Sveiki
Aš labai atsiprašau, kad taip ilgai neįkėliau reportažo.
Paskutiniu metu turėjau labai mažai laiko ir šiaip gįždavau namo be galo išvargusi ir tiesiog neprisiversdavau prisėsti...
Taiigi, šiandien pradedu reportažą iš antros kelionės į Pietų Korėją 2014 metų vasarą
Jeigu skaitėte temos pradžią, 2013 metais po šią šalį aš tik keliavau, tačiau šiemet vykau į darbo stovyklą.
Keliavau per kompaniją "Deineta", labai džiaugiuosi ir mąstau, kad galbūt šiemet reikia važiuoti kur nors arčiau, europoje. Nes patirtis neįkainojama
Stovykloje buvau aš, du ispanai, dvi rusės, vietnamietė, 3 merginos iš taivano ir korėjiečiai.
Kadangi visi savanoriai buvome panašaus amžiaus, stovykla panašėjo ne į darbą, bet į pramogų stovyklą. Turint gerą kolektyvą niekada neliūdna.
Nors rusaitės kartais peržengdavo ribas...na, bet visur visko pasitaiko

Pirmą stovyklos savaitę mūsų užduotis buvo nuvalyti ir perdažyti autoserviso sieną ir autobuso stotelę.
Štai keletas kadrų iš darbo ir tų dienų

Čia atvykome, ir mus pasitiko pasveikinimai mūsų kalbomis - deja, google translate Welcome išvertė kaip "Laukiamas". Bet pasijuokėm skaniai

Darbus pradėjome nuo nulio - tiek siena, tiek stotelės atrodė baisiai...

Bet po kelių dienų jau matėsi ryškūs mūsų darbo rezultatai:

Papildyta:Turėjome ir "dizainerę" kuri mums padėjo darbuose:)

Taip pat, baigiant darbus, palikome savo šalių vėliavas stotelėje, kaip prisiminimą vietiniams gyventojams. (kurie, beje, buvo labai draugiški ir geri mums. visada atnešdavo gėrimų, ateidavo pasikalbėti, padedavo)

Papildyta:Štai kaip atrodė galutinis rezultatas

O baigę darbus galėjome pailsėti, ir atsipūsti....

...Ir pavalgyti skanaus maisto

Valgyti gaminomės sau patys.
Buvo paskirtytos komandos skirtingoms dienoms ir gaminome paeiliui.
Produktai visi buvo supirkti ir už juos mokėti nereikėjo

Atsiprašau, kad kol kas nelabai turistinis reportažas.
Tiesiog stovykloje praleidau visas 2 savaites, tai išbraukti ją iš kelionės nebūtų labai logiška