Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Spindi* @ 2013 10 03, 13:33)
Koks dar gali būti neskaitysim sms su kitom g.gif vadinas nėra jau toks geras. Aš nežinau, jei nėra jausmo aš per daug ir nesistengiu...

Aš ištekėjau dėl to, kad jis geras buvo. Gera partija kaip sakoma. Dabar suprantu, kad didžiausia mano klaida buvo ta, kad ištekėjau ne už to vyro, nes buvau per daug įskaudinta kito. Aj čia kitoj temoj apie tai matyt reiktų biggrin.gif Supratau, kad ir aš negaliu be jausmo.
Pas mus saulė išlindo, tai šildausi kaip katinas prie lango biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2013 10 03, 16:03)
Aš ištekėjau dėl to, kad jis geras buvo. Gera partija kaip sakoma. Dabar suprantu, kad didžiausia mano klaida buvo ta, kad ištekėjau ne už to vyro, nes buvau per daug įskaudinta kito. Aj čia kitoj temoj apie tai matyt reiktų  biggrin.gif Supratau, kad ir aš negaliu be jausmo.
Pas mus saulė išlindo, tai šildausi kaip katinas prie lango  biggrin.gif

Dideli jausmai man buvo VT, tada jauna, be proto visai buvau. smile.gif tada nusprendžiau, kad vadovausiuosi protu, bet kai reikėjo, jei to jausmo nebūdavo aš dingdavau... blush2.gif tada atsirado MB, atrodo didžiulis jausmas buvo, bet kaip buvo, taip ir sumažėjo, viskas žiauriai greitai vyko ir aš išsigandau. Mano draugė pasakė, kad jis gera partija, svarbiausia pačiai neįsimylėti per daug(pati ji taip gyvena...ir nieko gero iš jų šeimos.), paprašiau laiko apgalvoti, jis davė. Aš per dvi dienas jo taip pasiilgau, nebėra jokio klausimo, jausmas yra, partija gera wub.gif Jis suteikia man ir drugelius ir virpėjimą ir tuo pačiu toookią ramybę neapsakomą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2013 10 03, 15:16)
Jis suteikia man ir drugelius ir virpėjimą ir tuo pačiu toookią ramybę neapsakomą wub.gif

Kaip pavydu skaityti wub.gif bet baltas pavydas mano mirksiukas.gif O kaip MB su tavo sūneliu? Ir kiek jūs laiko kartu?
Atsakyti
Labas dienas,
Tai va Flika man nenusimato susitikimas kavineje,nes as taupau pinigus ax.gif ir juos jau investavau y leliuko drabuzius smile.gif
Atsakyti
Labas labas labas 4u.gif

Ziuriu ruduo atgena i musu gretas nauju mamyciu 4u.gif
As tai dar atsigavineju po keliones, Upjorai imeciau keleta foto, na visoms, visoms smile.gif
Danija patiko suuuper !

Spindi, kokia isimylejus wub.gif As tai is to viso virpejimo tirim pim pim jau nieko nebepamenu smile.gif Bet man gerai, neturiu priekaistu, paburbuliuoju kartais, bet tai ant ko daugiau paburbuliuot smile.gif

Erotic, nebeatsikalbinek tu nuo tu susitikimu, jau nu nu nu, negi ant arbatos nebeatrasi lito kito?
As noriu Kaunan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2013 10 03, 17:36)
Kaip pavydu skaityti wub.gif bet baltas pavydas mano mirksiukas.gif O kaip MB su tavo sūneliu? Ir kiek jūs laiko kartu?

Pati pradžia mums dar tik. ax.gif
O dėl sūnaus, tai viskas ore dabar thumbup.gif draugeliai yra neklausk, MB labai myli vaikus. Šiaip mano R prastai reagavo, turbūt nujautė, kad čia daugiau nei draugas, nei labas nedavė susitkęs, bet MB per kelias valandas taip jį prisikalbino, kad jam nuo galvos jau tą patį vakarą nebenulipo. Dabar ir paklausia kur yra MB(jis išvykęs šiuo metu), pasako, kad MB yra jo draugas. smile.gif

Erotica, tikrai kelis litelius gali išleisti juk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2013 10 03, 15:33)
Koks dar gali būti neskaitysim sms su kitom g.gif vadinas nėra jau toks geras. Aš nežinau, jei nėra jausmo aš per daug ir nesistengiu...kiek praleidau atrodo idealių vyrų, tokių, kuriuos įsivaizdavau šalia savęs nuo vaikystės vos ne, tiesiog nebuvo kažko, ko reikėjo... ax.gif nemoku aš būti be jausmo rolleyes.gif

nemoku ir as, per jauna matyt dar nail.gif: ant senatves gal nebent jei rasiu gera mylinti zmogu, o dabar dar noris jausmu, meiles. va kai su VT skyriaus jausmai dar buvo, bet iveikiau juos, nebegalejau daugiau taip.
Atsakyti
Prisiduodu ir einu i lovyte biggrin.gif man siandien totali apsivalgymo diena, nu juokiuos bendardarbe dietos laikos, as siandien ryju, baisuuu doh.gif nu bet nieko...
o del meiles seiles, ech ir man jos noris, bet kad nera, o ieskot nemoku, tai matyt ir gyvensim su pana abi biggrin.gif zodziu labanaktis, nes smegenys jau miega 4u.gif
Atsakyti
Raimuk, ir jaunos moka, tik tu per daug jausminga turbūt ax.gif aš ilgai maniau, kad dabar žiūrėsiu į viską kitaip, geros ateities žiūrėsiu, bet atsitiko kitaip ax.gif pasiemiau viską kartu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2013 10 03, 23:07)
Raimuk, ir jaunos moka, tik tu per daug jausminga turbūt ax.gif

taip, sutinku, jausminga, bet ar per daug?.. nemanau smile.gif as jau geriau pasakysiu, negu nutylesiu ax.gif
o kas del diedu ir meiles, as pastebejau, kad greit susidomejima prarandu jei jausmai neauga su laiku.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(raimukas84 @ 2013 10 04, 00:30)
o kas del diedu ir meiles, as pastebejau, kad greit susidomejima prarandu jei jausmai neauga su laiku.

Gerai pasakyta wub.gif Aš irgi tos nuomonės, kad arba jauti ir tas auga su laiku arba nelabai jauti ir po kiek laiko lieka tik prisirišimas ar koks velnias biggrin.gif
Aš tai išvis be pinigų sėdžiu. Išsinuomojau butelį brangoką (nelabai kas norėjo priimti su vaiku ir šuniuku), darbe uždirbu ne kažką, bet keisti negaliu kolkas, nes ramu čia dėl biuletenių. Tai vat mano mergiotė vaikšto su kedais dar, nes mama neturi bapkių batams nupirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2013 10 04, 07:49)
Tai vat mano mergiotė vaikšto su kedais dar, nes mama neturi bapkių batams nupirkt  biggrin.gif

Primink prašau trumpai kur VT (vaiko tėvas) kodėl jis prie vaiko auginimo neprisideda? g.gif

Na nuoma tai nieko nepadarysi, gaila aišku, kad kažkam reikia mokėt, bet ant gatvės negyvensi. O kaip tavo tėvai? Giminės? Tam pačiam mieste gyvena?

Labas rytas visoms, mane Pūkius jau nervina doh.gif kas rytą 4:30 ateina pas mane miegot ir keliasi 8 (aš vargais negalais 8:30 akis atplėšiu) doh.gif Jam juk net į daržą nereikia eit, kokio velnio jis nemiega doh.gif Einu darytis kavos
Atsakyti