Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 12 02, 16:01)
man spalio pradžioje jokio lapo iš vis nedavė, tai jei dabar jau kažką išduoda, tai manau ne šiaipsau  g.gif

o per kiek laiko padaro teises? vadinasi jus laukete kada pagamins teises ir negalejote vairuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2013 12 02, 16:34)
Atsiprasau uz isiterpima blush2.gif sakykite,o su tuo lapu galima vairuoti,ta prasme policija sustabdziusi nieko nesakys? g.gif man baigiasi laikinosios gruodzio 22d. o 23d. reikia vaziuoti, pasiskambinau i regitra,sake nieko negaliu padeti,toks istatymas,anksciau teisiu neisduosim doh.gif o del tos pazymos,sako,nezinau,kaip policija sustabdziusi reguos...tai vat tokia nezinia verysad.gif

zinokit, as net neklausiau, manau, jei isduoda tai ne siaip sau, ten uzrasyta vardas, pavarde, asm. kodas, kokias kategorijas gali vairuoti ir kad teises siuo metu gaminamos, pagaminimo terima dave 2 sav, nors tetis keite,, tai per 4 dienas padare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2013 12 02, 15:34)
Atsiprasau uz isiterpima blush2.gif sakykite,o su tuo lapu galima vairuoti,ta prasme policija sustabdziusi nieko nesakys? g.gif man baigiasi laikinosios gruodzio 22d. o 23d. reikia vaziuoti, pasiskambinau i regitra,sake nieko negaliu padeti,toks istatymas,anksciau teisiu neisduosim doh.gif o del tos pazymos,sako,nezinau,kaip policija sustabdziusi reguos...tai vat tokia nezinia verysad.gif

Paprasciausia butu pasiskambinti i keliu policija ir pasiklausti,kai man buvo pavoge dokumentus -skambinau i policija,tada neturejau nieko,tik pazyma apie vagyste,uzsakius naujas teises senos buvo visiskai isimtos is duomenu bazes ir skaitesi kaip neegzistuojancios-problemu nebuvo,sake,kad vazineti galiu,tik tiek,kad dirbti negalejau...Regitra negali zinoti tokiu dalyku,jie tik dokumentus isduoda...
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2013 12 02, 18:37)
o per kiek laiko padaro teises? vadinasi jus laukete kada pagamins teises ir negalejote vairuoti?  ax.gif

padaro per 10 d.d.
Atsakyti
Pridaviau dokumentus į Regitrą keisti VP, nepaeme mano atneštu nuotraukų, iš 3 skirtingu formatu nei vienas netiko, palikau sena nuotrauką, busiu vel Šrekas ant VP, paeme sena VP, dave pažymą, kad patvirtintas prašymas išduoti nuolatini VP
Tai va, atsisveikinau su klevo lapu smile.gif
Kaip greit tas laikas praejo...,dar gerai prisimenu vairavimo pamokas, mokytis buvo smagu, ir labai džiaugiuosi kad vairuoju
Atsakyti
As dar tik trys menesiai vairuoju, bet labai labai del to dziaugiuosi. jauciuosi daug savarankiskesne, laisvesne. Nereikia taikytis prie viesojo transporto, prie vyro, galiu bet kada sest ir vaziuot smile.gif Ir nors dar bijau rikuotis i kita juosta, nejauku buna vaziuoti tamsoje, sunkiai gaudausi veidrodeliuose kai lyja, dar ne karto nesu isvaziavus i greitkeli ir bijau nauju marsutu... Jauciu, kad su kiekviena savaite darosi truputi lengviau ax.gif Tikrai tie igudziai ateina su laiku. Manau po 2metu, jau bus visai gerai ir galbut vairavimas netgi teiks malonuma lotuliukas.gif

Beje, Veja, sveikinu nusiemus klevo lapa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MartiKarti @ 2013 12 04, 22:27)
As dar tik trys menesiai vairuoju, bet labai labai del to dziaugiuosi. jauciuosi daug savarankiskesne, laisvesne. Nereikia taikytis prie viesojo transporto, prie vyro, galiu bet kada sest ir vaziuot smile.gif Ir nors dar bijau rikuotis i kita juosta, nejauku buna vaziuoti tamsoje, sunkiai gaudausi veidrodeliuose kai lyja, dar ne karto nesu isvaziavus i greitkeli ir bijau nauju marsutu... Jauciu, kad su kiekviena savaite darosi truputi lengviau  ax.gif Tikrai tie igudziai ateina su laiku. Manau po 2metu, jau bus visai gerai ir galbut vairavimas netgi teiks malonuma  lotuliukas.gif
Beje, Veja, sveikinu nusiemus klevo lapa  4u.gif

Sorry ax.gif , bet smagu girdeti, nes is manes visi sedintys salia - zvengia, kad tipo jau menesi kaip gavus teises bet uz vairo dar jauciuos neuztikrintai.
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 12 04, 23:19)
Pridaviau dokumentus į Regitrą keisti VP, nepaeme mano atneštu nuotraukų, iš 3 skirtingu formatu nei vienas netiko, palikau sena nuotrauką, busiu vel Šrekas ant VP, paeme sena VP, dave pažymą, kad patvirtintas prašymas išduoti nuolatini VP
Tai va, atsisveikinau su klevo lapu  smile.gif
Kaip greit tas laikas praejo...,dar gerai prisimenu vairavimo pamokas, mokytis buvo smagu, ir labai džiaugiuosi kad vairuoju

sveikinu 4u.gif
as penktadieni pridaviau dokumentus, tai man pasiule persifotografuoti, bet kadangi cia kalbejo, kad palieka sena foto ir viskas, tai nesiruosiau ir foto butu buvus ne ka geresne doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rupee @ 2013 12 05, 00:55)
Sorry  ax.gif , bet smagu girdeti, nes is manes visi sedintys salia - zvengia, kad tipo jau menesi kaip gavus teises bet uz vairo dar jauciuos neuztikrintai.

nematau kas cia gali buti juokingo, nes menesis vairavimo, mano manymu, dar labai labai mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 12 04, 22:55)
Sorry  ax.gif , bet smagu girdeti, nes is manes visi sedintys salia - zvengia, kad tipo jau menesi kaip gavus teises bet uz vairo dar jauciuos neuztikrintai.

o salia sedintys teises turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 12 04, 22:19)
busiu vel Šrekas ant VP

user posted image.
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 12 05, 01:38)
o salia sedintys teises turi? smile.gif

Turi,neturi,bet tegul šalia mašinos bėgdami pažvengia išsodinti.Pas mani tai griežtai visi žabtus sučiaupę dar ir po metų tupi...
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 12 04, 15:55)

įdomu ko čia žvengti :/ Aš tik po metu visiškai atsipūčiau. Kai jau išmakalavau viską, ką pradžioje tik košmariniuose sapnuose mačiau save važiuojant doh.gif

Persirikiavimai man ir dabar kartais ne labai smagūs, kai važiuojama 5-6 juostų greitkeliais. Manau tai mano silpnoji vieta. Bet važiuoju, nesimakaluoju ir tiek.

Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2013 12 04, 22:21)
user posted image.

Turi,neturi,bet tegul šalia mašinos bėgdami pažvengia išsodinti.Pas mani tai griežtai visi žabtus sučiaupę dar ir po metų tupi...

lotuliukas.gif hihihi.gif Malačius.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 12 05, 05:21)
drinks_cheers.gif Aš irgi iš karto griežtai pasakau bet kuriam bandančiam ką nors aiškinti - man nereikia jokių back seat drivers cool.gif
Atsakyti