Prašau rekomenduoti puikų siurblį už +/- 1000 Lt. Plaunami ne, geriau cikloniniai. Namie yra katė, besišerianti kiaurus metus. Turėjom Samsung SC7850, cikloninį, bet jau sunku rati vietą, kurioje nebūtų izoliacija apklijuotas - lūžta plastmasės aplink šiuklių surinkimo talpą..Lauksiu rekomendacijų

QUOTE(grethet777 @ 2014 02 01, 16:10)
Prašau rekomenduoti puikų siurblį už +/- 1000 Lt. Plaunami ne, geriau cikloniniai. Namie yra katė, besišerianti kiaurus metus. Turėjom Samsung SC7850, cikloninį, bet jau sunku rati vietą, kurioje nebūtų izoliacija apklijuotas - lūžta plastmasės aplink šiuklių surinkimo talpą..Lauksiu rekomendacijų 

Reiketu ziureti is firmos DYSON ,pirmadieni paziuresiu Jums tinkanti modeli

QUOTE(Kikker @ 2014 02 01, 17:37)
Lauksiu

Labas vakaras, iškart labai atsiprašau, bet neperskaičiau visu komentarų tiesiog dėl laiko stokos 
Gal galite patarti kokį siurblį rinktis kilimų nėra, parketlentės ir plytelės. Gal yra toks siurblys, kad ir išplautų tarpus tarp plytelių. Tik girdėjau, kad tie plaunami siurbliai sunkiai išplaunami, nežinau ar tai yra tiesa
Kaina nelabai aktuali tik, kad atitiktu kainos ir kokybės santykį.
DĖKUI

Gal galite patarti kokį siurblį rinktis kilimų nėra, parketlentės ir plytelės. Gal yra toks siurblys, kad ir išplautų tarpus tarp plytelių. Tik girdėjau, kad tie plaunami siurbliai sunkiai išplaunami, nežinau ar tai yra tiesa

DĖKUI
QUOTE(obelele @ 2014 02 01, 19:07)
Labas vakaras, iškart labai atsiprašau, bet neperskaičiau visu komentarų tiesiog dėl laiko stokos 
Kaina nelabai aktuali tik, kad atitiktu kainos ir kokybės santykį.
DĖKUI

DĖKUI
Tada paklausiu gal visgi reikia garais valancio siurbio?Pas mane irgi nera kilimo ir todel poreikio tureti siurblio nebuvo isigijau siurbli valanti garais.Pabandymui pirkau pigu nes galvodama jai netiks nebus gaila ismestu pinigu

Labas vakaras. Jau kelinta diena naršau visą temą, lyginu, skaitau, ieškau. Reikia naujo siurblio, kaip ir visiems čia.
Iki šiol turėjau Dirt devil cikloninį, vieną iš pigiausių. Šiaip neblogas, bet aš vos ne kasdien siurbiu, du gyvūnai, plaukai, dulkės. Ir vargšelis nebeatlaiko tempų- perkaista greit, pradeda smirdėt, užsikemša filtrai(kurių pirkti jau nebėra mano modeliui), plius laido įtraukimas sugedo- įtraukinėja nuolat. Atėjo laikas naujam siurbliui. Laukiuosi, tuoj ir mažylis ropinės visur, reikės dar labiau palaikyti švarą. Prieš skaitant jūsų nuomones, buvau įsitikinus, kad noriu vėl be maišelių siurblio, nes įsivaizdavau, kad tuos maišelius vos ne kas antrą siurbimą reik keist ir daug papildomų išlaidų. Bet kaip supratau, tai netiesa. Todėl dabar svarstau abu variantus- tiek su maišeliais, tiek ir be. Išsirinkau keletą pavyzdžių, jeigu galėtumėt pakomentuoti, patarti ir palyginti, būčiau labai labai dėkinga.
Siemens
Philips SilentStar
VAX
Dar pora variantų esu nužiūrėjus, bet niekaip negalėjau rasti jų aprašymo lietuvių kalba. (BOSCH BSG81000, Philips FC9179/03, NILFISK POWER ECO, Philips FC9219/01)
Ačiū iš anksto!

Siemens
Philips SilentStar
VAX
Dar pora variantų esu nužiūrėjus, bet niekaip negalėjau rasti jų aprašymo lietuvių kalba. (BOSCH BSG81000, Philips FC9179/03, NILFISK POWER ECO, Philips FC9219/01)
Ačiū iš anksto!
QUOTE(Sabrina @ 2014 02 02, 01:37)
Labas vakaras. Jau kelinta diena naršau visą temą, lyginu, skaitau, ieškau. Reikia naujo siurblio, kaip ir visiems čia.
Iki šiol turėjau Dirt devil cikloninį, vieną iš pigiausių. Šiaip neblogas, bet aš vos ne kasdien siurbiu, du gyvūnai, plaukai, dulkės. Ir vargšelis nebeatlaiko tempų- perkaista greit, pradeda smirdėt, užsikemša filtrai(kurių pirkti jau nebėra mano modeliui), plius laido įtraukimas sugedo- įtraukinėja nuolat. Atėjo laikas naujam siurbliui. Laukiuosi, tuoj ir mažylis ropinės visur, reikės dar labiau palaikyti švarą. Prieš skaitant jūsų nuomones, buvau įsitikinus, kad noriu vėl be maišelių siurblio, nes įsivaizdavau, kad tuos maišelius vos ne kas antrą siurbimą reik keist ir daug papildomų išlaidų. Bet kaip supratau, tai netiesa. Todėl dabar svarstau abu variantus- tiek su maišeliais, tiek ir be. Išsirinkau keletą pavyzdžių, jeigu galėtumėt pakomentuoti, patarti ir palyginti, būčiau labai labai dėkinga.
Siemens
Philips SilentStar
VAX
Ačiū iš anksto!

Siemens
Philips SilentStar
VAX
Ačiū iš anksto!
Man daugiau patinka Jusu ziuretas Siemens
http://www.siemens-h...l?source=browse bet siulau dar pasiziureti
BOSCH BGL45ZOOO1
http://www.bosch-hom...l?source=browse
QUOTE(Kikker @ 2014 02 02, 11:44)
Man daugiau patinka Jusu ziuretas Siemens
BOSCH BGL45ZOOO1
BOSCH BGL45ZOOO1
Ačiū už atsakymą. Toks BOSCH pas mane kainuoja dvigubai daugiau nei Siemens- 400 eurų. O ar esate girdėję ir ar galit pasakyti ką nors apie Nilfisk firmos siurblius? Labai vilioja, nes suteikia 5 metų garantiją. Maksimali galia 1250W, o siurbimo galia 500W. Ar čia geras santykis?
Ačiū.
QUOTE(grethet777 @ 2014 02 01, 16:10)

Sveiki
Žvilgtelkite štai į šį varijantą DYSON DC29 dB
Cikloninis dulkių siurblys. Root Cyclone technologija. Neužsikemša ir nepraranda siurbimo galios. Lengvas (400 gr.) reguliuojamas 2-jų dalių ,teleskopinis vamzdis su universaliu šepečiu. Laikomi ant vamzdžio priedai: kombinuotas antgalis (šepetėlis - antgalis siauriems plyšiams), šepetys minkštiems baldams. Siurbimo galia (oro) ties antgaliu: 250 W. Veikos radiusas: 10 m (laido ilgis 6,5 m). Talpa šiukšlėms 2,0 l. Lengvai valomas.

Dar yra DYSON DC29 dB bet jis jau su Hepa H12 filtras Bactisafe, sulaikantis
dulkes, bakterijas ir alergenus. Nereikia keisti.British Allergy Foundation rekomenduoja alergiškiems žmonėms.
QUOTE(Kikker @ 2014 02 01, 20:15)
Tada paklausiu gal visgi reikia garais valancio siurbio?Pas mane irgi nera kilimo ir todel poreikio tureti siurblio nebuvo isigijau siurbli valanti garais.Pabandymui pirkau pigu nes galvodama jai netiks nebus gaila ismestu pinigu 

o kaip sakykit šios firmos siurbliai karcher
QUOTE(obelele @ 2014 02 03, 10:35)
o kaip sakykit šios firmos siurbliai karcher
Gariniai tikrai šaunus siurbliukai bet man jie labai sunkus,jai reikės kažkur nešioti,pakelti tada bus per sunkus

QUOTE(grethet777 @ 2014 02 01, 18:10)

Turint gyvūnų reikia Dyson "Animal" versijos. Bėda ta, kad tai bene brangiausia atitinkamo modelio versija.