Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 4

QUOTE(AushreIv @ 2014 03 21, 14:34)
Skaiciau tema nuo pat pradziu, galva susisuko, issaugojau .....EN nuorodu, na issirinkti sunku ir visgi yra du varijantai:
1. https://www.avitela....mens-vsz4gxtrm1
2. https://www.varle.lt...ux-zjm6820.html
Bute laminatas, siurbti reik kas antra diena, turiu suni, jis nesiseria, bet mama turi kate (gyvena salimais). Dideliems darbams turiu toki siurbli -
http://www.senukai.l...43510637_4.html

Sveiki,
Rekomenduoju 1 variantą SIEMENS VSZ4GXTRIM1 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 03 21, 15:36)
Sveiki,
Rekomenduoju 1 variantą SIEMENS VSZ4GXTRIM1 thumbup.gif

jezaumarija...suradot ka rekomenduot...mes tokius darbe naudojam,tiksliau metais senesni modeli...siaubas ne siurblys,be to ten siemens-bosch nei kvapo nera...kaip zemiausios klases kiauram siurbliui tai kaina biski uzkelta,cia panasius ARGOS zenklo siurblius reklamuoja tas msm29 ar kazkaip panasiai jo nikas,tai ten nors kainos normalios,nuo 19 iki 39lt....beja kas cia per ismislas ultra hepa,babajams visai su zodynu striuka...nerekomenduociau nei vieno is tu 2,nes kaina permesta per turnika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 21, 21:05)
jezaumarija...suradot ka rekomenduot...mes tokius darbe naudojam,tiksliau metais senesni modeli...siaubas ne siurblys,be to ten siemens-bosch nei kvapo nera...kaip zemiausios klases kiauram siurbliui tai kaina biski uzkelta,cia panasius ARGOS zenklo siurblius reklamuoja tas msm29 ar kazkaip panasiai jo nikas,tai ten nors kainos normalios,nuo 19 iki 39lt....beja kas cia per ismislas ultra hepa,babajams visai su zodynu striuka...nerekomenduociau nei vieno is tu 2,nes kaina permesta per turnika doh.gif

Labai lauksiu Jusu foto tokio siurblio kuriuo naudojates savo darbe gal ten ne tos firmos dulkiu siurbliai ax.gif
Kai pamatysiu foto tada galesime padiskutuoti kas ir kaip ten blogai siurbia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 03 21, 22:57)
Labai lauksiu Jusu foto tokio siurblio kuriuo naudojates savo darbe gal ten ne tos firmos dulkiu siurbliai ax.gif
Kai pamatysiu foto tada galesime padiskutuoti kas ir kaip ten blogai siurbia g.gif

jei norit as jums atsiusiu pastu ta siurbli...aisku bus naudotas...is bedos net ir du galeciau atsiust....ant jo uzrasyta bosh ir pastebejau,kad ten normalus hepa12 idetas,bet kiauras tai konkreciai,plastmase is akmens padaryta,laidas metalinis,atidarius jei is kojos nekali tai neuzdarysi ir tt....bet kas per bajeris tas ultra hepa tai cia nebent zali zmogeliukai atsakytu...cia jau auksciau ideju thumbup.gif

is tikro nepykciau jei daiktas kainuotu 150-200lt...o dabar..........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 21 kovo 2014 - 22:05
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 21, 22:03)
jei norit as jums atsiusiu pastu ta siurbli...aisku bus naudotas...is bedos net ir du galeciau atsiust....ant jo uzrasyta bosh ir pastebejau,kad ten normalus hepa12 idetas,bet kiauras tai konkreciai,plastmase is akmens padaryta,laidas metalinis,atidarius jei is kojos nekali tai neuzdarysi ir tt....bet kas per bajeris tas ultra hepa tai cia nebent zali zmogeliukai atsakytu...cia jau auksciau ideju thumbup.gif

Pastu siurblio nereikia rolleyes.gif bet foto lauksiu asmeniskai cia kad visi matyti kur ten laidas metalinis kaip jus uzdarote is kojos ir t.t mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 21, 22:05)

Jomajo, tai ka man rinktis is pigesniu , juk viena zveri jau turiu biggrin.gif man daba reik kazko kompaktisko ir pabaiki kokybes????
Atsakyti
QUOTE(AushreIv @ 2014 03 22, 09:50)
Jomajo, tai ka man rinktis is pigesniu , juk viena zveri jau turiu  biggrin.gif  man daba reik kazko  kompaktisko ir pabaiki kokybes????

pora lapu atgal paskaitinekit, kasco geruli electroluxa rekomendavo. As labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 03 22, 11:02)
pora lapu atgal paskaitinekit, kasco geruli electroluxa rekomendavo. As labai patenkinta  thumbup.gif

ACIU! Susimeciau i atmintine
http://www.electrolu...f7-b434f540e245
ir ieskosiu parduotuves siulancios pigiausius varijantus 4u.gif Kaip suprantu, pirmas varijantas turi kietm pavitsiui antgalius ir kilimams ar as klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AushreIv: 22 kovo 2014 - 10:45
QUOTE(AushreIv @ 2014 03 22, 10:42)
ACIU! Susimeciau i atmintine
http://www.electrolu...f7-b434f540e245
ir ieskosiu parduotuves siulancios pigiausius varijantus  4u.gif Kaip suprantu, pirmas varijantas turi kietm pavitsiui antgalius ir kilimams ar as klystu?

turiu ze355R , pirkau mediashope. Turi dust antgali, turbo antgali ir dar kietu grindu antgali. Naudoju tik dust, labai geras. Pas mane namie kates, tai plauku ir prinesioto kraiko pastoviai randasi. Tie kiti modeliai kru su vario antgaliu prastesni atrodo, pats antgalis toks nekoks ir jie nesifiksuoja ant vamzdzio tiesiog maunasi.

Dar kas man tame siurbly patinka (čia nebuvo paminėta) gan ilga žarna. Pasistatai siurbli vidury kambario ir aplakstai viską lotuliukas.gif Arba hole siurblys turi savo kampą, tai man jo nė ištraukt iš ten nereikia, paėmiau už vamzdžio ir visą holą išsiurbiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 22 kovo 2014 - 11:10
QUOTE(Forgete @ 2014 03 22, 12:04)
turiu ze355R , pirkau mediashope. Turi dust antgali, turbo antgali ir dar kietu grindu antgali. Naudoju tik dust, labai geras. Pas mane namie kates, tai plauku ir prinesioto kraiko pastoviai randasi. Tie kiti modeliai kru su vario antgaliu prastesni atrodo, pats antgalis toks nekoks ir jie nesifiksuoja ant vamzdzio tiesiog maunasi.

Dar kas man tame siurbly patinka (čia nebuvo paminėta) gan ilga žarna. Pasistatai siurbli vidury kambario ir aplakstai viską  lotuliukas.gif Arba hole siurblys turi savo kampą, tai man jo nė ištraukt iš ten nereikia, paėmiau už vamzdžio ir visą holą išsiurbiau  lotuliukas.gif

buvo mineta,kad ilgas laidas ir ilga slanga leidzia nelakstant per rozetes visa savo o taip pat ir puse kaimynu chatu issiurbliuot..beja slanga labai minksta ir elastinga,sulenkus ar uzlipus nebijai ,kad sutraiskysi....jeigu turit kilimu tai pabandykit ta turbo antgali,tikrai patiks kaip sukelia plauka ir issiurbliuoja kilimus....beja turi plaunama normalu hepa filtra,12 ar 13....plius kaina thumbup.gif ....o cia auksciau kazkas iesko pigaus siurblio,jai (jam) pasiulo uz ta pacia kaina kazkoki brieda- ir laidas trumpas,ir kazkoks ismislas ultra hepa filtras,ir slanga is vaflio padaryta,ir jokiu antgaliu,isskyrus superultraminfastnanobosh antgali...geda doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2014 03 22, 11:02)
pora lapu atgal paskaitinekit, kasco geruli electroluxa rekomendavo. As labai patenkinta  thumbup.gif

uz elektrolux cia speedy reikia dekot,man nebent uz kaina,nes man gaila ziuret kai zmonem siulo siurbli,kuris kurio kaina ta pati,o kokybe tiesiog gedinga....nors panasu pasiulytu thumbup.gif
Atsakyti
ACIU VISIEMS , kurie nepraverte temos, o paskaite, bei patarimu ir nuorodu idejo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AushreIv: 22 kovo 2014 - 20:33
QUOTE(Forgete @ 2014 03 22, 10:04)

Dar kas man tame siurbly patinka (čia nebuvo paminėta) gan ilga žarna. Pasistatai siurbli vidury kambario ir aplakstai viską  lotuliukas.gif Arba hole siurblys turi savo kampą, tai man jo nė ištraukt iš ten nereikia, paėmiau už vamzdžio ir visą holą išsiurbiau  lotuliukas.gif

Tai kaip supratau del kaciu plauku pasiteisino g.gif O kokie ratukai, guminiai ar pastmasiniai g.gif
Atsakyti