Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 10 09, 09:49)
Gemma .bet tikimybe didesne..kad pigesne nusipirkus ir senesne.. kad i ja kisi pinigus. Retai taip pasiseka :-D

kas be ko, bet toli gražu ne visos yra laužai. labai daug kas priklauso nuo to, kaip mašinytė buvo prižiūrėta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 09 spalio 2013 - 15:49
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 09, 10:48)

bet pas mane lapas dar pūpso, nors 2m. stažas jau ir suėjo smile.gif

Nzn... kazkaip nepajutau, kad kas uzkisinetu ar pan. Man kaip tik labiau patinka, kai palenkia, ypac kai plentu vaziuoji. Ramiau jauciuosi, kai is galo tuscia ax.gif Nes kai prilimpa prie siknos, vis galvoju, kada gi raus i lenkima doh.gif Taciau pastebejau, kad daug vazineja belenkaip, nenuspejamai, tiems iskart klevo lapa klijuociau. Vakar moteris pries pat nosi prie svesoforo, staigiai rove is anros i pirma doh.gif Be posukio, be nieko. Jau buvo sustojusi antroj, bet metesi i pirma. Kas jai sove i galva. Is abeju galima buvo vaziuot tiesiai, i desne nesuko... nzn... Tai jai is visu pusiu klevu uzdeciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 10 08, 21:02)
Aisku, nauja masina vairuoti maloniau, o jei galimybes leidzia, tai nemanau, kad jei jau "klevas" tai turi vairuoti senuciuke

As irgi nemanau,kad turi vairuoti butinai sena masina biggrin.gif ,tik sakau,kad jei leistu galimybe,nepirkciau is salono masinos,kol dar nera patirties.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 10 09, 20:10)
As irgi nemanau,kad turi vairuoti butinai sena masina biggrin.gif ,tik sakau,kad jei leistu galimybe,nepirkciau is salono masinos,kol dar nera patirties.

Manau jei pirktum is salono, tai ir casco turetum. O tada jau niekas nesvarbu biggrin.gif O kai nedrebi del masinos, tai ir nieko nebuna. Nieks ir nedraudzia casco masinu, kuriu kaina siek tiek didesne uz casco metini biggrin.gif
Atsakyti
<
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 09, 20O)
tada jau niekas nesvarbu 

Nesutinku :-)
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 09, 20:48)
Manau jei pirktum is salono, tai ir casco turetum. O tada jau niekas nesvarbu  biggrin.gif O kai nedrebi del masinos, tai ir nieko nebuna. Nieks ir nedraudzia casco masinu, kuriu kaina siek tiek didesne uz casco metini  biggrin.gif
aš net ir turėdama galimybes nepirkčiau pirmos mašinos iš salono vien finansiniais sumetimais. Vien iš salono mašinai išvažiavus krenta jos vertė, o jei apynaujė mašina turi jau nemažai smulkių pažeidimų ar nedieveduok rimtesnių avarijų, tai jos vertė iš viso bus labai žema.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 10 09, 21:00)
aš net ir turėdama galimybes nepirkčiau pirmos mašinos iš salono vien finansiniais sumetimais. Vien iš salono mašinai išvažiavus krenta jos vertė, o jei apynaujė mašina turi jau nemažai smulkių pažeidimų ar nedieveduok rimtesnių avarijų, tai jos vertė iš viso bus labai žema.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
taip pat niekada neimčiau auto pirkimui paskolos, ir nepirkčiau išsimokėtinai
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 10 09, 21:00)

Bet naujos masinos verte krenta nepaisant to kas ja vairuoja (juk ir profesionalam pasitaiko apibraizyt masinas)... Cia tiesiog taip yra. Vos tik auto isvaziuoja i trasa, jos kaina krenta. Tie kas galvoja apie dideli nuvertejima, nauju masinu neperka. Perka keliu metu senumo. Mes pirkdami galvojom apie komforta (t.y garantini servisa), sauguma (garantuotai pagalves vietoj) ir tai, kad neliksim isdurti ant lygios vietos (esam labai nukenteje pirkdami deveta auto). Toliau...Perkant deveta masina Lietuvoj, dazniausiai perki "kotleta", skenduoli arba auto nuvaziavusia 200tukst km. Kadangi mes grieztai nenorejom pirkti auto Lietuvoj, dairemes vietoj...O cia viskas paprasta. Geros masinos, su serviso knygute, su garantiniu, vieno savininko ir nedauztos niekas pigiai neparduoda...Lygiai taip pat kaip ir mes pardavinejam savo auto ir net nesiruosiam geros masinos parduoti uz lietuviska kaina.
Ir siaip, as turiu galimybe vairuoti nauja auto ir tuo dziaugiuosi. Gerai vaziuoja, turi kelis man svarbius navarotus (pvz gale kamera yra). Nesuku galvos del ilenkimo, draudimas sutvarkys ir bus nuliova masina. Merginos, juk cia tik daiktas. Is esmes tai susisiekimo priemone, koks skirtumas kelintu metu ta masina... Mums finansai leidzia tureti nauja masina, draustis kasko ir nesukti galvos del nuvertejimo. Be to juk ne range rover vairuoju ar audi Q5 lotuliukas.gif Gal tokios ir butu gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MartiKarti @ 2013 10 09, 20:26)
Be to juk ne range rover vairuoju ar audi Q5  lotuliukas.gif Gal tokios ir butu gaila  biggrin.gif

O kokia vairuoji ax.gif ?
Atsakyti
Toyota Yaris. Mazuliene vadinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MartiKarti @ 2013 10 09, 21:26)

Ir siaip, as turiu galimybe vairuoti nauja auto ir tuo dziaugiuosi. Gerai vaziuoja, turi kelis man svarbius navarotus (pvz gale kamera yra). Nesuku galvos del ilenkimo, draudimas sutvarkys ir bus nuliova masina. Merginos, juk cia tik daiktas. Is esmes tai susisiekimo priemone, koks skirtumas kelintu metu ta masina... Mums finansai leidzia tureti nauja masina, draustis kasko ir nesukti galvos del nuvertejimo. Be to juk ne range rover vairuoju ar audi Q5  lotuliukas.gif Gal tokios ir butu gaila  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Aš irgi už tai. Pati tokios galimybės neturiu, bet jei turėčiau, nesukdama galvos pirkčiau iš salono.
Atsakyti
aš vis tikrinu ar nėra pagaminto VP.
Galėtų savaitgaliui jau būti paruoštas, nes važiuot reiktų...
Atsakyti