mano, jums taip nepatike, baibokai biggrin.gif

Nebukit juokinga, bandant man "patarti", kaip turiu irenginet SAVO vaikams kambari SAVO namuose. Jie labai gerai jauciasi savo kambary. Geriau nei jusu nucackintam ir ispuoseletam pagal taisykles interjere. Taip kad netriuksmaukit cia stipriai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 07 rugpjūčio 2014 - 19:25
Saket parodyti tarpinius, po to sakot ko cia rasau lotuliukas.gif
Emocijos liejasi per krastus.. viskas gerai, uzaugs ir tokiam kambary lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 07, 21:05)
Saket parodyti tarpinius, po to sakot ko cia rasau lotuliukas.gif

viskas gerai, uzaugs ir tokiam kambary lotuliukas.gif

As kalbejau apie dizaino pamokele. Nes raset, kad pamokeles nevesit, bet tuoj pat paraset kur ir kas ne ten pakabinta ir pastatyta pas mus. Man jusu nuomone neidomi siuo klausimu. Jusu siuloma melyna spalva man visai nepatinka ax.gif
Patarimu neprasiau, jei nepastebejot. Bet, matyt, labai jau norejot patarti, kad nesusileiket biggrin.gif O tarpinius variantus, taip, prasiau parodyt. Tik tiek. Parodet. Paziurejau biggrin.gif Aciu jums sirdingai biggrin.gif

Ir kam cia ta ironija? biggrin.gif Eisiu dabar paverksiu, kad Zaliai Rutai nepatiko musu kambarys laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 07 rugpjūčio 2014 - 20:24
Bet jau kritikos tai pakelta galva visai nemokat priimti, kaip vaikas reaguojat bigsmile.gif
Gi skonio reikalas, visi ta supranta, kad vienam grazu vienas, kitam kitas. Vieni turi gera skoni, kiti ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gana, o tai dar mustis pradesit lotuliukas.gif
Atsakyti
Geriau papasakokite kur galima rasto kokius standartus, koks turi buti vaiko stalo aukstis. Noriu uzsisakyti pasigaminti stala, ir galvoju koki auksti.. koks tas standartas. Ir ar tas standartas ne per aukstas 7 metu vaikui.. g.gif Auganciu stalu nenoriu, nes jie be spinteliu, stalciu ir apskritai man reikia pagal mano norus stalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 08 07, 21:34)
Geriau papasakokite kur galima rasto kokius standartus, koks turi buti vaiko stalo aukstis. Noriu uzsisakyti pasigaminti stala, ir galvoju koki auksti.. koks tas standartas. Ir ar tas standartas ne per aukstas 7 metu vaikui..  g.gif  Auganciu stalu nenoriu, nes jie be spinteliu, stalciu ir apskritai man reikia pagal mano norus stalo biggrin.gif

Jei vieno dydzio norite, tai darykite kaip suaugusio. O prie jo reguliuojamo aukscio kede.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 07, 21:26)
Vieni turi gera skoni, kiti ne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O jus jau visus laurus sau prisiimat, kaip gero skonio turetoja? biggrin.gif

Kokia kritika as turiu priimti pakelta galva? Kad netinka man ta jusu kritika. Jus kritikuojat, o as tylet turiu... paklelta galva? Tada jums patiktu. As atsakau i ta jusu kritika. Kas ne taip? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 07 rugpjūčio 2014 - 20:43
Pajudinau.... vadinasi lotuliukas.gif

Katee, jus saunuole, imkit oro_buckis.gif
Atsakyti