Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Laba diena.
Vakar rašiau, ką mes veikiam savaitgalį, tačiau kažką paspaudžiau ir kažkaip išjungiau interneto naršyklę ir dingo visas mano pasakojimas, tai ir neberašiau iš naujo. Gal dabar parašysiu - sėdim namie beveik vienos merginos: aš su mažyle vienam kambaryje, o serganti paaugliukė su kalyte kitame, na o katinas vaikšto po visą butą kur tik užsimano. Vienas bernaitis vienuose svečiuose, kitas kituose, vyras vėl dirba. Viskas kaip ir vakar. biggrin.gif
Knygą skaitau labai įdomią ir kartais atitinkančią mano kai kurias nuotaikas, vadinasi Kitas gyvenimas, autorė Jodi Picoult. Patiko man jos kūryba, pradėjau ja skaityt atrodo nuo knygos apie paauglį autistą, knyga vadinosi Namų taisyklės.
Štai ką autorė rašė apie knygą "Kitas gyvenimas":
„Beveik visos mano sutiktos moterys, kurios skaitė knygą, prisipažino, kad atpažįsta save šioje istorijoje. „Kitą gyvenimą" parašiau susilaukusi pirmo kūdikio, kai jaučiausi labai sutrikusi. Rašymas man atstojo psichologo konsultacijas, galbūt todėl tiek daug motinų taip sujaudina Peidžės ir Nikolo istorija. Eidama į maisto parduotuvę dažnai svajodavau, kaip palieku sūnų ir savo vyrą... Pasišnekėjusi su kitomis moterimis, kurios slapčia puoselėjo tas pačias mintis, nusprendžiau sukurti veikėją, kuri iš tikrųjų galėtų taip pasielgti."
Jodi Picoult

Na, man nekyla minčių palikti mažylę, tačiau būna kartais tokių minčių, kad gyvenu kažkokį kitokį gyvenimą, negu iki šiol, - mano gyvenimas labai staigiai pasikeitė per labai trumpą laiką, tai reikėjo laiko priprasti prie visko. Man padeda tai, kad galiu su vyru pasikalbėti visokiom temom.
Jau trečia diena duodu mažylei daržovių tyreles, auga mano mažiukė, ech... Tas "malonumas" virti daržoves, blenderiuoti, smulkinti, maitinti kūdikį, hmm net nežinau, ar tai malonumas kabutėse, ar tikras malonumas. Kol kas man smagu.

Kiek visokių darbų yra namie, kurių nespėju nudirbti... Vakar kepiau ir troškinau kotletukus, šiandien manų pyragą su obuoliais.

Penktadienį su vyru ir dviem mažaisiais vaikais buvom svečiuose.
QUOTE(Kuzia @ 2013 09 29, 16:00)
Pradejo mano merginute ciuozimo pamokas lankyt biggrin.gif . Pirmas 15min repliojo abiem rankom i siena isikibus lotuliukas.gif , o po to darant pratimus kazkaip atsipalaidavo, su rieduciais juk vazineja neblogai rolleyes.gif , tai is tu pradedanciuju jai sekesi geriausiai wub.gif . Nors is pradziu jau norejau treneres jai pingvino paprasyt lotuliukas.gif

thumbup.gif
QUOTE(nataliuncik @ 2013 09 29, 16:27)
thumbup.gif mano Smiltė žiema su pingvinu važinėjo, laiminga buvo

Eee, o kas tas pingvinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 09 29, 15:37)
Eee, o kas tas pingvinas? g.gif

biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 09 29, 17:30)
Jo, tie pingvinai fainas dalykas maziukams thumbup.gif . Kazi kaip but atrodzius 165cm merga su tuo pingvinu lotuliukas.gif . Trenere vis surekdavo aptarnaujanciam personalui - dar viena pingvina ploja.gif , tai vis galvodavau, kad nu dabar tai jau tikrai duos maniskei ph34r.gif  lotuliukas.gif
dažniausia mes labai nuvertinam savo vaikus, mums atrodo kad jie silpnesni, drovus... o iš tikruju būna kitaip wub.gif
Atsakyti
Labas ir labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 09 29, 19:50)
Labas ir labanakt  4u.gif

Kokia iškalbinga. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 09 29, 19:50)
Labas ir labanakt  4u.gif

Ko tiek anksti blink.gif , anksčiau bent jau su vištom eidavo gult, o tu ir tas pralenkt sugalvojai biggrin.gif .
Atsakyti
180 atsilenkimų,kažkiek prisitraukimų ir t t.Pavargau.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 09 29, 20:01)
180 atsilenkimų,kažkiek prisitraukimų ir t t.Pavargau.

oho.
O aš 15 arų 15 metų neliestos velėnos išgrėbiau biggrin.gif Matyt rytoj nebeprisikelsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 09 29, 13:19)
o mes turim naują katę. neiškentėm. kolkas tai tik mums atrodo, kad "mes ją turim", nes ji su mumis nedraugauja ir tūno palindus po vonia. bet palauksim, kol jinai supras, kad mes iš tikro labai žavūs ir geri, ir visai nebaisūs, ir pati užsimanys su mumis draugauti.

Ooo... gera žinia bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Baigiu grybų karą. doh.gif Važiavom šiandien grybauti, prisirinkom gan nemažai visokių grybų. Kol nudarinėjau visus, dar MB ir dukrytė padėjo. Dičkiai tuo metu pietums pjaustė baltą mišrainę. Gėris ta didelė šeima, pasidalinam darbais ir dirbam visi. wub.gif Mažus raudonviršiukus, baravykiukus ir lepšiukes marinavau čielus, kitus išsiviriau, šaldysiu. Baravykai sudėti į orkaitę džiūsta. Baigiu jau išvirti karčiuosius grybus ir bus baigta. thumbup.gif Gaila, kad šalnų nemažų praneša, tai jau grybų nebus manau daugiau. unsure.gif Į sprandą bandė erkė įsisegti. doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif pirmokeli i mokykla islydejau - ramu namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 30, 08:40)
labas  rytas  4u.gif  pirmokeli i mokykla islydejau - ramu namie  biggrin.gif

o, kad pas mane taip būtų... pirmokas mokykloj, vyras nežiniakurnežiniakadagryš, namie mažoji su viduriniuoju kalasi ir taikosi 5 kartus per minutę, rūsy gręžia 2 su perforatorium, o lauke 3 su kažkokiais kitais velnio agregatais doh.gif katė po vonia ir aš ją suprantu. tilpčiau - pati ten susipokuočiau. ech, ar tarpas po vonia mažas, ar aš per didelė... tikriausiai kaltas tarpas biggrin.gif
Atsakyti