Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 4

QUOTE(red_sun @ 2014 01 30, 00:12)
Dekui  4u.gif . Aš čia nedarašiau žinutę, kad turim katę ir jos kalį būna labai sunku nusiurbti nuo kilimo, na jis labiau įsivelia į tą kilimą. Tai šis jūsų pasiūlytas modelis tiktų ? g.gif

ŽYMIAI efektyvesnis šiam reikalui
user posted image "Bush BU-202" už 110 Lt. Jis irgi su vienkartiniais maišeliais.
Atsakyti
QUOTE(red_sun @ 2014 01 29, 23:12)
Dekui  4u.gif . Aš čia nedarašiau žinutę, kad turim katę ir jos kalį būna labai sunku nusiurbti nuo kilimo, na jis labiau įsivelia į tą kilimą. Tai šis jūsų pasiūlytas modelis tiktų ? g.gif

Kai būna įsivelę gyvūnų plaukai visada siūlau turėti papildomą detalę tai yra TURBO antgalis.Modeliukas BSGL32225
http://www.bosch-hom...l?source=browse
Atsakyti
[quote=a79,2013 12 31, 08:11]
>A79 rase #120 zinuteje
>Ir jei sąžiningai, antrą kartą vandeninio nepirkčiau. Užknisa plovimas po visko doh.gif >Juodai doh.gif Nėr taip gražu kaip reklamuoja: praskalavai ir išpylei...tai užtrunka >gerokai

Zadejau (#119 zinuteje) parasyti apibraiza kai isigysiu . . . 4u.gif
Izanga. Taigi isigijau Arnica Bora 5000 ... su galios reguliatoriumi, guminiais ratukais bei papildomu naturalaus plauko sepeciu tikram parketui. Cia ir yra pagrindiniai skirtumai nuo 4000 modeliuko. Na tiesa, dar spalva melyna bei dangtis truputi kitoks. Zalia man labiau patiko. Pirmasis ispudis buvo blink.gif daug didesnis nei paveiksliuke mirksiukas.gif. Prisipili vandens iki raudonos zymes ir siurbliuoji. Pardaveja sake, kad uzputoti gali tik nauji kilimai arba tokie, kurie pries tai valyti su chemija. Galima isigyti flakoneli apie 20LTL pries putojima. Papildomo sepecio nenaudoju nes neturiu tikro parketo.
Destymas. Del pacio siurblio isvalymo nepatogumo TIKRAI netiesa. Ir sekti misinio kiekio nereikia-jis nedideja tik tirsteja. Ispylu i klozeta, praskalauju atskyras dalis ir sukraunu viska i jam skirta kampa (nusurenku). Iki kito karto viskas isdziuna. Tuomet surenki, pripili vandens ir pirmyn. Svarbu suprasti, kad ne Zmogus turi tarnauti daiktui bet daiktas Zmogui: as ji isplaunu, taciau neidealiai ir niekada nenusausinu.
Dar vienas truputi neigiamas pastebejimas: tas kibiras pagamintas is organinio stiklo. Bent jau pradzioje baisu nenulauzti rankenos, kuri atsilenkia tik i viena puse. Manau - greitai iprasiu.
Grindims ir prastiems kilimeliams siurbti naudojamas paprastas antgalis su itraukiamais seriais, galia paprastai sumazinu iki puses, jei labai atkelineja kampus - rankenoje pradarau skyle. Ilgaplaukiams kilimams naudoju "turbo" sepeti, kuriame seriai "dauzo" kilima. Tie seriai sukasi deka dideles traukos (traukos galia beveik maksimumas).
Epilogas. Kaip Zmogui visa laika naudojusiam rusiska "Raketa-77" siurbli 600W galingumo, tos galios per akis. Nuogoms grindims galia mazinu daugiau nei per puse nuo maksimalios 2400W. Siurblys grazus, nors plastmasines kibiro detales reikia pasaugoti. Siurblys Vokiskas bet surinktas Turkijoje - jei tai ka keicia. Garantija 3 metai. Esu smarkiai patenkintas vandeniniu filtru, kadangi nereikia kratyti maiselio lauke pavejui prie konteinerio. Siurblio plovimui-praplovimui sugaistu 1-2 minutes, tiek pat ir darbo pradzioje: surinkti, ipilti vandens, uzdengti, ijungti.
Rekomendacijos. Gavau gera nuolaida, del to isigyjau Arnica Bora 5000 modeliuka, kuris skiriasi nuo 4000 modeliuko galios reguliatoriumi, guminiais rolikais, papildomu sepeciu ir kita spalva. Rekomenduoju ir viena ir kita.
Laimes, sekmes! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliusv4: 30 sausio 2014 - 13:53
QUOTE(Kikker @ 2014 01 29, 15:46)
Asmeniškai siūlau BGL35MOVE6 (+/-400 Lt)
http://www.bosch-hom...BGL35MOVE6.html

Šitą žiūrėjau aš, bet kaina didoka mum truputi. O kaip štai šis variantas su turbo antgaliu http://www.topocentr...UX-ZEO5430.html labai primityvus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aliusv4 @ 2014 01 30, 13:44)
  Zadejau (#119 zinuteje) parasyti apibraiza kai isigysiu . . .  4u.gif
Laimes, sekmes!  bigsmile.gif

Pakalbėkim po pusmečio mirksiukas.gif Pirmom dienom aš ir euforijoj buvau.
Sudėjus šlapią, neišdžiovintą ar neišsausintą ir dar neduok dieve gerai neišplautą.....tas pridvisusio vandens kvapas mane erzina. O išplaut ir padėt tvarkingai - poros minučių neužtenka. Bet gal tik man pedantei, nes po vyro 2 minučių sutvarkymo, bumbėdama perplaunu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(red_sun @ 2014 01 30, 23:48)
Šitą žiūrėjau aš, bet kaina didoka mum truputi. O kaip štai šis variantas su turbo antgaliu http://www.topocentr...UX-ZEO5430.html labai primityvus? g.gif

g.gif Šis pasirodo turi komplektacijoje ir Hepa filtrą ir papildomus parketo bei turbo antgaliu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 31 sausio 2014 - 09:29
QUOTE(Kikker @ 2014 01 31, 10:27)
g.gif Šis pasirodo turi komplektacijoje ir Hepa filtrą ir papildomus parketo bei turbo antgaliu. thumbup.gif

Dekui uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(red_sun @ 2014 01 31, 10:09)
Dekui uz nuomone 4u.gif

Jai visgi įsigysite pasirinktą modeliuką labai lauksime komentarų ar patiko 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduokit ka nors mirksiukas.gif Ieskau siurblio iki 500 lt. Cikloninio, su hepa filtru, parketiniu antgaliu (neturim kilimu) ir kuo ilgesniu laidu.
Atsakyti
Kokius dulkių siurblius žiūrėti laminatui ir plytelėms? Neįsivaizduoju net kokio reikia, nes darbuojuosi su senuku Philipsu ir jokių naujovių nežinau smile.gif reiktų ekonomiško siurblio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 01 vasario 2014 - 11:09
QUOTE(vienintele @ 2014 02 01, 09:54)
Rekomenduokit ka nors  mirksiukas.gif  Ieskau siurblio iki 500 lt. Cikloninio, su hepa filtru, parketiniu antgaliu (neturim kilimu) ir kuo ilgesniu laidu.

Keleta varijantų vertų dėmesio
PHILIPS FC 8761/01
PHILIPS FC 8631/01
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 02 01, 11:20)
Keleta varijantų vertų dėmesio
PHILIPS FC 8761/01
PHILIPS FC 8631/01

Ačiū už rekomendaciją 4u.gif labai geri atsiliepimai apie šiuos du modelius:super beliks kažkurį 1 išsirinkti smile.gif 4u.gif
Atsakyti