QUOTE(Forgete @ 2014 03 22, 12:04)
turiu ze355R , pirkau mediashope. Turi dust antgali, turbo antgali ir dar kietu grindu antgali. Naudoju tik dust, labai geras. Pas mane namie kates, tai plauku ir prinesioto kraiko pastoviai randasi. Tie kiti modeliai kru su vario antgaliu prastesni atrodo, pats antgalis toks nekoks ir jie nesifiksuoja ant vamzdzio tiesiog maunasi.
Dar kas man tame siurbly patinka (čia nebuvo paminėta) gan ilga žarna. Pasistatai siurbli vidury kambario ir aplakstai viską

Arba hole siurblys turi savo kampą, tai man jo nė ištraukt iš ten nereikia, paėmiau už vamzdžio ir visą holą išsiurbiau
buvo mineta,kad ilgas laidas ir ilga slanga leidzia nelakstant per rozetes visa savo o taip pat ir puse kaimynu chatu issiurbliuot..beja slanga labai minksta ir elastinga,sulenkus ar uzlipus nebijai ,kad sutraiskysi....jeigu turit kilimu tai pabandykit ta turbo antgali,tikrai patiks kaip sukelia plauka ir issiurbliuoja kilimus....beja turi plaunama normalu hepa filtra,12 ar 13....plius kaina

....o cia auksciau kazkas iesko pigaus siurblio,jai (jam) pasiulo uz ta pacia kaina kazkoki brieda- ir laidas trumpas,ir kazkoks ismislas ultra hepa filtras,ir slanga is vaflio padaryta,ir jokiu antgaliu,isskyrus superultraminfastnanobosh antgali...geda
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2014 03 22, 11:02)
pora lapu atgal paskaitinekit, kasco geruli electroluxa rekomendavo. As labai patenkinta
uz elektrolux cia speedy reikia dekot,man nebent uz kaina,nes man gaila ziuret kai zmonem siulo siurbli,kuris kurio kaina ta pati,o kokybe tiesiog gedinga....nors panasu pasiulytu