QUOTE(Milagra @ 2013 11 19, 14:48)
Ne, ne, negrisiu, nes tikrai man tai labiausiai uzknisantis momentas. Greiciau tas Guney nudetu ji
Tai kas jis toks?
Papildyta:
Ir dar... man Guney nera visiskas velnias, kaip ji anksciau pavadinai. Tiesiog aplinka ir aplinkybes ji toki suformavo

Nera jis laimingas zmogus, sunku ir jam, nepavydziu

Beje, labai simpatiskas aktorius

Ir vaidina super!
Na, kartais tikrai velnio kėslų pilnas, nors tikrai sutinku, kad jis nebuvo blogas žmogus ir aplinka jį tokį suformavo, tačiau iš kitos pusės aplinka dar nepalankenė buvo Kuziejaus atžvilgiu, tačiau Kuziejus išliko ir pakrypo į visiskai kitą pusę. Na galima diskutuoti šia tema be pabaigos....
O tas diedukas, Beširas lygtai, tai labai įtakingas žmogus, tiksliai nežinau ar jis ten kažkoks mafijozas ar koks. Tačiau buvo keletas tipų, kurie to dieduko vardu reketavo biznių savininkus, priversdavo parduoti pigiai nuosavybes ir t.t Tačiau užsirovė ant Kuziejaus ir Ali bare, pas dėdę Tendžerą( neprisimenu vardų), na ir dar keletas savininkų pradėjo skūstis, kad juos reketuoja, tai Kuziejus pradėjo ieškoti to Beširo, taigi šis išgirdo kad yra ieškomas, pats Kuziejų prisistatė pas save, kad sužinotų kodėl yra ieškomas, taip ir išlindo yla iš maišo, kad kažkas naudojosi šio žmogaus vardu nešvariems bizniams, uźtai jis atsidėkodamas Kuzey, jam padeda.
Papildyta:
Tiesa, aktorius vaidinantis Guney, taip pat vaidina vieną iš išprievartautojų Fatmagul, ten irgi jis pukiai savo vaidmenį atliko, jau po to filmo jis man istrigo, o po šio tai visiskai! Tikrai labai simptatiškas! Atrodo turkai daug talentingų aktorių turi, tuojau Holivudiniams reikės slėptis