Vakar rašiau, ką mes veikiam savaitgalį, tačiau kažką paspaudžiau ir kažkaip išjungiau interneto naršyklę ir dingo visas mano pasakojimas, tai ir neberašiau iš naujo. Gal dabar parašysiu - sėdim namie beveik vienos merginos: aš su mažyle vienam kambaryje, o serganti paaugliukė su kalyte kitame, na o katinas vaikšto po visą butą kur tik užsimano. Vienas bernaitis vienuose svečiuose, kitas kituose, vyras vėl dirba. Viskas kaip ir vakar.

Knygą skaitau labai įdomią ir kartais atitinkančią mano kai kurias nuotaikas, vadinasi Kitas gyvenimas, autorė Jodi Picoult. Patiko man jos kūryba, pradėjau ja skaityt atrodo nuo knygos apie paauglį autistą, knyga vadinosi Namų taisyklės.
Štai ką autorė rašė apie knygą "Kitas gyvenimas":
Beveik visos mano sutiktos moterys, kurios skaitė knygą, prisipažino, kad atpažįsta save šioje istorijoje. Kitą gyvenimą" parašiau susilaukusi pirmo kūdikio, kai jaučiausi labai sutrikusi. Rašymas man atstojo psichologo konsultacijas, galbūt todėl tiek daug motinų taip sujaudina Peidžės ir Nikolo istorija. Eidama į maisto parduotuvę dažnai svajodavau, kaip palieku sūnų ir savo vyrą... Pasišnekėjusi su kitomis moterimis, kurios slapčia puoselėjo tas pačias mintis, nusprendžiau sukurti veikėją, kuri iš tikrųjų galėtų taip pasielgti."
Jodi Picoult
Na, man nekyla minčių palikti mažylę, tačiau būna kartais tokių minčių, kad gyvenu kažkokį kitokį gyvenimą, negu iki šiol, - mano gyvenimas labai staigiai pasikeitė per labai trumpą laiką, tai reikėjo laiko priprasti prie visko. Man padeda tai, kad galiu su vyru pasikalbėti visokiom temom.
Jau trečia diena duodu mažylei daržovių tyreles, auga mano mažiukė, ech... Tas "malonumas" virti daržoves, blenderiuoti, smulkinti, maitinti kūdikį, hmm net nežinau, ar tai malonumas kabutėse, ar tikras malonumas. Kol kas man smagu.
Kiek visokių darbų yra namie, kurių nespėju nudirbti... Vakar kepiau ir troškinau kotletukus, šiandien manų pyragą su obuoliais.
Penktadienį su vyru ir dviem mažaisiais vaikais buvom svečiuose.
QUOTE(Kuzia @ 2013 09 29, 16:00)
Pradejo mano merginute ciuozimo pamokas lankyt
. Pirmas 15min repliojo abiem rankom i siena isikibus
, o po to darant pratimus kazkaip atsipalaidavo, su rieduciais juk vazineja neblogai
, tai is tu pradedanciuju jai sekesi geriausiai
. Nors is pradziu jau norejau treneres jai pingvino paprasyt 

QUOTE(nataliuncik @ 2013 09 29, 16:27)
Eee, o kas tas pingvinas?