Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

QUOTE(Ikulia @ 2013 09 30, 14:17)
Pavargsta... Bet ir idomu jai paciai.

o namų darbus spėja mokykloj padaryti?
Maniškis kasdien po valandą ruošia.
Atsakyti
siandien turejom gultis tonziliu operacijai.....jau septinta turjom but priemime....
ale nakti apie penkta pradejo ja pykinti.temperatura pakilo iki 39.6 ir skundesi kad skauda galva...
isvaziavom i priemima.gulim stebejimo palatoj.versiju kodel taip sunegalavo-nera...bet operacija nuplauke.....oir jau antra karta...pavasari neissioperavom nes sugripavom.dabar vel....

o tyrimai musu l.blogi....:-(:-(:-( tiksliau blogi tie.kurie ir vercia mus operuotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 30 rugsėjo 2013 - 13:50
QUOTE(mentas @ 2013 09 29, 11:00)
pries 5 atsikeliu nuo beldimo i duris,galvoju pasigirdo... atsikeliu galvoju sviesa dega apacioj,matyt MB i darba ruosiasi...leidziuosi laiptais,o ten ne sviesa o pro duru stikla atvara lapsna dega mano siuksliadezes  doh.gif  doh.gif  blink.gif ... zodzliu linksmadienis prasidejo  doh.gif

obana blink.gif doh.gif
pas mus irgi kažkokie asilai dešimtmetei mergaitei į rankinę įmetė petardą doh.gif rimtai kažkoks debilynas paskutiniu metu unsure.gif

QUOTE(tindiriuška @ 2013 09 29, 13:19)
o mes turim naują katę. neiškentėm.

bigsmile.gif nuotraukų

QUOTE(Kuzia @ 2013 09 29, 16:00)
Pradejo mano merginute ciuozimo pamokas lankyt biggrin.gif .

Juokitės bent ant ledo galima sakyti kas nebuvus. Vis pasvajoju kad norėčiau pabandyti, ale baisu gėdos prisidaryti biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(enrikyte @ 2013 09 29, 23:33)
Gėris ta didelė šeima,

wub.gif

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 09 30, 14:44)
siandien turejom gultis tonziliu operacijai.....jau septinta turjom but priemime....
ale nakti apie penkta pradejo ja pykinti.temperatura pakilo iki 39.6 ir skundesi kad skauda galva...
isvaziavom i priemima.gulim stebejimo palatoj.versiju kodel taip sunegalavo-nera...bet operacija nuplauke.....oir jau antra karta...pavasari neissioperavom nes sugripavom.dabar vel....

o tyrimai musu l.blogi....:-(:-(:-(

sveikit greičiau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 09 30, 12:26)
o as siandien neislydejau...gulim kauno klinikose

Sveikatos ir stiprybės. 4u.gif Kas nutiko?
QUOTE(mentas @ 2013 09 30, 13:29)
siandien sulaukiau skambucio is raidos centro ir pasimeciau...nzn ar vaziuot,nes siandien gavom savo ''islaukta'' diagnoze.... unsure.gif

Tai kokia diagnozė, ar tokia, kokios tikėjaisi? Laikykis ir sėkmės tau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(zeneta @ 2013 09 30, 13:51)
pasitaiko-visgi stresas naujas kolektyvas,nauja aplinka,,,vieniems pilva skauda, kitiems dar kas nors...palaikyk ji , parodyk kad saugus jis ten -turetu praeit 

Kažkaip netikiu, kad bus geriau, kuo toliau, tuo dažniau tai pasitaiko. g.gif Net nežinau, kaip jį paguosti, palaikyti ir duoti tą saugumo jausmą. Į mokyklą jis nori eiti. Vėl. Na, vieną penktadienį nenorėjo, atrodo, tai buvo pralankius mokyklą dvi savaites, mokytoja sakė, kad gal buvo pavargęs po ketvirtadienio renginio. O dabar vėl noriai eina. Man atrodo, kad jis naujuose namuose nesijaučia gerai. unsure.gif
Atsakyti
mano vidurinėlis bangom šlapinasi į lovą. jau išaugau iš nurašymo stresui, atsitikus problemai panaudoju placebą/neplacebą - pagirdau bruknių arbatą. jis gauna dėmesio (mama mane gydo!), bruknių lapai atlieka šlapimtakių dezinfekciją ir šlapios naktys kuriam laikui praeina.

aš savo bernus mokyklai ir krūviui ruošiau jau pernai - apkroviau veikla (baseinas, dziudo buvo). tai dabar tiek pirmokas, tiek paruošiamukas, užsiėmę stiprokai. pirmokui - 2k baseinas, 3 k futbolas, 1 k sportiniai žaidimai, 1 k dailė. paruošiamukui - 3k baseinas, 2 k futbolas. abu energijos pilni, nori kažko dar. šiandien važiuosim pabandyt dziudo pas kitą trenerę (vieną bandėm, abiem vaikams nepatiko, o ir man su vyru ne prie širdies buvo). aš vis laukiu, kada ta veikla sumažės, nes vairavimo daug daug... bet jie bjaurybės nieko neatsisako, negana to - nori dar daugiau visko...
Atsakyti
skruzde kazkaip as masciau apie lengvesne diagnoze, na bent jau vienam is ju....
Atsakyti
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 09 30, 15:14)
Sveikatos ir stiprybės. 4u.gif  Kas nutiko?

Tai kokia diagnozė, ar tokia, kokios tikėjaisi? Laikykis ir sėkmės tau. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kažkaip netikiu, kad bus geriau, kuo toliau, tuo dažniau tai pasitaiko. g.gif Net nežinau, kaip jį paguosti, palaikyti ir duoti tą saugumo jausmą. Į mokyklą jis nori eiti. Vėl. Na, vieną penktadienį nenorėjo, atrodo, tai buvo pralankius mokyklą dvi savaites, mokytoja sakė, kad gal buvo pavargęs po ketvirtadienio renginio. O dabar vėl noriai eina. Man atrodo, kad jis naujuose namuose nesijaučia gerai. unsure.gif

tu nepergyvenk adaptacija vaikams gali trukt nuo trumpiausio laiko iki puses metu -tiesiog stebek, kalbekis, paglostyk, kuo dazniau pagirk 4u.gif kuo dazniau klausk kaip mokykloj sekes, ka veikei..taip ir susidaro tas saugumo jausmas 4u.gif
Papildyta:
ir siaip paskaitau-tokios mamos musu saunios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ikulia @ 2013 09 30, 13:58)
Laba.

Zeneta, maniske pirmoke irgi labai pergyvena del klaidu. O ir mokytoja tik ypatingais atvejais saulute ar sypsenele piesia. Tai manoji stengiasi-stengiasi...
Pergyvena irgi, kolektyvas klaseje is vienos grupes darzelio, o ji-naujoke. Tai adaptacija tokia...sudetinga.
Bet ji turi labai daug uzklasines veiklos po pamoku ir geriausia drauge-kaimyne, su kuria kasdien bendrauja... Tikiuosi, kad viskas susigules smile.gif

o mes kai darzelio nelanke tai isvis biggrin.gif bet jau pazanga didele-nes mato kad ciut ne visi galvom lipa kad jis tik butu saugus -tai ir mokyklon vis dazniau su sypsenele iseina, tik baisiai bijo nepavluotumem..tai jau stengiames visi 5 min anksciau ateit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 09 30, 14:35)
o namų darbus spėja mokykloj padaryti?
Maniškis kasdien po valandą ruošia.

Kazkokiu stebuklingu budu speja viska padaryti mokykloje. jei ne, tai vakare darom.

4u.gif Oi svekit-sveikit...
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas turite parduot raudona maikute ir melynus sortus ar bridzus. Be piesinuku. I darza reikia, nerandu pirkt doh.gif 6-meciui.
Atsakyti
Laba ryta.
Uzmigau su vaikais pries 22h.,tai jau nuo 4.20 bludyju doh.gif Ziuriu ne as viena,kaimyne prie lango tepasi sumustinius bigsmile.gif I burna,sviesa issijunge,toliau parpt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kai išėjau į laiptinę, taip kvepėjo blyyyyyynais ax.gif 7 ryto bigsmile.gif Miela wub.gif
Važiavau į turgų, pirkau glėbį rožių, sveikinom bendradarbį veselijos proga. Žinokit ir nuvažiuojant į tugų ir važiuojant į darbą, prie kiekvieno šviesoforo užsidegdavo žalia dar man nespėjus sustot, jau prie paskutinės sankryžos šypsojausi taip user posted image
Gražios dienos visoms!!!!!!!!!!!! user posted image
Papildyta:
o tyrimai musu l.blogi....:-(:-(:-( tiksliau blogi tie.kurie ir vercia mus operuotis

console.gif
Kaip šiandien?
Atsakyti
mano šeima jau išėjusi, o aš kavinuosi wub.gif Namuose taip tyla, taip ramu biggrin.gif Šiandien mamelė kvietė ateiti valgyti kibinų bigsmile.gif nekeniu jų darymo o mano vaikai labai mėgsta doh.gif
Vyrą kalbinu savaitgalį važiuoti į kaimą ir pasikepti šašlykų ax.gif
Atsakyti