Įkraunama...
Įkraunama...

Įsimaiše ta trečia

QUOTE(lillit @ 2013 10 06, 11:56)
Sveikos. Turiu truputį panašią istoriją.

Jam-33 metai, 14 metų laimingai vedęs, šeimoje auga 3 vaikučiai (10, 3 ir 1 metų). Dirbo kitame mieste, namo grįždavo tik savaitgalias. Jai-22, netekėjusi, bet 5 metus draugavo su vienu vaikinu. Iki šiol abiejų herojų santykiai su antrosiomis pusėmis buvo geri. Jis pirko mašiną, Ji- tos mašinos pardavėja. Tokiu būdu susitiko.Jis pradėjo rodyti iniciatyvą, Ji mielai atsakė tuo pačiu.Rezultatas: Jis, po dviejų-trijų savaičių pažinties su Ja(tarp jų sekso dar nebuvo), pasisako žmonai, kad myli kitą, susikrauna mantą ir išeina pas Ją. Nutraukia bet kokį bendravimą ne tik su šeima, bet ir su tėvais, giminėmis. Ji-meta savo ankstesnį draugą, gyvena su Juo, bet kart nuo karto rašo buvusiąjam draugiškus sms.

Gal kam teko susidurti su panašia situacija? Pamodeliuokim, kokia galėtų būti istorijos baigtis. Labiau domina vyro psichologija šioje situacijoje. Ar tiesa, kad vyrams apie 30-tus metus užeina krizė?

O kokia čia situacija, 19 metų vedė, trys vaikai ir čia "svajonių jaunikis" ???
1.Trijų vaikų išlaikymas kiek jam (ar jiems) "kainuos" ???
2.Tai kad ji rašinėja buvusiam sms tai dar nieko nereiškia. Jei tas per 5 metus nesugebėjo isipareigoti tai ...........
3. Na modeliavimas toks, abu užsiknis ir išsiskiras arba ne, vyras sugriš pas žmoną arba ne, mergina susiras kita.
Atsakyti
Ar gali būti tarp šių dviejų žmonių tiesiog susižavėjimas?
Vyriškio šeimoje tarp 3 vaikučių besisukanti žmona, plius gyvena kaime, o jis grįždavo tik savaitgalias, taigi visas namų ūkis ant jos pečių. O čia pasitaikė nepavargusi, rūpesčių nenukamuota...Tiesiog pabėgo nuo rutinos?

Merginą jis sužavėjo gražiomis kalbomis. Anot jos:"Man niekas nėra sakęs tokių žodžių ir tikriausiai nesakys". Kalbėdama su vyriškio žmona, ji užtikrino, kad jai jo nereikia, kad darys viską, kad jis grįžtų į šeimą, sakė, kad turi mylimą draugą.
Vyriškis žmonai sakė:"Aš suprantu, kad elgiuosi kaip koks piemuo, kad prarasiu viską, šeimą, namus, bet aš negaliu be jos. Man užtenka tik sėdėti ir žiūrėti jai į akis. Man labai gaila, kad taip skaudinu tave, bet ir ir to vaiko gaila-ji tenai kankinasi". Potekstėje: kankinasi iš meilės jam.
Įvykis tik dviejų mėnesių senumo.

Gal dar kas kokių minčių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lillit: 07 spalio 2013 - 13:41
QUOTE(lillit @ 2013 10 07, 13:16)
Vyriškio šeimoje tarp 3 vaikučių besisukanti žmona, plius gyvena kaime, o jis grįždavo tik savaitgalias, taigi visas namų ūkis ant jos pečių. O čia pasitaikė nepavargusi, rūpesčių nenukamuota...Tiesiog pabėgo nuo rutinos?

Merginą jis sužavėjo gražiomis kalbomis. Anot jos:"Man niekas nėra sakęs tokių žodžių ir tikriausiai nesakys". Kalbėdama su vyriškio žmona, ji užtikrino, kad jai jo nereikia, kad darys viską, kad jis grįžtų į šeimą, sakė, kad turi mylimą draugą.
Vyriškis žmonai sakė:"Aš suprantu, kad elgiuosi kaip koks piemuo, kad prarasiu viską, šeimą, namus, bet aš negaliu be jos. Man užtenka tik sėdėti ir žiūrėti jai į akis. Man labai gaila, kad taip skaudinu tave, bet ir ir to vaiko gaila-ji tenai kankinasi". Potekstėje: kankinasi iš meilės jam.

Parbegs jis keturpescias pas zmona. Nei tai piemenkai jis nereikalingas, nei jam ji. Hormonu audru vergai ir tiek. Gaila, kad smegenys pisiuke pas abu irtiek zmoniu iskaudino...
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2013 10 07, 13:16)

Kažkoks absurdas.Jei jai jo nereikia- pasiunčia nafig ir vyrukas galės žiūrėti į kiaulės pusgalvio akis.
Atsakyti
oho kiek neapykantos postuose pastaruosiuose dviejuose... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 10 07, 19:07)
oho kiek neapykantos postuose pastaruosiuose dviejuose... blink.gif

Given, kur cia neapykanta? Cia realybe. 3 vaikai pas vyriski, o proto matomai kaip pas jauniausiaji, jei iseinant pas pana, kuri pati sako, kad jis jai nereikalingas, nutraukia rysius su visais artimaisiais.
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2013 10 06, 11:56)
tarp jų sekso dar nebuvo),

ir tu tuo tiki? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 10 08, 07:56)
ir tu tuo tiki?  doh.gif

Tikiu, kad jam išeinant dar nebuvo. Jis kalbėjo:" Geriau bučiau išp....ęs ir rami galva, o dabar kažkokia nesamonė darosi".Ir jis ne tas, kuris greit į lovą verčia. Kad dar nieko nebuvo, patvirtino ir ta mergaitė. Dabar, kai jau 2 mėn. kartu gyvena, naivu būtų tikėti, kad jiedu naktimis poterius kalba.

Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 10 08, 07:19)
Given, kur cia neapykanta? Cia realybe. 3 vaikai pas vyriski, o proto matomai kaip pas jauniausiaji, jei iseinant pas pana, kuri pati sako, kad jis jai nereikalingas, nutraukia rysius su visais artimaisiais.

Prieš pat susitikimą su vyriškiu, mergina spaudė savo buvusįjį tuoktis. Šitas žmogus, pradžiai pasiūlė bent apsigyventi kartu ir pasitaupyti pinigėlių šventei. Ji apsigyventi nesutiko. Po kokios savaitės ji puolė į glėbį pirmam pasitaikiusiam kelyje, mašinos pirkėjui. Jau būdama su kitu vyriškiu, ji buvusiąjam rašė sms, kad tarp jos ir šito žmogaus nieko nėra, kad jis gyvena atskirame kambaryje, tipo, nuomininkas. Buvęs vaikinas tikėjo tol, kol pamatė kažkur mieste balandėlius apsikabinusius. Beje, jos mama, stipriai tikinti,uoliai lankanti bažnyčią, dirbanti mokytoja, mielai apgyvendino vedusį vyrą pas save namuose, žinodama apie jo padėtį ir, kad jis dukros meilužis.
Atsakyti
Kažkoks žaibas trenkė ir susisuko galvelės,o kai prasidės kasdienybė,buitis,finansai,rožiniai akiniai nukris,pradės ji spausti jį dėl skyrybų vedybų,jis išsigas dar krūvos įsipareigojimų ir pareis.Bet ir žmonai nereikia sėdėti rankų sudėjus,reikia susirūpinti savo išvaizda,pasitempti,leisti kad tėvas bendrautų su vaikais,gal kartais atrasti progą kažkur išvažiuoti ir kad tėtis neužsimirštų kad turi vaikus,lai padaboja juos,ar šiaip bendrauja,labai jau jam būtų patogu prarasti šeimą.Pati irgi turi būti,lipšni maloni,linksma,su jumoru,pagirk jį,gražiai bendrauti,nepriekaištauti.Suprantu kad vaikai mažiukai ir jiems skyrei visą dėmesį,pamiršai kad jis dar vienas vaikas šeimoje,parodyk dėmesį ir jam jei tai įmanoma,tikrai pareis.Žinau ką kalbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2013 10 08, 09:29)
Tikiu, kad jam išeinant dar nebuvo. Jis kalbėjo:" Geriau bučiau išp....ęs ir rami galva, o dabar kažkokia nesamonė darosi".Ir jis ne tas, kuris greit į lovą verčia. Kad dar nieko nebuvo, patvirtino ir ta mergaitė. Dabar, kai jau 2 mėn. kartu gyvena, naivu būtų tikėti, kad jiedu naktimis poterius kalba.

nebuk naivi. tikrai neitu vyras is namu, jei tarp ju nebutu buve fizinio rysio.
bet is tikro tai koks skirtumas, ne sex cia svarbiausia ko gero. isimylejo tiesiog zmogus. ir cia tu jau nieko nepakeisi
Papildyta:
QUOTE(rudeninis ruduo @ 2013 10 08, 10:05)
Kažkoks žaibas trenkė ir susisuko galvelės,o kai prasidės kasdienybė,buitis,finansai,rožiniai akiniai nukris,pradės ji spausti jį dėl skyrybų vedybų,jis išsigas dar krūvos įsipareigojimų ir pareis.

Bet ir žmonai nereikia sėdėti rankų sudėjus,reikia susirūpinti savo išvaizda,pasitempti,

leisti kad tėvas bendrautų su vaikais,gal kartais atrasti progą kažkur išvažiuoti ir kad tėtis neužsimirštų kad turi vaikus,lai padaboja juos,ar šiaip bendrauja,labai jau jam būtų patogu prarasti šeimą.

Pati irgi turi būti,lipšni maloni,linksma,su jumoru,pagirk jį,gražiai bendrauti,nepriekaištauti.

tikrai pareis.Žinau ką kalbu  4u.gif

tikrai nebutinai. naivu butu zmonai guostis tokiais dalykais. o jei is tikro zmones myli, tai nei buitis nei kasdienybe neisgasdins. o jei ir pareis po keliu metu, tai negi dabar zmonai laukt jo? doh.gif

jei ir pasirupinti isvaizda, tai tik ne del jo. bliamba, net pikta skaityt, vyras isejo pas kita, o jinai matai cia dar del jo puostis turetu doh.gif

va cia dar klausimas kiek jis su vaikais bendraut nores. specialiai paryskinau zodi "patogu". nenores ir nebus su tais vaikais, ir zmona jo neprivers

nemanau kad tokioj situacijoj gali but maloni ir lipsni. tai butu pernelyg dirbtina. gi pikta jai, tai koks cia tikslas vaidint gerute? jei pas ji dabar isimylejimo ir aistros faze, jok kitu moteru lipsnumas nepades, jis mato tik savo meiles objekta ir jam vienodai rodo ta zmona.

oi tik nereikia. nedidele tikimybe is tikro tu parejimu. kiek zinau tokiu panasiu istoriju, tai beveik niekad jie nepareina. cia tik zmonos taip save guodzia. o is tikro - ar reikia kad pareitu? kai seimai sunkiausias metas, vaikai mazi, atsakomybe didele - jie ima ir palieka sunkiausiu gyvenimo momentu, pasiplauna. tai kaip paskui tokiu zmogum pasitiket? pareis, ir ka? paskui neduok dieve, kokia lig, beda, siaip sunkumai seimoj, ir vel begs? tai kaip gyvent moteriai su tokia tiksincia bomba pasonej?
Atsakyti
na tegul būna pikta apsileidusi žiežula ir tikrai turės galimybes likti viena su 3 vaikais smile.gif ,nors kiek supratau lilit norėtų kad vyras pareitų.Gaile,nereikia būti tokiems kategoriškiems,šeimoje gyvena 2 žmonės mažiausiai, ir kažkiek būna abu kalti,jau sakiau kad ir vyriškiausias vyras tai tik dar vienas vaikas,kuris reikalauja dėmesio,o jei jo negauna ieškoti eina
Atsakyti