Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 4

QUOTE(Forgete @ 2014 03 23, 22:42)
tai kaip tu siurbi neskersuodamas? perbrauki tobula linija, tada atkeli ir perdedi lygegriaciai ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tai trauklioju pirmyn-atgal,tai i kazkuria puse vaziuodamas truputi eina kazkokiu nedideliu kampu istrizai,bet ne staciu kampu,katruo mano nuomone imanoma tik ibrezt...nu nezinau....mano kietai makaulei nesuprast lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 23, 21:49)
nu tai trauklioju pirmyn-atgal,tai i kazkuria puse vaziuodamas truputi eina kazkokiu nedideliu kampu istrizai,bet ne staciu kampu,katruo mano nuomone imanoma tik ibrezt...nu nezinau....mano kietai makaulei nesuprast lotuliukas.gif

as kai paziurejau pries sviesa kaip mano grindys suvarytos, tai turbut as visais imanomais kampais mosikuoju. Tiesiog niekad negalvojau apie tai, senasis siurblys ant seriuku stumdesi. O va tas laminato antgalis tai irgi "tobulas" jis vazineja ant ratuku ir ideti du guminiai ratukai, nu ratukai kad guminiai gerai, bet kam jie reikalingi jei antgalis ant seriu stumdos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 03 23, 22:52)
as kai paziurejau pries sviesa kaip mano grindys suvarytos, tai turbut as visais imanomais kampais mosikuoju. Tiesiog niekad negalvojau apie tai, senasis siurblys ant seriuku stumdesi. O va tas laminato antgalis tai irgi "tobulas" jis vazineja ant ratuku ir ideti du guminiai ratukai, nu ratukai kad guminiai gerai, bet kam jie reikalingi jei antgalis ant seriu stumdos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

hmmm...cia tokiu naujoviu prisiklausiau..uzsiimsiu ir as sekanti karta kai siurbliuosiu,nu bet plika akim jokiu subraizymu nematau...imsiu padidinimo stikla i rankas kita kart....laminato antaglio dar ne karto nenaudojau,va bus proga viska isbandyt,nes jau sportinis interesas atsirado...o siaip idomu kodel tie ratukai plastmasiniai,kodel pataupyta...jauciu gal reik paskambint tiems kaimieciams ,paklaust 4u.gif

mano tokia rusis ir spalva laminato:
user posted image
Atsakyti
na tu apziurek, jei sauleta bus as nufotkinsiu smile.gif
Atsakyti
Ir as ieskau siurblio, siurbimui nuo grindu be kiliminiu dangu - linoleumo, plyteliu.
Turejau THOMAS plaunanti dulkiu siurbli, bet realiai labai mazai plovem su ta funkcija.
siaip kito tokio nepirkciau, nors ir nera jis blogas. Bet man jo minusai:
* nesisukinejanti aplink zarna, tai besisukant ir siurbliuojant vis reikedavo pakelti ir atsukti susisukancia zarna.
* vandens rezervuare italpinta plaunama kempinele - jau taip uzknisdavo ja ten plauti ir rrankioti nuo jos gyvunu plaukus doh.gif
* mums kazkaip greitai uzsinesdavo tas hepa filtras, o jo kaina apie 60 lt blink.gif
* priekiniai ratukai kazkaip strigdavo ir net uz menkeiausio slenksciuko kliudavo, tekdavo priei pri siurblio ir ji klilstelt, nes jei traukdavau stipriau tikimybe, kad pavirs siurblys (kas veikianciam siurbliui yra labai pavojinga - variklis gali pritraukti vandens)
Na, o pliusai:
* vandens filtras - is tiesu superinis atradimas! galima susiurbti ir skyscius (pvz, suduzusi kiausini biggrin.gif )
* besireguliuojantis siurbimo galingumas

Dabar ieskau tokio dulkiu siurblio, kuris atitiktu mano reikalavimus, t.y. tureti:
*vandens filtra
* putimo funkcija
* buti pakankamai galingos traukos.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2014 03 23, 21:31)
Sveiki,

Ieškau mažo, galingo, lengviai prižiūrimo siurblio. Bus siurbiama ~160kv m + traukiamas kaskart, kai vaikai pavalgo.. smile.gif

Kaina ~<1000Lt.

Ir dar įdomu kokios firmos dabar lyderiauja? Nes daug kas siūlo ta kacher. Bet aš nujaučiu, kad analogai ne ką prastesni.

Ir antras klausimas. Mažą ir galinga naudočiau kas dienai, o generalinei tvarkai norisi tokio - kuris su vandens filtru būtų ir gal yra naujos sistemos, kad išsiurbia šiukšles ir išplauna?

Ar teisiog su mažiuku išsiurbti, o su garų šluota išplauti?
Atsakyti
Sveiki renkuosi dulkių siurblį iki 300 Lt ir nusižiūrėjau Phillips FC8130/01. Gal kas nors turit? ar galėtumė parekomenduoti kokį kitą už panašią kainą? Reikalingas antgalis parketui ir siurbiamoji galia virš 300.
Atsakyti
Sveiki,
Rankuosi is dvieju Electrolux'u - UltraSilencer ZUS3970P ir Ultraone Z8810W ax.gif, bet iki galo neaisku kuri pasirinkti doh.gif . Mano dvejones ir klausimai:
1) Ar realiai skiriasi dulkiu maiseliu - s-bag Ultra Long Performance ir s-bag classic long performance dulkiu surinkimo kokybe? Gamintojas raso, jog tas ultra long yra 5l talpos ir geriau sulaiko dulkes, tai ar butu imanoma ji naudoti Ultraone modeliuke? Jei skiriasi tik talpa, tai dideles bedos dazniau pakeisti maisiukus nelabai matau, man svarbia dulkiu surinkimo ir islaikymo tame maisiuke kokybe.
2) Pas mus beveik vien kietos grindys, tai kazin ar realiai velgi butinas antgalis parketui? Ultraone modeliuke jo nera, nors man atrodytu, jog su juo medines grindis turetu būti patogiau ir geriau siurbliuoti (gal maziau issibraizytu, kaip Forgete rase unsure.gif ) g.gif.
Taigi, apibendrinant jie abu vienodai sveria, vienodas laidu ilgis, kaip suprantu, vienodai apsaugoti sonai ir guminiai ratukai, vienodai kainuoja, tik Ultraone didesnes galios ir turi geresnius maiselius dulkems, bet neturi antgalio parketui doh.gif .
Atsakyti
Laba diena. Gal kas galit patart koks skirtumas tarp siurbliu su maiseliais ir su konteineriais?
Atsakyti
QUOTE(irina2t @ 2014 03 29, 17:01)
Laba diena. Gal kas galit patart koks skirtumas tarp siurbliu su maiseliais ir su konteineriais?

Negaliu apsispresti tarp Electrolux ZSC6940 ir ZE355R....
Atsakyti
Va dar toki nusiziurejau electroliux ZJM6830-kaina patraukli jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irina2t @ 2014 03 29, 16:01)

man rodos,kad vienas is pagrindiniu skirtumu yra garsas,jei konteinerinis cikloninis tai tada jo garsas bus kaip reaktyvinio lektuvo...todel,jei gyvenat salia oro uosto tai kaimynai neapsikes jei dar jus savaji ijungsit thumbup.gif .....siaip sako,kad su cikloniniais nebus tipo terlioniu su maiseliais (isimi ir ismeti),o konteinerini reiks ispilt ir plaut,ir pradziovint.....is cikloniniu pasiziurekit Dyson g.gif
Atsakyti