Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(adija5 @ 2013 12 05, 05:21)
user posted image.

Turi,neturi,bet tegul šalia mašinos bėgdami pažvengia išsodinti.Pas mani tai griežtai visi žabtus sučiaupę dar ir po metų tupi...

Pas man irgi tyli biggrin.gif vienas zmogus nesenai patikrinti norejo ,kaip rankinis laiko... pradejo traukti tada,kai vaziavau ant 60.... blink.gif gatves tuscios buvo... buciau nepastebejus..jei neuzsidegtu skidelyje rankinis... tai taip zodziais atvanojau.kad likusi kelia sedejo susiraukes. g.gif pasakiau tada..kad girtus neveziosiu visai.
sedi aiskina.. ko cia saldai mane...ko cia uzsukai..suk ten. pasakiau,kad issodinsiu nafik. gales siltai peskom nakti valint namo. tai uztylo su visam biggrin.gif
Atsakyti
Ot moteros biggrin.gif

aš tai irgi vežioju tik nevairuojančius. jei mašinoj yra bent vienas vairuojantis tai jis ir sėda už vairo. aš nė už ką ax.gif

tik vasarą draugai juokėsi, kad važiavo man iš paskos, tai važiuoju kaip normali vairuotoja, okai pas juos iš kiemo išsukinėjau tai gal 4 kartus užgesau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 12 05, 13:56)
aš tai irgi vežioju tik nevairuojančius. jei mašinoj yra bent vienas vairuojantis tai jis ir sėda už vairo. aš nė už ką  ax.gif

o aš negaliu važiuoti savo mašinoj, kai vairuoja kažkas kitas. vat negaliu ir tiek. net ir vasarą prie ežero pati vežiau, o vairuotojas su n metų patirtim šalia sėdėjo ir kelią rodė (nes nežinojau) smile.gif

ir mėgstu priekyje šalia vairuotojo sėdėt. nors pažįstu nemažai žmonių, kurie negali sėdėti prieky, jei vairuoja ne patys
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 12 04, 23:55)
Sorry  ax.gif , bet smagu girdeti, nes is manes visi sedintys salia - zvengia, kad tipo jau menesi kaip gavus teises bet uz vairo dar jauciuos neuztikrintai.

na ir ko gi cia juoktis reikia g.gif As vos 2 menesius kai vairuoju, tai kiekvienas isvaziavimas i gatve man kaip naujas issukis, masinoje neklausau net muzikos, vaziuoju ausis ir akis pastaciusi, ir vistiek buna klaidu padarau, manau normalu jaustis neuztikrintai bent jau pirmus metus vairavimo, ko nesuprantu, tai tu, kurie vos issilaike teises giriasi, kad nieko nebijo, kad laksto gatvemis kaip schumacheriai, ir pan, va tokie ir pridaro poto avariju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 05 gruodžio 2013 - 19:28
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 12 05, 19:26)
na ir ko gi cia juoktis reikia  g.gif  As vos 2 menesius kai vairuoju, tai kiekvienas isvaziavimas i gatve man kaip naujas issukis, masinoje neklausau net muzikos, vaziuoju ausis ir akis pastaciusi, ir vistiek buna klaidu padarau, manau normalu jaustis neuztikrintai bent jau pirmus metus vairavimo, ko nesuprantu, tai tu, kurie vos issilaike teises giriasi, kad nieko nebijo, kad laksto gatvemis kaip schumacheriai, ir pan, va tokie ir pridaro poto avariju  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
muziko as irgi neklausau, megstu masina girdet. paranojike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 12 05, 16:00)
o aš negaliu važiuoti savo mašinoj, kai vairuoja kažkas kitas. vat negaliu ir tiek. net ir vasarą prie ežero pati vežiau, o vairuotojas su n metų patirtim šalia sėdėjo ir kelią rodė (nes nežinojau)  smile.gif

ir mėgstu priekyje šalia vairuotojo sėdėt. nors pažįstu nemažai žmonių, kurie negali sėdėti prieky, jei vairuoja ne patys

o aš savo mašiną galiu duoti belekam vairuoti. pusseserė tik išsilaikiusi teises važiavo biggrin.gif
bet va, aš į svetimą mašiną lipu tik kaip keleivis. paranojiškai bijau svetimoj už vairo sėst.

QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 12 05, 21:18)
drinks_cheers.gif
muziko as irgi neklausau, megstu masina girdet. paranojike  doh.gif

aš klausau irgi tyliai... o va, piko metu, nors ir groja, bet nieko negirdžiu doh.gif
Atsakyti
o aš negaliu važiuoti savo mašinoj, kai vairuoja kažkas kitas. vat negaliu ir tiek. net ir vasarą prie ežero pati vežiau, o vairuotojas su n metų patirtim šalia sėdėjo ir kelią rodė (nes nežinojau)  smile.gif

as taip pat drinks_cheers.gif matyt kazkas smegenelese susisuko blush2.gif bijau as tos akimirkos, kai B issilaikys teises, ir nores sest prie mano boruziuko vairo unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 11 30, 22:33)
Ar yra cia vairuojanciu su aukstakulniais ar platformomis?  biggrin.gif
Ar labai sunku ismokt? Atsibodo jau vien su sportbaciais vazinet. O su kulnais bijau  ax.gif

Oi, man cia skaudi tema biggrin.gif Buvau su isispiriamais aukstakulniais, norejau vairuoti basa, tai tiek susiriejom su vyru, kuris turejo salia sedeti.. Galu gale nevairavau ta diena biggrin.gif Zinau, kad daugelis merginu persiauna, yra juk net spec batai vairavimui.

MB nuo siandien turi nauja masina tik sau.. Vadinasi maniske bus tik man.. Vadinasi jokiu kliuciu kaip ir nebera.. bigsmile.gif NA isskyrus baimes visokias biggrin.gif

Va tokiu zmogystu bijau as gatvese.. Mamu - kamikadziu blink.gif
http://www.yaplakal....opic693058.html
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 12 05, 22:02)

Mamytes tai ...... visai negalvojancios apie pasekmes...
nu bet gaaaabalas per vaizdelius..superinis.. smile.gif jau klausysiu masinoje ant viso garso biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dark Elf*: 06 gruodžio 2013 - 00:43
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 12 05, 22:22)
bet va, aš į svetimą mašiną lipu tik kaip keleivis. paranojiškai bijau svetimoj už vairo sėst.

Aha,aš irgi nesiveržiu už svetimo vairo drinks_cheers.gif A,maža kasuser posted image .MB mašina nesiskaito,vis tiek iš tos pačios kišenės...
QUOTE(Shalimar @ 2013 12 05, 23:02)

Ir dar babyčių,kurios per kelią marširuoja kaip savo sode.Ir paauglių ,besistumdančių šalia kelio ar užsisvajojusių...Ir didžiausių kamikadzių,tai be atšvaitų neapšviestom šalikėlėm besivalakojančių.Nu argi taip sunku nors kokią juostelę ant rankos užsivyniot user posted image
Atsakyti
o aš negaliu važiuoti savo mašinoj, kai vairuoja kažkas kitas. vat negaliu ir tiek.
drinks_cheers.gif Aš irgi, tada nervina, kad bemaž viską daro neteisingai biggrin.gif O gale sėdėti nepatinka, prieky keleivio vietoj sėdėdama bent eismą normaliai galiu stebėti biggrin.gif
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 12 05, 21:22)
aš klausau irgi tyliai... o va, piko metu, nors ir groja, bet nieko negirdžiu  doh.gif
Man po truputį teko nuo pat pradžių vieną kitą svetimą pavairuoti, tai kažkaip pakenčiamai g.gif Va ir šią vasarą draugui mašiną iš Vilniaus į Klaipėdą parvairavau, vienas meistras savo mašiną buvo davęs porai dienų, kol maniškę tvarkė, tai be didelių baimių. Ai, dar gi konkursas su naujutėlaitėm mašinom biggrin.gif
Aš nuo pat pradžių muzikos klausau gana garsiai, tik su kokiu keleiviu važiuodama esu priversta tyliau klausytis, nes tada susišnekėti būtų neįmanoma biggrin.gif
QUOTE(adija5 @ 2013 12 06, 02:12)
Ir dar babyčių,kurios per kelią marširuoja kaip savo sode.Ir paauglių ,besistumdančių šalia kelio ar užsisvajojusių...Ir didžiausių kamikadzių,tai be atšvaitų neapšviestom šalikėlėm besivalakojančių.Nu argi taip sunku nors kokią juostelę ant rankos užsivyniot
O man baisu, kaip netgi mieste nesimato be atšvaitų doh.gif Trečiadienį tai baisiausia buvo, kai jau kirsdama perėją pamačiau, kad visai netoli manęs vaikinas juodai apsirengęs per ją eina doh.gif Nebūtų jis stabtelėjęs, taigi būčiau kabinusi ir aš kalta. Nors nė velnio nesimato, ne viena važiavau - keleivis patvirtino, kad irgi nepastebėjo. Ir tai trečias toks atvejis per pastarąsias porą savaičių, kai gana vėlai pastebiu, kad žmogus eina ten kur reikia taip kaip reikia, bet nesimaaaaato. O jeigu tektų kasdien vakarais važinėti, tai nežinau...
Atsakyti
nius ka, merdzynos, atkasinejam masiniukus karsta.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 12 06, 08:32)
O man baisu, kaip netgi mieste nesimato be atšvaitų  doh.gif Trečiadienį tai baisiausia buvo, kai jau kirsdama perėją pamačiau, kad visai netoli manęs vaikinas juodai apsirengęs per ją eina  doh.gif Nebūtų jis stabtelėjęs, taigi būčiau kabinusi ir aš kalta. Nors nė velnio nesimato, ne viena važiavau - keleivis patvirtino, kad irgi nepastebėjo. Ir tai trečias toks atvejis per pastarąsias porą savaičių, kai gana vėlai pastebiu, kad žmogus eina ten kur reikia taip kaip reikia, bet nesimaaaaato. O jeigu tektų kasdien vakarais važinėti, tai nežinau...

drinks_cheers.gif man uzvakar panasiai buvo.. vakare, tamsu, kazkokia pliurze is dangaus drebia, nuo asfalto atsispindi, zodziu - matomumas tragiskas doh.gif pielina sau bobelka ateities g, skersai, tarp masinu laviruoja doh.gif nors iki perejos su sviesoforu - gal 20 metru doh.gif
Atsakyti