Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Atejau pasigirti ratus jau turime ax.gif ne tuos kur laukiau ir zinoma nesulaukiau,bet ne ka prastesni smile.gif o dabar laikas liulia smile.gif reikes kojas pasisyldyt biggrin.gif B sekmadieni isvyksta jau dabar apatine lupa dreba verysad.gif tik aciu D paskutini kart drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2013 09 25, 16:57)
pamastyk mamka, savo vaiką geriau žinai  mirksiukas.gif

vadinai man reikia nieko nedaryti ir neleisti pinigų vėjais, nes nieko jam neįduosiu, niekaip ir niekada schmoll.gif
Atsakyti
Varysiu iš atminties:

Raimuk, mane nervina ta švietimo sistema. cool.gif Kindervundus daro iš vaikų nuo pat mažens. schmoll.gif Ir namų darbų Staskai neduodu kasdien, penktadieniais padarom ką užduoda mokykloj ir viskas. cool.gif Vaikui jau ir taip nebėr kada pažaist grįžus 16 val iš mokšės. cool.gif Gaila man.

Skierkute, ojej, kiek tau mažai beliko.

Staskos protas ne tik keliskart nukirptas bet dar ir cheminis sudėtas. didis.gif

Flika, maladec dėl Flikiuko gimtadienio. Dar noriu padėkot, kad išmokei dėt tarpus. 4u.gif

Patiko Laumėnės (?) pasakymas apie naglą šuliją. hihihi.gif

Pūkita, kažkaip pagalvojau, kad mamų kaltės yra tame, kad vaikai to ar ano nevalgo, negeria. Nu, nesakau, kad viską turi gert ir valgyt, bet.... Laukiu pomidorų. cool.gif

Staska geria kaip bitė šlykščius žuvų taukus nes nori būt sveika ir stipri. biggrin.gif Aš ją užburiu. Operacijos laukia kaip šventės, nes taip jai gražiai ligoninėj viską papasakojo, parodė.

Vadė darbe pasiūlė kartu išeiginę praleist. didis.gif Jaučiuos išrinktoji. laugh.gif

Ką pamiršau?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 09 25, 21:22)
Pūkita, kažkaip pagalvojau, kad mamų kaltės yra tame, kad vaikai  to ar ano nevalgo, negeria. Nu, nesakau, kad viską turi gert ir valgyt, bet.... Laukiu pomidorų.  cool.gif

Pomidorų neduosiu schmoll.gif sunaudojau į naminį pomidorų padažą biggrin.gif

O jis būdamas metinukas viską valgė, va dabar neįduodu nieko, o ir nežadu klykintis ar grasinti, kad tik valgytu schmoll.gif Ateis laikas vėl gal pradės g.gif O jei ne, tai dzin, užaugs atsirinks, kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pusrytukai jau lovoje,antras puodelis arbatos,vyras uz gera elgesi isleistas y zvejyba,siandien mano diena,namai sutvarkyti valgyt padaryta nair ko daugiau gali trukti? smile.gif
laikas fajevoke pazaisti biggrin.gif
Puki gal pavaisinsi naminiu pomidoru padazu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 26, 08:31)
Labas rytas,
Puki gal pavaisinsi naminiu pomidoru padazu? ax.gif

be problemų thumbup.gif davai į svečius (kol liko), nes įtariu žiemos jis nesulauks doh.gif lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Skierkute @ 2013 09 25, 17:39)
Mano irgi gimtadienis neuzilgo ax.gif tik jokiu planu nera.. smile.gif
.........
Erotica, tai nedaug jus cia mazesni smile.gif) mano terminas gruodzio 25 d wink.gif
Kuri nors UK gimdete? Kokie ispudziai?

O kada tavo gimtadienis?Maniskis irgi jau ant nosies,vaiko irgi greit ax.gif
..........
Vajei,kaip laikas skrieja bigsmile.gif
Atsakyti
Labas šaltas rytas,

Brrr..+4 lauke..Išsiploviau plaukus, einu makiažą pasidaryt ir į lauką doh.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 09 25, 22:22)
Flika, maladec dėl Flikiuko gimtadienio. Dar noriu padėkot, kad išmokei dėt tarpus.  4u.gif

thumbup.gif džiugu, kad nors kiek padėjau irnesakyk.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 26, 10:15)
be problemų  thumbup.gif  davai į svečius (kol liko), nes įtariu žiemos jis nesulauks  doh.gif  lotuliukas.gif
Labas rytas  smile.gif

mmmm kaip malonu wub.gif
Grazus oras siandien,kaip ir Flika plaukai isplauti,bet as galiu ir be makiazo eiti tongue.gif pas mane +7
Atsakyti
Padariau didelį darbą - išsilyginau thumbup.gif Net šviesiau kambaryje pasidarė...Dar pasiskambinau į katilų servisą, kad profilaktiškai sutvarkytų katilą, prieš šildymo sezoną.. doh.gif Porą šimtą lt jau nuplauks g.gif velniava..

QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 26, 10:59)
Grazus oras siandien,kaip ir Flika plaukai isplauti,bet as galiu ir be makiazo eiti tongue.gif  pas mane +7

Na, principe ir aš galiu išeit į viešumą be makiažo, bet jaučiuos kaip nuoga blush2.gif O vat kai įsistatau akis, blizgiu perbraukiu lūpas - kitas reikalas.. tongue.gif
Mes į lauką taip ir neišėjom, nes neturėjau kuo pupulį aprengti, teko lygintis "čiriz nihačiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi namie, nors saulutė ir bando šviest, bet apsiniaukę aplink ir laikas nuo laiko pakrapija iš debesų. Prisikišom pilvus su Pūkiuku, tai dabar kas tėliką, kas į kompą akis įsmeigęs lotuliukas.gif

Noriu kavos g.gif gal pas mamą nueit g.gif
Atsakyti
Laba, su gimtadieniais praėjusiais ir artėjančiais špokus ir mamas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O aš saviškio šiais metais nešvęsiu išvažiuoju ryt į dėdės laidotuves. Liudna....

O šiaip sveika, gyva, kariauju su vaikais dėl mokslu ir tvarkos namie ir tiek.
Atsakyti