Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 08, 17:13)
Ot jauciu picerijos lankytojam buvo pramoga, pasijuoke turbut is Klevuko  biggrin.gif Nieko irnesakyk.gif salia daugiabutis buvo, tai jo kieme ir prisiparkavau. blush2.gif

biggrin.gif biggrin.gif man tai malonu ziuret ..kaip parkuojasi klevukai smile.gif niekada nezvengiu... bet taip idomu smile.gif

QUOTE(spin2liux @ 2013 10 08, 22:02)
taip stipriai nejauciau slydimo ar metymo slidziam kely, kaip su galiniais varomais schmoll.gif tfu tfu tfu "praziemojau sekmingai"  lotuliukas.gif

nepasakyciau.. bent jau man nebuvo tokio smarkaus slidimo.. maniske priekiniai varomieji.. vaziavau su galiniais.. tai ten prieki nesioja ten gala smile.gif tas pats slidimas bus..jei vairuosi ne taip atsargiai smile.gif
bet gal as klistu.

Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 10 09, 01:19)
nepasakyciau.. bent jau man nebuvo tokio smarkaus slidimo.. maniske priekiniai varomieji.. vaziavau su galiniais.. tai ten prieki nesioja ten gala smile.gif tas pats slidimas bus..jei vairuosi ne taip atsargiai smile.gif
bet gal as klistu.

tai, taip svarbiausia atsargumas, bet man su priekiu varomu ne taip nesioja, bet kaip sakiau pripranti prie masinos ir zinai kiek gali gazuoti, kaip stapdyti ir pan
Atsakyti
QUOTE(MartiKarti @ 2013 10 08, 19:37)
Negi tos, kurios vairuoja 2005 metu masina maziau liudi ja sudauze, nei 2013? Mano vyro masina 2010 metu, bet ja sudauzius jauciu tikrai verkciau lotuliukas.gif
oi, aš verkčiau savo 95 m sudaužiusi biggrin.gif apie kasko man tik svajoti, tad viskas kainuotų smile.gif
Little feet, as dar ne profe kaip denaxa, bet teko viena ziema pavazineti su BMW, tai tikrai jauciasi skirtumas, nei su priekiniais varomais, butent ziemos metu, kai provezos, ledas, bet pripratus, pradedi jausti masiniuka ir jau "susidraugauji" okai uzklimpau sniege, tai nors verk islipus, nu nei is vietos, gerai kolegos isstume rolleyes.gif  lotuliukas.gif teko vairuoti tikrai daug masinu (ir visokiu bukliu) bet nei su viena taip stipriai nejauciau slydimo ar metymo slidziam kely, kaip su galiniais varomais schmoll.gif tfu tfu tfu "praziemojau sekmingai"  lotuliukas.gif
vat žiemos aš ir bijau, o iki jos visai nedaug beliko - ar spėčiau apsiprasti g.gif na žiūrėsim, gal visai nepirksiu jos, dar tik svarstau tokią galimybę. BMW ten kaip tik ir yra, senesnėm bet galingesnė už mano biggrin.gif ir mechaninė ax.gif
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 10 09, 00:19)
bet gal as klistu.
bent jau iš teorijos skaitymo, slydimas ir mašinos valdymas slydimo metu skiriasi nemažai
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 10 08, 13:08)
pigesnes ..tai cia kokia suma? nes pigi masina.. nepamirsk..kad gali tekt dar i ja idet nemazai smile.gif
As irgi TFU*3k... neilenkiau.. neivaziavau.. unsure.gif metais su kazkiek uz vairo.. gink D. nuo tokio streso...
aj..tik pabraiziau..prie darbo..pastaciau masina prie eglyno... ir net nepagalvojau.. kad saka ten islindus bus.. atbulom variau..tai saka kazkokia pabraize sona siektiek... blush2.gif

pigesnė nebūtinai lygu prastesnė. jei gerai prižiūrėta, tai galima ir pigesnę. manoji iš tų papigiaiskų (99 m. gimimo biggrin.gif), bet kai nusipirkau, tai keičiau tik visus mašinos skysčius (tepalus, filtrus, stabdžių sk, žodžiu, pilną komplektą), įvores ir vienos ašies padangas, visa kita buvo tvarkoj, jokių rimtesnių gedimų nerado meistriukai. na, dar gal žiemą kas nors išlys g.gif
mano kolegė pirko 2008 m. mašiniuką, o jau antras mėnuo iš remontų neišlipa: tai katalizatorius, tai filtras, tai vožtuvas, tai dar koks nors briedas.

o bet tačiau vis dėlto, jei leistų finansai, tikrai būčiau pirkus naujesnę rolleyes.gif

savajai ir aš šoną esu nubrėžus doh.gif išsukinėjau į vienpusio eismo kelią, į kairę, neapskaičiavau posūkio ir užvažiavau ant bordiūro, truputį sumėtė mašiną, nenorėdama įvažiuot į šoną kita juosta važiuojančiai mašinai, truputį per stipriai į šoną suktelėjau, ir į medį nubrėžiau veidrodėlio ir durelių šoną. bet nestipriai, užteko truputėlį su poliroliu pasidarbuot, tai kas nežino, net ir nepastebi smile.gif

QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 10 08, 17:33)
nu vazineju as su tuo klevo lapu ir pastebiu,kad kai kurie specialiai uzkisineja masinas doh.gif net noras yra nusimti lapa doh.gif

tokių užkišinėjančių visada bus. kai nusiimsi klevą, chamai iš gatvių neišnyks, nekreipk dėmesio į tokius ir tiek mirksiukas.gif pačiai juk irgi gali pasitaikyti kam nors užkišti
mane irgi kartas užknisa, kad aplekti klevą yra garbės reikalas, bet ką darysi, yra kaip yra, stengiuosi vadovautis posakiu "duok durniui kelią"
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 10 09, 08:30)
oi, aš verkčiau savo 95 m sudaužiusi biggrin.gif apie kasko man tik svajoti, tad viskas kainuotų smile.gif

bent jau iš teorijos skaitymo, slydimas ir mašinos valdymas slydimo metu skiriasi nemažai

Aha,o as verkciau del savo 96m masinikes,apie kasko irgi tik pasvajoti galiu biggrin.gif

Nesiskiria-ir su viena,ir su kita reikia numesti gaza ir tada jau islyginti vairu...sitoj vietoj teorijoje yra klaida,velniai zino is kur atsiradusi nuo amziu amzinuju (diskutavom apie tai su instruktoriais smile.gif ),vnz.,sakyciau-greiciau klaidingas isitikinimas,atsirades is autosporto-bet eilinis vairuotojas ne sportininkas,jis nepastatys masinos skersos pradejus slysti kad gazas ta prieki varoma istrauktu...vnz.,uzgazavus posukyje ir viena,ir kita nesa,tik jei uzgazuosi priekiu varoma susuktais ratais ant ledo-kai uzsiblokuos priekiniai ratai nepadarysi nieko jei nenumesi gazo,galesi parukyti kol iki griovio ar stulpo nuleksi... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 10 08, 18:33)
nu vazineju as su tuo klevo lapu ir pastebiu,kad kai kurie specialiai uzkisineja masinas doh.gif net noras yra nusimti lapa doh.gif

Nekreipk demesio,lygiai taip pat uzkisineja ir be klevo,nenusiimk... 4u.gif
Papildyta:
Little feet, as dar ne profe kaip denaxa, bet teko viena ziema pavazineti su BMW, tai tikrai jauciasi skirtumas, nei su priekiniais varomais, butent ziemos metu, kai provezos, ledas, bet pripratus, pradedi jausti masiniuka ir jau "susidraugauji" okai uzklimpau sniege, tai nors verk islipus, nu nei is vietos, gerai kolegos isstume rolleyes.gif  lotuliukas.gif teko vairuoti tikrai daug masinu (ir visokiu bukliu) bet nei su viena taip stipriai nejauciau slydimo ar metymo slidziam kely, kaip su galiniais varomais schmoll.gif tfu tfu tfu "praziemojau sekmingai"  lotuliukas.gif

Varomas galas jautresnis gazui,jei negazuoji ir neduodi ratams prarasti sukibima su keliu-viskas buna gerai... smile.gif Posukius su galu varomu kai slidu isvis geriausia be gazo praeidineti,nu taip vos vos,kad tik riedetu ax.gif Uzklimpus irgi imanoma isvaziuoti/issisiubuoti,bet jokiu butu negalima leisti prasisukti (buksuoti) ratams,nes jau kai issislidina danga nuo isilusiu ratu tai tada jau viskas-kaip ir su priekiu,beje... ax.gif Vnz.,galas varomas jautriau reaguoja i vairavimo klaidas-skirtumas tik toks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 10 08, 18:33)

tikrai taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet pas mane lapas dar pūpso, nors 2m. stažas jau ir suėjo smile.gif
Atsakyti
DenaXa i FB uzeik.. as ten pranesima palikus :-D

Gemma .bet tikimybe didesne..kad pigesne nusipirkus ir senesne.. kad i ja kisi pinigus. Retai taip pasiseka :-D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dark Elf*: 09 spalio 2013 - 09:51
Tačiau neretai senesnės auto taisymas pigiau kainuoja nei naujų auto.
Pvz. aš tikrai kankinaiu savo mašininką pradžioj, ir sankabą dažnai mindžiojau, neatleidinėjau ir t.t.
Tikrai būtų gaila , jei būtų tekę praktiką tokią atlikinėt su auto tiesiai iš salono blush2.gif
Atsakyti
Tie be klevo dar buna ir pasisyka pries kleva pavaidinus..
As nebekreipiu demesio. Vaziuoju ramiai.nors vienam karta pasakiau.. galvoji jei klevas tai issipy.. gali ..
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 10 09, 10:49)
DenaXa i FB  uzeik.. as ten pranesima palikus  :-D

Gemma .bet tikimybe didesne..kad pigesne nusipirkus ir senesne.. kad i ja kisi pinigus. Retai taip pasiseka :-D

Aha,atrasiau smile.gif as vakar grizau namo nakti 2h,o siandien miegojau iki 10-os,tai tik dabar uztai...smile.gif
Atsakyti
O jau pavadinimas http://www.balsas.lt...oja-ne-autobusa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 09, 12:24)

Puiku,saunuoliai pareigunai-pagaliau dirbti pradejo thumbup.gif
Atsakyti