Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2013 09 26, 09:22)
persifotografuot labai reikia  blush2.gif

man mano teisių fotkė labai patinka smile.gif o va pasinę baisiai norėčiau kuo greičiau pakeist doh.gif nežinojau, kad ten vietoj fotkina, tai nepasiruošiau, gavos, kas gavos.

QUOTE(Ju.Ju @ 2013 09 26, 10:36)
lotuliukas.gif  biggrin.gif O sypsotis galima? Na nors biski?  ax.gif Nes jei nesisypsau, tai veidas amzinai nuotraukuose buna ....  cool.gif uzteks paso. Nors i pasa, irgi dar galima buvo atnesti savo.

šypsotis manau, kad ne. nes reikalavimai tokie patys, kaip pasinei nuotraukai. man sruoga buvo ant akių užkritus, tai neleido tos fotkės naudot, o man ji pati pačiausia buvo. nors pačios akies ir nedengė, tik truputį veidą schmoll.gif

o paso nuotraukų nebepriima jau seniai, aš prieš kokius 3-4 m. keičiausi, griežtai atsisakė imt popierinę nuotrauką
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 09 26, 13:41)
man mano teisių fotkė labai patinka  smile.gif o va pasinę baisiai norėčiau kuo greičiau pakeist  doh.gif

Mano pasinė tokia pusnormalė, nes iš anksto ėjau fotkintis. Dar popierinę tada nešiau smile.gif

o va, su teisėm kitaip biggrin.gif nebuvau nusiteikusi išlaikyt biggrin.gif o dar be akinių reikia fotografuotis, tai šiek tiek sudėtinga, nes nieko nematau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2013 09 26, 12:45)
Mano pasinė tokia pusnormalė, nes iš anksto ėjau fotkintis. Dar popierinę tada nešiau smile.gif

o va, su teisėm kitaip biggrin.gif nebuvau nusiteikusi išlaikyt biggrin.gif o dar be akinių reikia fotografuotis, tai šiek tiek sudėtinga, nes nieko nematau laugh.gif

aš po egzo iškart į renginį lėkiau, tai jau buvau pasigražinus biggrin.gif bet ir šiaip patiko, kad leidžia pačiam pasirinkti, kuris variantas iš trijų labiausiai patinka, nes pasinėj buvo tik vienas dublis, ir net pamatyt, kas ten gavos neleido, tai pakraupau jau atsiiminėdama. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 09 26, 14:41)

o paso nuotraukų nebepriima jau seniai, aš prieš kokius 3-4 m. keičiausi, griežtai atsisakė imt popierinę nuotrauką

Galma dabar pasui atsinešti nuotrauka, mano mama dare vasara, neše popierine, o teisem kai keisiu aš irgi nešiu popierine, jei pasui galma, tai gal ir teisem galma bus, nes toj budeleje tai nuotraukos doh.gif
Kaip jum šiandien rytas doh.gif ,vos langus nugramdijau, kažkaip ipatingai užšale buvo, niekaip negalejau nuvalyt, gerai kad gramžtukas visada mašinoj, bet be pirštiniu buvau, sušalau, išvažiavau veliau, jau daugiau mašinu buvo, atrodo tik 10 min, o jau taip jaučiasi
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 09 26, 18:25)
... išvažiavau veliau, jau daugiau mašinu buvo, atrodo tik 10 min, o jau taip jaučiasi

Ryte 10 min labai jauciasi unsure.gif
O kas teises keicia dabar - regitra ar keliu policija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 09 26, 20:53)
Ryte 10 min labai jauciasi  unsure.gif
O kas teises keicia dabar - regitra ar keliu policija? g.gif

Regitra.

Langų negrandau, nupurškiu
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 09 26, 15:29)
tai pakraupau jau atsiiminėdama.  verysad.gif

Nu ot problemą randat,lyg fotomanekenių atrankai tos paso ar teisių nuotraukos skirtos doh.gif Dėl manęs,tai ten gali ir šrekas būt nupieštas tongue.gif
Tik Varšuvoj tai prisikabino dėl nuotraukos,nes teisėse aš juodais ilgais plaukais pavaizduota,o dabar blondinė labai trumpais...Nu ir dar dėl to,kad greitį viršinau...ir kad per raudoną... ax.gif
Pikas buvo doh.gif Maniškis liepė pratintis,visi spaudžia ant 100,spaudžiau ir aš akis išplėtus...Ne tiek ir daug nuskausmino,draugiški pasitaikė ax.gif Jau Vilniui belekas,bet ten tai visai nenormalus eismas.O Prahoj senamiesty tai tik dviratį priparkuočiau geriausiu atveju doh.gif Prasta iš manęs vairuotoja ir po metų važiavimo blush2.gif

Jaučiu,kad ir nedings ta nežinomų maršrutų baimė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 27 rugsėjo 2013 - 03:16
QUOTE(adija5 @ 2013 09 27, 04:06)
Nu ir dar dėl to,kad greitį viršinau...ir kad per raudoną... ax.gif

Nieko sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 09 26, 10:01)

internetu juk galima užsakyti bet kada, svarbu, kad laikinasis jau nebegaliotų  mirksiukas.gif

Ne bet kada, o kai baigiasi senojo galiojimas, anksciau negali juk ax.gif
Man tai geriausia, kai paso ejau darytis.. Sedziu ten, sako ziurekit i kamera, fotografuosim. O as ruosiausi akiu operacijai, be linziu buvau, nematau jokiu kameru. Pasirode, kad kazkur aukstai labai, uzverciau galva, foto tik kaklas matosi doh.gif Susinervino ta moteriske is naujo turejo perdaryti viska biggrin.gif
Teisese foto tai baisoka, bet kaip sake regitroj palyginus su tuo, po kokio streso ji daryta (po egzamino) visai gerai atrodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 09 27, 09:12)
Ne bet kada, o kai baigiasi senojo galiojimas, anksciau negali juk ax.gif

"Bet kada" turėjo minty pirmadienius, kai šiaip regitra nedirba.
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2013 09 26, 13:45)

Kodel be akiniu? Visada fotkinuosi su akiniais,nes juos nuolat nesioju... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2013 09 26, 15:29)
aš po egzo iškart į renginį lėkiau, tai jau buvau pasigražinus  biggrin.gif bet ir šiaip patiko, kad leidžia pačiam pasirinkti, kuris variantas iš trijų labiausiai patinka, nes pasinėj buvo tik vienas dublis, ir net pamatyt, kas ten gavos neleido, tai pakraupau jau atsiiminėdama.  verysad.gif

Kai tapatybes kortele dariausi,leido fotkintis tol,kol puse velnio gavosi...neribojo fotkiu skaiciaus... ax.gif Teisems irgi leidzia kartoti jei nei viena nepatinka...ale kad kazko gero neispausi is tu aparatu,pasirenki maziausiai baisia,ir tiek...paskutini karta teises keiciant jau bent i save panasi gavausi,nes anksciau tai budavo total kosmar... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2013 09 27, 04:06)

Jaučiu,kad ir nedings ta nežinomų maršrutų baimė...

Dings...jei kuo daugiau tokiais vazinesi... biggrin.gif
Atsakyti
Kalbat apie teisiu keitima, na ir man po truputi artinasi rolleyes.gif liko 2 men, kai pagalvoju, tai kaip man anksciau nereikejo teisiu doh.gif
Uzvakar tookiu nenumatytu islaidu turejom, vaziavom ir vyras pepastebejes ant plytgalio uzvaziavo, tai pramuse karteri, na tiksliau gabalais islakste, kai dejo tepalo upe plaukti doh.gif na atvaziavo draugas su autobusiuku nutempti, tempia sodo keliuku ir is salutinio dedukas net nepristabdes kaip vozesi i autobusiuka, pristabde, pariedejo atgal ir antra karta ivaziavo (matyt is to isgascio sumaisestabdi su gazu, automatas buvo pas ji) tartis nenorejo, policijos bijo, o draudimo neduoda doh.gif na bet susitare, bet strioko apturejom doh.gif

o po to karterio keitimo kazko masina truputi purtytis pradejo, nuvaziavau pas meitriuka tai sake is virsaus viskas tvarkoj, bet vis taip variklis pasipurto, sake, kad galejo kazkokia karterio apsauga arba atvirksciai arba blogai prisukti, DENAXA, gal tu zinai ar yra tokia, kazin kiek pataisyt kainuos?
Atsakyti