Įkraunama...
Įkraunama...

Įsimaiše ta trečia

suprasi tuos diedus,vienam suveiks toks patarimas,kitas tai is viso begs pas savo meile neatsigrezdamas,nes jimat skriaudzia,boba nieko neveikia namie ir liepia jam pampersus keisti biggrin.gif
gal klystu,bet man rodos bailiukes vyras tas antrasis variantas.
Atsakyti
neisivaizduoju kaip ji reiktu priversti tai padaryti, t.y. vaika priziureti...net neisivaizduoju. Jis nusijuoktu, sakytu - " jo jo." ir tuom ir pasibaigtu. ne toks jis. jo nepriversi nieko daryti. va tas sunkiausia. kolkas iki pavasario, vasaros tylesiu. kol mazylis pauges. tegu elgiasi kaip nori. piniginiu atzvelgiu esu nuo jo nepriklausoma, pasikalbeti turiu su kuo. o su juo nebeliaka apie ka kalbeti. nes kalbeta tas pats per ta pati 100 kartu. o kad gyvenimo kartu nebus, tai tikrai. po vakarykscio jo gryzimo is komandiruotes, ir pokalbio, jis dar labiau mane izeide... viskas verysad.gif as ne koks robotas, kuris neturi jausmu, kuriam nereikia meiles supratimo...
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 12 15, 08:55)
pastebejau toki reiskini,mesmoterys zmones tik tada kai viska spejam,ir vaikus suziuret ir dirbti,vyra apsokinet,puodai turi garuoti,o lovoje visaip apmyluoti vyra,suprastii,kad jis pavarges,po darbo smile.gif ,va tada esam,, maladiec bobos '':bigsmile: ,o kitaip tai pacios kaltos,nesvarbu,kad moteris tik pagimdziusi,pavargusi,pati nori pagalbos,meiles ir silumos,cia nesiskaito,nes jei tada jau yra priezastis vyrui ieskoti  guodejos.

Nesuprantu kaip jus sugebate (pagal komentarus - tai dauguma) issirinkti vyrus, kuriuos dar apsokineti reikia? Itariu, kad tiesiog renkates "saunius, populiarius ir kietus" smile.gif - betgi tai JUSU pasirinkimas... - tos savybes daznai buna komplekte su kitokiomis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bailiukee @ 2013 12 14, 18:21)
dabar butent taip ir pagalvojau... nebelysiu, nebeklausinesiu, duosiu ramybe. nes ko paklausi to negausi.ir suprask zmogau kas jo galvoje dedasi...  doh.gif

Gal pabandykite ka nors is vyru psichologijos paskaitineti - net popsines literaturos gana pakenciamos sia tema yra..

PS Man labai keista, KAIP moterys bando vyru psichologija suprasti - metodologija kazkur tarp woo-doo ir shamanizmo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 15 gruodžio 2013 - 09:57
QUOTE(Bailiukee @ 2013 12 14, 10:12)
ji isvarys, bet niekas nesake , kad as gyvensiu su uosviais. tikrai ne. grysiu i teviske. o mano teviske kitam lietuvos gale, nei Kaunas. Na zodziu neaisku kaip cia viskas busP. ir nezinau kaip viska daryti toliau. skirtis, lipdyti...ar ziureti pagal situacija, jei jis neprisides prie seimos remonto, tada skirtis. nes kitaip jau ir nebebus. nepriversi gi jo daryti tai, ko jis nenori...
as jo klausiau to paties, kam reikejo ta antra vaikeli planuoti, jei jau sitaip susikloste viskas, jei jau pabodau as, seima. kam.. ? jo atsakymas - "nezinau, nieko as nezinau"
verysad.gif  kaip ziauru, negaliu.
Papildyta:

kodel nei vienas , nei kitas to nemoka ? o tai kas jusu manymu vaikus augino, augina ir augins - as. nepriversi jo buti su vaikais ir pan.

o del bendro busto buvo daug planu,kalbos.. bet dabar velgi neaisku kaip bus. ir ar verta. neliepsi - " eik statyk nama "

O man antrodo , kad jūs pati nelAbai savęs gerbiat. Nežinot ar skirtis ar taikytis, bet va vyras nepadeda, vaikų nemyli, tuo labiau į jūsų klausymus dėl šeimos jis atsakymo nežino. Nesuprantu jūsu visai, aiškiai matot, kad jis jūsų nemyli, pagal jus ir vaikų nemyli, jam kažkur kitur daug geriau, na ir tegul. Kodėl ruošiates statytis namą, turėti dar daugiau įsipareigojimu, jei žinot , kad vyras to nenori, nejau jums bus nuo to lengviau?

Man atrodo jūs tiesiog norit būt toji ,kuri salys va vyras į kairę eina, o aš ir namais, ir vaikais rūpinuos,ir dar bandau šeimą sulipdyt. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2013 12 15, 10:49)
neisivaizduoju kaip ji reiktu priversti tai padaryti, t.y. vaika priziureti...net neisivaizduoju. Jis nusijuoktu, sakytu - " jo jo." ir tuom ir pasibaigtu. ne toks jis. jo nepriversi nieko daryti. va tas sunkiausia. kolkas iki pavasario, vasaros tylesiu. kol mazylis pauges. tegu elgiasi kaip nori.  piniginiu atzvelgiu esu nuo jo nepriklausoma, pasikalbeti turiu su kuo. o su juo nebeliaka apie ka kalbeti. nes kalbeta tas pats per ta pati 100 kartu. o kad gyvenimo kartu nebus, tai tikrai. po vakarykscio jo gryzimo is komandiruotes, ir pokalbio, jis dar labiau mane izeide... viskas  verysad.gif  as ne koks robotas, kuris neturi jausmu, kuriam nereikia meiles supratimo...

Atsakyk pati sau i klausima,kam jis tau reikalingas,del kvapo?Vaikais nesirupina,su tavim bendrauti nenori,del pinigu jis tau nereikalingas,taves nemyli,vaiku irgi,tai kam jis toks?Tas pats,kas viena gyventum ir augintum vaikus,niekas po skyrybu nepasikeis,tik ramiau gyventi pradetum ir butum laiminga.
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2013 12 15, 09:49)

kolkas iki pavasario, vasaros tylesiu. kol mazylis pauges. tegu elgiasi kaip nori. 

O kas pasikeis pavasarį ar vasarą? Neironizuoju, rimtai įdomu g.gif
Atsakyti
As irgi nesuprantu,kas is to laukimo,kol vaikas paaugs?Kaip tik reikia skirtis,kol vaikai mazi,lengviau vaikams.Niekas nepasikeis,tik stumsi laika,o naudos jokios.
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2013 12 15, 10:49)
neisivaizduoju kaip ji reiktu priversti tai padaryti, t.y. vaika priziureti...net neisivaizduoju. Jis nusijuoktu, sakytu - " jo jo." ir tuom ir pasibaigtu. ne toks jis. jo nepriversi nieko daryti. va tas sunkiausia. kolkas iki pavasario, vasaros tylesiu. kol mazylis pauges. tegu elgiasi kaip nori.  piniginiu atzvelgiu esu nuo jo nepriklausoma, pasikalbeti turiu su kuo. o su juo nebeliaka apie ka kalbeti. nes kalbeta tas pats per ta pati 100 kartu. o kad gyvenimo kartu nebus, tai tikrai. po vakarykscio jo gryzimo is komandiruotes, ir pokalbio, jis dar labiau mane izeide... viskas  verysad.gif  as ne koks robotas, kuris neturi jausmu, kuriam nereikia meiles supratimo...

Koks privertimas-vaikas kaukia, ka darote dabar? Sokate is lovos ir lekiate prie vaiko. O kodel negalite palikti vienai nakciai jam, o pati i kita kambari iseiti? Vaikas kauks, negi jis nesikels ir leis vaikui rekti? blink.gif Net jei zindote, tai po zindymo vaikui ir atsirugti reikia, ir diegliukai buna, kai tiesiog pakanka panesioti. Negi jis toks atzmogis ir zmonai pasakius, kad "as nebeturiu sveikatos jo nesioti", paliks kudiki rekti? g.gif

QUOTE(deep @ 2013 12 15, 12:39)
Atsakyk pati sau i klausima,kam jis tau reikalingas,del kvapo?Vaikais nesirupina,su tavim bendrauti nenori,del pinigu jis tau nereikalingas,taves nemyli,vaiku irgi,tai kam jis toks?Tas pats,kas viena gyventum ir augintum vaikus,niekas po skyrybu nepasikeis,tik ramiau gyventi pradetum ir butum laiminga.

drinks_cheers.gif Jei nesirupina vaikais, nebekalba su zmona, del pinigu nereikalingas, gyventi yra kur-kam dar laukti pavasario ir nervuotis? Susikrauciau daiktus, atsibuciuociau su anyta ir iseiciau ta pacia diena, lai jis sekmingai Kaledas svencia vienas/nevienas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 15, 12:59)
drinks_cheers.gif Jei nesirupina vaikais, nebekalba su zmona, del pinigu nereikalingas, gyventi yra kur-kam dar laukti pavasario ir nervuotis? Susikrauciau daiktus, atsibuciuociau su anyta ir iseiciau ta pacia diena, lai jis sekmingai Kaledas svencia vienas/nevienas drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Butent,jos turetu niekas nebelaikyti prie jo.Suprasciau,jei bent vaikais rupintusi,tada skaudetu sirdi skiriantis,o dabar?Dabar niekas nelaiko.Todel ir persasi tokia mintis,kad tiesiog bijo skirtis,truksta ryzto ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 15, 11:00)
Nesuprantu kaip jus sugebate (pagal komentarus - tai dauguma) issirinkti vyrus, kuriuos dar apsokineti reikia? Itariu, kad tiesiog renkates "saunius, populiarius ir kietus" smile.gif - betgi tai JUSU pasirinkimas... - tos savybes daznai buna komplekte su kitokiomis smile.gif
Papildyta:

Gal pabandykite ka nors is vyru psichologijos paskaitineti - net popsines literaturos gana pakenciamos sia tema yra..

PS Man labai keista, KAIP moterys bando vyru psichologija suprasti - metodologija kazkur tarp woo-doo ir shamanizmo smile.gif

o as ne apie saviski,maniskis geras,cia pastebejau moterys pradeda ginti vyrus,oj nepastebit jo,tik vaikai,vaikai jums,jums jis kaip daiktas ir tt
Atsakyti
Bailiukee,

atrodo jusu vyras yra toks zmogus, kuris temps jus zemyn. Gyvendama toliau su juo busite pavargusi, prastos nuotaikos, nuolat abejosite savo verte ir t.t.
Is sio forumo jusu zinuciu matosi, kad jums reikia issiskirti, taciau si zingsni reikia daryti tada kai pati aiskiai suprasi, kad gyvenimas kartu tave zlugdo.
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 12 15, 13:41)
o as ne apie saviski,maniskis geras,cia pastebejau moterys pradeda ginti vyrus,oj nepastebit jo,tik vaikai,vaikai jums,jums jis kaip daiktas ir tt

Taip taip,jie vieninteliai vargseliai biggrin.gif ,bet vertetu toms moterims paklausti,ka jie padaro,kad moteris jaustusi laiminga?Pinigus nesa i namus?Ir to turetu pakakti doh.gif ?
Atsakyti