Merginos, jei bijot, kad keisdamos VP liksit be galiojančio tai netiesa. Kolegė dbr keitė tai išduoda kažkokį lapą, kad gali vairuot be VP kol gausi naują. Ji iš tikrųjų net nevažinėja, bet vistiek išduoda, niekas ten neklausia.
Aš radau keliuką, kuriuo galima pravažiuot, tai išvengiu didžiausio rytinio kamščio mano kely. Beje, pradėjau dėvėt ryškų paltuką tai pastebėjau, kad kiti dažniau sustoja praleist, kartais net ten kur nebūtina.

Aš radau keliuką, kuriuo galima pravažiuot, tai išvengiu didžiausio rytinio kamščio mano kely. Beje, pradėjau dėvėt ryškų paltuką tai pastebėjau, kad kiti dažniau sustoja praleist, kartais net ten kur nebūtina.

QUOTE(Kliamka @ 2013 11 07, 21:48)
Beje, pradėjau dėvėt ryškų paltuką tai pastebėjau, kad kiti dažniau sustoja praleist, kartais net ten kur nebūtina. 

QUOTE(*Change* @ 2013 11 07, 19:52)
Cia hobis turbut :-D
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 11 07, 12:47)
Kazi, ar toki pati ipareigojima "dave" ir kaimyniniu saliu policijos pareigunams 

Tokio nedavė,ir geriau jau turėt veikiančias kur toliau važiuojant.Bet aš kelis kartus buvau sustabdyta Lietuvoj be teisių, bo per dažnai rankines keičiu ir šiaip pasiblaškius

Aš dar padangų nekeisiu. Man tik po savaitės parveš,tai tyliai tykiai važinėsiu

QUOTE(adija5 @ 2013 11 08, 01:17)
o iki kelintos dienos reikia pasikeisti?

QUOTE(Ju.Ju @ 2013 11 08, 08:57)
i ziemines iki lapkricio 10d.
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 11 08, 10:06)
i ziemines iki lapkricio 10d.
o oou

O kaip pvz matosi is salies, ziemines padangos ar ne

QUOTE(Ju.Ju @ 2013 11 08, 09:21)
o oou
Kad ir viska turiu, guli garaze, bet nzn....pas mane dabar universalios, naujos, o ziemai su sypais pirkau, tai manau uzdesiu kada jau tikrai reikalas bus. Nes dabar zvimbet nematau reikalo, kai uz lango +10
Rytais nevazineju, tik apie pietus islendu is namu
jei turimos - universalios, tai niekas nesikabinės 

matosi iš ženkliukų ant padangų:

nepamirškit, kad važinėjant dygliuotomis reikia perspėjantį lipduką mašinos gale priklijuoti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 11 08, 10:21)
*o oou
Kad ir viska turiu, guli garaze, bet nzn....pas mane dabar universalios, naujos, o ziemai su sypais pirkau, tai manau uzdesiu kada jau tikrai reikalas bus. Nes dabar zvimbet nematau reikalo, kai uz lango +10
Rytais nevazineju, tik apie pietus islendu is namu
**O kaip pvz matosi is salies, ziemines padangos ar ne

**O kaip pvz matosi is salies, ziemines padangos ar ne

*Aisku nera reikalo dabar dygliuotu deti,tuo labiau,kad kai silta ir ant slapio asfalto su jom blogiau kaip su vasarinem...tuo labiau,kad universalios uzmautos...

**tai pagal protektoriu matosi,vasarines ar ziemines...na jei is arciau pasiziurejus-parasyta ant padangos...

man siandien kebulistas atiduoda masina iseiginems,nes nespejo padaryti...sako,per iseigines palakstyk,o pimadieni prisistatysi...

QUOTE(Ju.Ju @ 2013 11 08, 09:21)
matosi is zymejimo ant padangos.
man pernai dar lapkricio 10d. nebuvo, isvaziavau i darba saule sviete, vakare griztant tai slapdriba, slidu. Baisu buvo

tai manau netrukus anksti rytais jau tos ziemines padangos man kojos nepakis.
QUOTE(Vėja2 @ 2013 11 06, 19:54)
Nu ka, prasideda mano keliai-vargeliai del VP keitymo į nuolatinį, paskambunau į Regitrą, priduoti dokumentus galiu tik kitą dieną po to kai pasibaigs galiojimas, o gamins 10 darbo dienu, gali išduoti kažkokia pažymą, bet ji nepakeičia VP, nu ir kaip tos 10 darbo dienų važinet
, be VP 

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 11 06, 20:56)
ner logikos. kai as to paklausiau daruotojo regitros atsake "toks istatymas". cia viskas del tu papildomu mokymu. aceit jei uzsakei jau pakeist ir nusizengei tai gaus pazymejima be papildomo mokymo del prasizengimo.
o jus skaitot?
su kokiomis senomis, nes uzsakant tik pasibaigus senojo galiojimui 2m. VP is kart paimamas. lieki BE NIEKO.
o jus skaitot?
su kokiomis senomis, nes uzsakant tik pasibaigus senojo galiojimui 2m. VP is kart paimamas. lieki BE NIEKO.
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 11 06, 23:18)
Gerai, kad tavo teises pamirso paimt, nes mano nebegaliojancias paeme ta diena kai uzsake naujas 

Man irgi paėmė teises ir važinėjau be jų gal 2 sav., jei ne daugiau, neišdavė jokio lapo Regitra, tik tokį lapelį, kuriame buvo parašyta adresai, kur galima atsiimti VP.