Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

na va, as siandien be jokiu eiliu pasikeiciau padangas, o jau firtavo meistriukai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nusiploviau, issisiurbliavau boruziuka, dar reikia nuvezti, diagnostikai, kad paziuretu ar viskas gerai ir "lauksim" ziemos rolleyes.gif ir dar men pabaigoj pasikeisti VP thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 10 lapkričio 2013 - 10:20
As rytoj vezu saviske kebulistui-liko tik nudazyti smile.gif Ant priekio gavau geras vasarines padangas,senas/naujas biggrin.gif bridgestones...per varzybas nepavede-1-a vieta tarp moteru biggrin.gif pasikeisiu i ziemines,kai atsiras sniego,t.y.,kai is tikruju jau bus ziema... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 11 10, 19:33)
As rytoj vezu saviske kebulistui-liko tik nudazyti smile.gif Ant priekio gavau geras vasarines padangas,senas/naujas  biggrin.gif  bridgestones...per varzybas nepavede-1-a vieta tarp moteru biggrin.gif pasikeisiu i ziemines,kai atsiras sniego,t.y.,kai is tikruju jau bus ziema... smile.gif

sveikinu smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 11 10, 20:33)
As rytoj vezu saviske kebulistui-liko tik nudazyti smile.gif Ant priekio gavau geras vasarines padangas,senas/naujas  biggrin.gif  bridgestones...per varzybas nepavede-1-a vieta tarp moteru biggrin.gif pasikeisiu i ziemines,kai atsiras sniego,t.y.,kai is tikruju jau bus ziema... smile.gif

sveikinu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu,mergaites 4u.gif
Atsakyti
denaxa,sveikinu 4u.gif

idomu,kaip tavo kolegos vyrai ziuri i tavo pomegi/hobi g.gif turbut vairavimo srity nevienam nosi nusluostytum biggrin.gif
neseniai vilniui savaite buvau,vazinejau autikais,bet taves taip ir nesutikau smile.gif

as siandie zieminio stiklu ploviklio,ir antifrizo su nuolaida papirkau ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 10 lapkričio 2013 - 22:14
QUOTE(JOLKA999 @ 2013 11 10, 23:13)
denaxa,sveikinu 4u.gif

idomu,kaip tavo kolegos vyrai ziuri i tavo pomegi/hobi g.gif turbut vairavimo srity nevienam nosi nusluostytum biggrin.gif
neseniai vilniui savaite buvau,vazinejau autikais,bet taves taip ir nesutikau smile.gif

as siandie zieminio stiklu ploviklio,ir antifrizo su nuolaida papirkau ax.gif  ax.gif

Aciu smile.gif
na,jie nesupranta,kaip as galiu lauzyti savo masina ir kisti toookius pinigus i toki nematerialu dalyka,jie nesupranta,kas man is to... ax.gif Suprastu,jei pinigus istaskyciau kokiam restorane,kabake,ar nuvaziuociau i siltus krastus ,ar prisipirkciau skuduru ar pan.,ar paprasciausiai negyvai prisigerciau...o tokio malonumo jie nesupranta... biggrin.gif Bet priprato smile.gif O vairuoja tai pas mus visi normaliai,daugelis geriau uz mane-darbas juk toks ax.gif
Atsakyti
Denaxa sveikinimai 4u.gif
Kaip įspudžiai po varžybų, ar dalyvavo kas iš mototojos mergynų?
Koks šiandien rūkas būvo ryte blink.gif ,man iš 5 aukšto žemes nesimate, važiuot per toki rūką tai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 11 lapkričio 2013 - 18:00
QUOTE(Vėja2 @ 2013 11 11, 19:00)
Denaxa sveikinimai  4u.gif
Koks šiandien rūkas būvo ryte  blink.gif  ,man iš 5 aukšto žemes nesimate, važiuot per toki rūką tai  blink.gif

Aciu smile.gif Ispudziai geri,nu kokie dar gali buti biggrin.gif Dalyvavo biggrin.gif

Rukas dar visai puse velnio palyginus,matomumas visai neblogas buvo,yra teke vaziuoti kai pries pat masinos nosi nieko nematai,o tamsu,ir nezinai,gal jau nuo kelio vaziuoji... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 11 11, 19:00)
Denaxa sveikinimai  4u.gif
Koks šiandien rūkas būvo ryte  blink.gif  ,man iš 5 aukšto žemes nesimate, važiuot per toki rūką tai  blink.gif

Norma vaziuot buvo... ax.gif o Tu vaziavai per si ruka? gal kazkuriuose gabaluose jis buvo didesnis... g.gif

QUOTE(denaxa @ 2013 11 11, 19:08)
Aciu smile.gif Ispudziai geri,nu kokie dar gali buti  biggrin.gif  Dalyvavo  biggrin.gif

Rukas dar visai puse velnio palyginus,matomumas visai neblogas buvo,yra teke vaziuoti kai pries pat masinos nosi nieko nematai,o tamsu,ir nezinai,gal jau nuo kelio vaziuoji... biggrin.gif

SVEIKINU DENAXIAU! bigsmile.gif

Man irgi buvo norma vaziuot..

buvo karta vaziavau... tai matesi tik galas priekio... unsure.gif nu tada vaziavau israudus visa... nes baisu buvo..dar toje gatves atkarpoje.. darbininkai megejai per gatve eit... tai vaziavau 2 pavara visa ta kelia... doh.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
man yra teke isvaziuoti i 16-a marsruta,kurio nezinojau,anksti ryte tamsoj per baisini ruka,apsvietimo jokio,priekyje pora metru pries masinos nosi aklina ruko siena,o kelio nezinai,reikia vaziuot,o nezinai net kur kelias eina...per tilta sliauziau vezlio greiciu su pilnu autu zmoniu,ir nezinojau,ar as dar ant tilto,ar jau pravaziavau isvaziavima-nesimate jo doh.gif Nesimate stoteliu,o as nezinojau kur jos,sekiau pagal kompo rodoma metraza,o stotelese zmones su prozikais stovejo-taip ir pamatydavau kad ten stotele... doh.gif Du reisai tokie buvo,pakartoti tikrai nenoreciau...tas rukas,kuris buvo vakar-visiskos baikes,net ten,kur jis buvo tirstas-nebuvo toooks tirstas kaip tada,siandien ryte irgi juk ruke buvo pirmas reisas... ax.gif Siaip as per ruka megstu vaziuoti,man grazu,adrenalinas smegenis dirgina,nu bet su pilnu autu zmoniu nezinomu keliu-tai jau neee,cia jau per daug... schmoll.gif ypac kai suki,ir nezinai kur-gal i koki griovi... schmoll.gif o ir mint baisu-nes nezinai,kas tam ruke uz poros metru nuo taves-o pagal grafika vaziuoti reikia,veluoti negali,nes vezi zmones i darba... doh.gif
Atsakyti
Kosmara cia parasei kazkoki :-D sapnuosiu per tave..gerai,kas su tokiu dalyku nesusidurus..zinojau kur vaziuoju.. :-) istikruju baisu.. ir dar su pilnu autobusu ohmy.gif
Atsakyti