Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Iškilo toks klausimas, jei aš vežu žmogu su negalia ,tai galiu klijuot neigaluju ženkla ir naudotis visomis joms skirtomis privilegijomis, ar turiu dar koki spec. dokumenta turet, nu tas žmogus tai turi neigaluju pažymejima, ar galesiu mašina palikti jau neigaliems skirtoje teritorijoje be jokiu palikus ten dokumentu, vešiu pirmadieni mama pas gyd., nu jinai sunkiai paeina, tai norečiau visur arčiau privažiuot
Denaxa ar ši savaitgali jau paskutine diena tu konkursu ar ne, noriu į autodromą, bet kol tie konkursai tai kiek supratau nebus užsiemimu, kada ten jusu finalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 28 rugsėjo 2013 - 11:28
QUOTE(Vėja2 @ 2013 09 28, 12:27)
Iškilo toks klausimas, jei aš vežu žmogu su negalia ,tai galiu klijuot neigaluju ženkla ir naudotis visomis joms skirtomis privilegijomis, ar turiu dar koki spec. dokumenta turet, nu tas žmogus tai turi neigaluju pažymejima, ar galesiu mašina palikti jau neigaliems skirtoje teritorijoje be jokiu palikus ten dokumentu, vešiu pirmadieni mama pas gyd., nu jinai sunkiai paeina, tai norečiau visur arčiau privažiuot
Denaxa ar ši savaitgali jau paskutine diena tu konkursu ar ne, noriu į autodromą, bet kol tie konkursai tai kiek supratau nebus užsiemimu, kada ten jusu finalas

Sis savaitgalis paskutinis,paskui jau matyt bus galima smile.gif Spalio 12d. varzybos prie siemens bus,paskutinis etapas smile.gif

Del neigaliuju-taip,jei vezi gali naudotis visomis privilegijomis,tik paliekant stoveti po stiklu man rodos reiketu palikti neigaliojo pazymejima-bent anksciau taip buvo,gal kas pasikeite dabar... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 09 28, 12:27)
dabar neįgaliojo vietoje parkuotis galima tik pirmos grupės neįgaliesiems (kiek pamenu, darbingi iki 35 proc), jie gauna specialų didelį laminuotą mėlyną lapą (A5 formato maždaug), galiojantį visoje ES, jį ir reikėtų palikti mašinoje matomoje vietoje. Lipdukai neprivalomi. Visi kiti sveikesni šitų privilegijų nebeturi jau senokai.
Tiesa, kai kurios gydymo įstaigos gali turėti savo vidinę tvarką kiek kitokią. Pvz, Vilniaus lazdynų ligoninė visiems neįgaliesiems leidžia parkuotis nemokamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 28 rugsėjo 2013 - 12:34
QUOTE(Little feet @ 2013 09 28, 14:32)
dabar neįgaliojo vietoje parkuotis galima tik pirmos grupės neįgaliesiems (kiek pamenu, darbingi iki 35 proc), jie gauna specialų didelį laminuotą mėlyną lapą (A5 formato maždaug), galiojantį visoje ES, jį ir reikėtų palikti mašinoje matomoje vietoje. Lipdukai neprivalomi. Visi kiti sveikesni šitų privilegijų nebeturi jau senokai.
Tiesa, kai kurios gydymo įstaigos gali turėti savo vidinę tvarką kiek kitokią. Pvz, Vilniaus lazdynų ligoninė visiems neįgaliesiems leidžia parkuotis nemokamai.

Nu nieko sau, šito nežinojau, čia kažkoks naujas istatymas, tai išeina jei mano mama darbinga daugiau nei 35 proc. negaliu privažiuot arčiau klinikos, ir nauduotis aikštelemis prie parduotuviu blink.gif ,o tai kad žmogui sunku paeiti, ir kokiose Santariškese turiu statyti mašina kažin kur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 28 rugsėjo 2013 - 13:25
QUOTE(Vėja2 @ 2013 09 28, 14:22)
Nu nieko sau, šito nežinojau, čia kažkoks naujas istatymas, tai išeina jei mano mama darbinga daugiau nei 35 proc. negaliu privažiuot arčiau klinikos, ir nauduotis aikštelemis prie parduotuviu  blink.gif  ,o tai kad žmogui sunku paeiti, ir kokiose Santariškese turiu statyti mašina kažin kur

Manau,niekas tikrai netikrins kiek ten tu procentu darbingumo ir nesigilins i smulkmenas...visi tuo naudojasi ir vargo nemato,tai nemanau,kad ir tu negaletum...Santariskese yra speciali aikstele neigaliesiems,su sargu prie slagbaumo,tik nezinau tiksliai kurioje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 09 28, 14:22)
Nu nieko sau, šito nežinojau, čia kažkoks naujas istatymas, tai išeina jei mano mama darbinga daugiau nei 35 proc. negaliu privažiuot arčiau klinikos, ir nauduotis aikštelemis prie parduotuviu  blink.gif  ,o tai kad žmogui sunku paeiti, ir kokiose Santariškese turiu statyti mašina kažin kur
nenaujas, kokiais 2009 gal priimtas g.gif nu taip, negalima, esi tipo sveikas - varyk biggrin.gif
Atsakyti
Išrinkti geriausi Lietuvos vairuotojai
denaxa,lauksim ispudziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2013 09 29, 22:07)

Pasimoviau su paskutine rungtim ir likau antra,iki tol pirmavau... doh.gif O ta rungtis-protu musis...na,pasijutau visiskai nesuzalota intelekto... blush2.gif rolleyes.gif
Siaip buvo nerealiai faina,labai idomios rungtys ir tikrai patiko...na,gal kita karta geriau pasiseks...arba dar kita karta...biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 29 rugsėjo 2013 - 21:13
QUOTE(denaxa @ 2013 09 29, 21:12)
Pasimoviau su paskutine rungtim ir likau antra,iki tol pirmavau... doh.gif O ta rungtis-protu musis...na,pasijutau visiskai nesuzalota intelekto... blush2.gif  rolleyes.gif
Siaip buvo nerealiai faina,labai idomios rungtys ir tikrai patiko...na,gal kita karta geriau pasiseks...arba dar kita karta...biggrin.gif

antram likti trubūt sunkiausia, ypač jei pirmavai. bet vis vien sveikinu 4u.gif labai geras rezultatas, antra Lietuvoj thumbup.gif

o kokios tos įdomios rungtys? jei ne paslaptis, būtų baisiai įdomu.
Atsakyti
denaxa, šaunuolė, nors ir antra 4u.gif
mano draugams irgi nelabai pasisekė, bet užduotys patiko smile.gif aš su pirmąja pagalba turbūt būčiau susimovusi biggrin.gif
Atsakyti
Denaxa sveikinu su 2 vieta, 4u.gif manau yra labai geras rezultatas, aišku gal ir gaila buvo paleisti ta 1 vieta, bet kitam kartui tai gera motyvacija dalyvaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 09 28, 12:32)

Tikra tiesa smile.gif ji isduodama tik pagal tam tikrus ligos kodus

Bet visada yra gi žmogiskumo faktorius, jei mama sunkiai vaiksto, manau, kad gali drasiai statytis, tik padek ant lango neigalumo pažymejima, ta puse kur nesimato foto.

O yra tokiu naglumo isikunijimu, nu negaliu, man kadangi tai aktualu (turiu kortele) ir kai nera kur pasistatyti, visada islipu ir apziuriu kas ten stovi, jei sutinku apiburnoju. Karta kai prie pardes nebuvo kur pastatyti, uzstaciau uz galo "neigaliai" masinai ir sekmingai ilgai ilgai apsipirkinejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domicele: 30 rugsėjo 2013 - 13:13