QUOTE(PŪKITAS @ 2013 10 04, 08:33)
Primink prašau trumpai kur VT (vaiko tėvas) kodėl jis prie vaiko auginimo neprisideda?
Na nuoma tai nieko nepadarysi, gaila aišku, kad kažkam reikia mokėt, bet ant gatvės negyvensi. O kaip tavo tėvai? Giminės? Tam pačiam mieste gyvena?
Labas rytas visoms, mane Pūkius jau nervina
kas rytą 4:30 ateina pas mane miegot ir keliasi 8 (aš vargais negalais 8:30 akis atplėšiu)
Jam juk net į daržą nereikia eit, kokio velnio jis nemiega
Einu darytis kavos

Na nuoma tai nieko nepadarysi, gaila aišku, kad kažkam reikia mokėt, bet ant gatvės negyvensi. O kaip tavo tėvai? Giminės? Tam pačiam mieste gyvena?

VT yra, prisideda jis už darželį mokėdamas ( į privatų eina) ir va vaistam pinigų pervedė. Labai išlaidų daug šį mėnesį, dėl to matyt taip sunkiai. O tėvai mano mirę. Vat iš tetos skolinsiuos, jei jau kas. Bet taip man sunku prašyti

O kada tavo Pūkius eina miegot? Gal anksti gulasi?
Papildyta:
QUOTE(kasas2013 @ 2013 10 04, 10:16)
Čia tau rado? Aš nelabai žinau situacijos, bet nemaloni žinia labai

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 10 04, 10:33)
kas rytą 4:30 ateina pas mane miegot ir keliasi 8 (aš vargais negalais 8:30 akis atplėšiu)
Jam juk net į daržą nereikia eit, kokio velnio jis nemiega
Einu darytis kavos

mano penkiamete eina miegot 7.30-8.00, keliasi 6.45 ir taip kiekviena miela ryta, savaitgaliais net nelaikau ilgiau jos, nes visvien atsikels tuo paciu laiku.
QUOTE(kasas2013 @ 2013 10 04, 12:16)

papasakok placiau
Labas dienas,
man siandien hormonu audros,nesusikalbu su savim...o dar maniske antra naktis y lova pridare,nebezinau kas jai darosi,uzrasiau pas daktare gal ka patars...
man siandien hormonu audros,nesusikalbu su savim...o dar maniske antra naktis y lova pridare,nebezinau kas jai darosi,uzrasiau pas daktare gal ka patars...
Aloha,
Nieko naujo, nieko gero, nieko blogo pas mudu..Viskas tas pats per tą patį..
Laumėne, kada ateinančią savaitę susibėgam, a?! Kuri diena tau patogesnė?!
Nea, iš visur yra..
Tavo teisė rinktis, bet dėl kelių Lt, nemanau, kad nubiednėsi..
bet įkalbimėti nesiruošiu, norėsi prisijungti, nenorėsi - ne..
Kai grįžinėsi, duok žinot, eisim į Mikę..
Nieko naujo, nieko gero, nieko blogo pas mudu..Viskas tas pats per tą patį..
Laumėne, kada ateinančią savaitę susibėgam, a?! Kuri diena tau patogesnė?!
QUOTE(pikute84 @ 2013 10 03, 12:43)
O jūs dauguma Kaunietės kaip suprantu?
Nea, iš visur yra..

QUOTE(*Erotica* @ 2013 10 03, 16:56)
Labas dienas,
Tai va Flika man nenusimato susitikimas kavineje,nes as taupau pinigus
ir juos jau investavau y leliuko drabuzius 
Tai va Flika man nenusimato susitikimas kavineje,nes as taupau pinigus

Tavo teisė rinktis, bet dėl kelių Lt, nemanau, kad nubiednėsi..

QUOTE(Skierkute @ 2013 10 03, 17:08)
Erotic, nebeatsikalbinek tu nuo tu susitikimu, jau nu nu nu, negi ant arbatos nebeatrasi lito kito?
As noriu Kaunan
As noriu Kaunan

Kai grįžinėsi, duok žinot, eisim į Mikę..

QUOTE(Flika @ 2013 10 04, 14:03)
Dabar dar bijau ką pasakyt pradžioje savaitės sutarsim

QUOTE(*Erotica* @ 2013 10 04, 14:41)
Labas dienas,
tikrai kad hormonu audros
maniskei siandien i mokykla nereik, tai namie trinames, as sumasciau javainiu batonelius pagaminti, namie prisikaupe dripsniu, dziovintu vaisiu ir riesutu likuciai. stingsta saldytuve jau, ziuresim kas gausis

tai ne del to cia,o uzrasiau,kad anyta ramiau miegotu,nes didziausia problema vaikas serga gal,kartais atrodo ymanoma pasitart su ja kaip su zmogum,o kartais nebezinau kas jai darosi,sakiau b apie visa situacija.,nes ir kitokiu cia nemaloniu pokalbiu buvo,tad tylet nezadu,o jis tegul masto,nes cia jo seima,ne mano...
QUOTE(pikute84 @ 2013 10 04, 10:51)
VT yra, prisideda jis už darželį mokėdamas ( į privatų eina) ir va vaistam pinigų pervedė. Labai išlaidų daug šį mėnesį, dėl to matyt taip sunkiai. O tėvai mano mirę. Vat iš tetos skolinsiuos, jei jau kas. Bet taip man sunku prašyti
Pati labai mėgstu duoti, bet va prašyt man taaaip sunku.

Pala

Na gerai, aš irgi norėčiau į privatų leist, bei finansai, nei galimybės neleidžia

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 10 04, 16:04)
Pala
tu vos uždirbi, vos už nuomą sumoki, o tai nafik tą vaiką į privatų daržą leidi? Gi didelius pinigus kainuoja
O nenori persivest i valstybinį, pinigų atliks, turėsi už ką vaikui batus nupirkt
Ar aš jau nieko nesuprantu?
Na gerai, aš irgi norėčiau į privatų leist, bei finansai, nei galimybės neleidžia
Nebandau net šoks aukščiau savo finansų ir galimybių 

Puki sensti

QUOTE(*Erotica* @ 2013 10 04, 15:08)
koks čia elitas, jei vaikui nėra už ką batus nupirkt?

Erotica, meile mano, davai einam geriau online kavos įkalt

QUOTE(raimukas84 @ 2013 10 04, 11:46)
mano penkiamete eina miegot 7.30-8.00, keliasi 6.45 ir taip kiekviena miela ryta, savaitgaliais net nelaikau ilgiau jos, nes visvien atsikels tuo paciu laiku.
papasakok placiau

papasakok placiau
Na kai ginekologiniam gulejau, padare elektrokardiograma pasake negerai su sirdute

Israse net eho nepadare ar viskas su lelium gerai

________-
Kelias gal jei daugiabuti gyvenat,kaiminai kelias,o ji girdi.
Man taip maziukei buvo.