QUOTE(Milagra @ 2013 11 19, 10:48)
Oi, meksikieciu tai gali pirma ir paskutine paziuret ir visa kita atspet
O cia tai mane nervina

Sakau, nu jau sita serija paziuriu ir vsio, einu ka nors naudingo veikt, nu bet ji baigiasi taip, kad net nejauciu kaip kita isijungiu

Ir taip be pabaigos

Vel nemigo naktys ir vaikai nevalge
Oi užjaučiu!

per tą patį perėjau ir aš

, atrodė iš pradžių ir Kuziejus tik muštukas, nieko ten iš jo nebus tik problemų ieškantis, užsispyręs stačiokas ir Džemrė mergaičiukė neapsisprendusi, nežinia ko norinti ir labai jau naivi...vienas protingas atrodė Giunejus, žinantis ko siekia. O paskui pasirodo truputį kitaip viskas yra. Man tai gal net ne Kuziejaus ir Džemre santykiai labiausiai kabino, o pats Kuziejus, jo požiūris i gyvenimą, draugysę, šeimą, meilę, išdavystę ir t.t. Atrodo toks "kietekas", bet giliai į širdį viską ima... Ir jo santykiai su Giunėjumi ( irgi aktorių dar kartą pagirsiu), tikrai jų atveju labai sunku būti broliu, ir tai labai daug įsipareigojimų. Aš kažkaip gana jautriai daug ką iš šio filmo priėmaiu, ir santykius tarp brolių, draugų (aš dėl Ali raudojau, vos ne kaip dėl savo artimojo, tokia man graudi ta serija buvo) ir aplamai šeimų santykius - kaip tėvas ir motina keičiasi, kaip Džemre ir motina bendrauja ir t.t aišku buvo ir tokių momentų, kad atrodė visiškai be reikalo, bet ir tie kažkokią prasmę gi turi šiame filme.. Smagu bus jei ir tau kažką gero šis filmas paliks, nes man jis, vienas iš geresnių serialų iki šiol.
O serijas tikrai, taip moka užbaigti, kad mirt gyvent turi kitą pažiūreti! Sunku net patikėt kaip įtraukia, kaip narkotikai kokie!