Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 03, 09:51)
ir mane paimkit bigsmile.gif
jamam.Kas dar ryt ryte į Budapeštą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 03, 11:06)
jamam.Kas dar ryt ryte į Budapeštą? biggrin.gif
bilietus ieškok papigiai biggrin.gif

Anksčiau žiūrėjau su ISIC buvo geros kainos bilietų, bet dabar į Vengriją nėra
Atsakyti
Sveikos,

įpilsiu deguto dėl auklėtojų smile.gif
auklėtoja privalo plauti ir valyti žaislus, tai yra nurodyta pareiginėje instrukcijoje, tad nekarkim visko ant padėjėjų smile.gif bendra grupės tvarka taip, tačiau metodinės priemonės, žaislai yra auklėtojos reikalas, matyt todėl ir sustreikavo širdelė, kad savo pareigų nevykdė, o padėjėjai taip pat turi ji baksnoti arba kviesti med. personalą, arba sakyti Dir. pavaduotojai ūkio reikalams, nes ta yra tiesioginis padėjėjos vadovas. Matyt abi gerai apsileide.
Papildyta:
Nikte, kai atsigausi prasinešk per šią temą http://www.supermama...;#entry64182753 , užkniso negyvai, visko už dyką nori, tegul sėdi toliau dovanojimo temoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 03 spalio 2013 - 10:30
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 03, 10:14)
bilietus ieškok papigiai  biggrin.gif

nelabai būna pigių schmoll.gif
pastoviai ieškau.
nebent paimtų Musė mane kaip vertėją/bagažo nešėją
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 10 03, 12:07)
pastoviai ieškau.
moki vengriškai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 10 03, 11:07)
pastoviai ieškau.

Wizzairas neskraido Lietuvon? tai skrisk per Charleroi - imi pigų iki Charleroi, iš ten už kelias kapeikas iki Budapešto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 10 03, 11:07)
Ką musė,kiek ten tų sparnų,pati vos paskrenda,o dar jei tave nešt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 03, 11:16)
moki vengriškai  bigsmile.gif

nu ne, b et galiu išmokt per naktį jei reikia:)
kažkur knygą turiu vengrų kalbos pradžiamokslis blush2.gif

QUOTE(Nata* @ 2013 10 03, 11:17)
Wizzairas neskraido Lietuvon? tai skrisk per Charleroi - imi pigų iki Charleroi, iš ten už kelias kapeikas iki Budapešto  thumbup.gif

skraido, bet ne į Budapeštą.
Bandžiau, bet sudėtinga suderint laikus:(
paskutinįkart kai skridom rinkausi tarp Porto ir Budapešto.
Nugalėjo Portas.
Tai dabar jau Budapešto eilėsmile.gif

QUOTE(Germinė @ 2013 10 03, 11:29)
Ką musė,kiek ten tų sparnų,pati vos paskrenda,o dar jei tave nešt... biggrin.gif

ai nu.
lengva aš.
Ir nereikli.

Atsakyti
Labas 4u.gif
mes sergam, vakar prie daktaro nepriėjau, bet ir nebekraujuoju ax.gif panelę parsivedžiau iš m-klos su temperature, kosėjimo priepuoliai iki vėmimo. Mažasis naktį klykė, kad skauda ausį user posted image pavargau...... o taip traukia prigulti, bet kur tau...pešasi abu pasilikę, rėkauja...vien žo- visi sergam- šuo net ir tas privėmė ant grindų user posted image

Beje, gal kam įdomu bus- RIMI visiems UNICEF Kalėdiniams atvirukams nuolaida-
kainavo 1,99, dabar tik 9 cnt bigsmile.gif
Tiesą pasakius nusipirkau net 60 atvirukų, kai pamačiau, jog suteikta nuolaida virš 100 litų tai net žandikaulis atvipo biggrin.gif doh.gif ir tokių simpatiškų prisirinkau thumbup.gif
pats tas rengtis šventėms, manau tikrai verta pirkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 03 spalio 2013 - 13:01
QUOTE(ENIGMA @ 2013 10 03, 11:28)
Sveikos,

įpilsiu deguto dėl auklėtojų smile.gif
auklėtoja privalo plauti ir valyti žaislus, tai yra nurodyta pareiginėje instrukcijoje, tad nekarkim visko ant padėjėjų smile.gif bendra grupės tvarka taip, tačiau metodinės priemonės, žaislai yra auklėtojos reikalas, matyt todėl ir sustreikavo širdelė, kad savo pareigų nevykdė, o padėjėjai taip pat turi ji baksnoti arba kviesti med. personalą, arba sakyti Dir. pavaduotojai ūkio reikalams, nes ta yra tiesioginis padėjėjos vadovas. Matyt abi gerai apsileide.
Papildyta:
Nikte, kai atsigausi prasinešk per šią temą http://www.supermama...;#entry64182753 , užkniso negyvai, visko už dyką nori, tegul sėdi toliau dovanojimo temoj.  mirksiukas.gif

auletoja neprivalo tvarkyt, tam darzeliuose ir seimininkutes 4u.gif nemaciau ne vienam darzeli, kad aukletojos zaislus plautu...ir klausiau savu pedagogiu-darzelio aukletoju tai seiminkutes pareigos 4u.gif metodine medziaga tai nezaislai pratybeles,popierius, ivairios mokymo priemones taip cia aukletoja tuo uzsiima...
uzmeciau aki i tema...nu uz ta zaidima 100 lt ka zinau doh.gif nemoralizuoju bet tik cia pareiksiu nuomone..mazius mano turi uz 15 lt kalvariju turguj pirkom vasara is baltarusu doh.gif aisku ten moralizuoja, bet tikrai durniu ieskojimas uz 100 lt -nesupyk
Papildyta:
Stiklo karoliuk kokie atsakymai is gines-viskas gerai ax.gif
uops nepamaciau -kai parasei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 03 spalio 2013 - 13:12
QUOTE(zeneta @ 2013 10 03, 13:09)
auletoja neprivalo tvarkyt, tam darzeliuose ir seimininkutes  4u.gif nemaciau ne vienam darzeli, kad aukletojos zaislus plautu...ir klausiau savu pedagogiu-darzelio aukletoju tai seiminkutes pareigos  4u.gif
uzmeciau aki i tema...nu uz ta zaidima 100 lt ka zinau  doh.gif  nemoralizuoju bet tik cia pareiksiu nuomone..mazius mano turi uz 15 lt kalvariju turguj pirkom vasara is baltarusu  doh.gif  aisku ten moralizuoja, bet tikrai durniu ieskojimas uz 100 lt -nesupyk
Papildyta:
Stiklo karoliuk kokie atsakymai is gines-viskas gerai  ax.gif

PRIVALO. Man tik pasakų nepasakok, aš pati pareigines tvirtinau, todėl dar kart sakau žaislai yra auklėtojų reikalas. Nežinočiau nesakyčiau, o kad auklėtojos purtosi savo darbo irgi faktas. Nei viena auklėtoja neprisipažins ypač vaiko tėvui, juk tvarka padėjėjos reikalas. O kas liečia darbą nedirbai nežinai, todėl netvirtink.
Žaidimų kainos normalios, nupirkai pasisekė, aš saviems pirkau tikrai ne už tiek.
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2013 10 03, 14:12)
PRIVALO. Man tik pasakų nepasakok, aš pati pareigines tvirtinau, todėl dar kart sakau žaislai yra auklėtojų reikalas. Nežinočiau nesakyčiau, o kad auklėtojos purtosi savo darbo irgi faktas. Nei viena auklėtoja neprisipažins ypač vaiko tėvui, juk tvarka padėjėjos reikalas. O kas liečia darbą nedirbai nežinai, todėl netvirtink.
Žaidimų kainos normalios, nupirkai pasisekė, aš saviems pirkau tikrai ne už tiek.

praktika atlikau...bet kiek klausiau ne viena nesake kad zaislus plauna...galit metyt pomidorais biggrin.gif padeda tvarkyt ir tt..gal ir nedirbau, bet yra bent kelios ukletojos mano pacios drauges tongue.gif praktika puse metu tikriausiai nesiskaito a ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 03 spalio 2013 - 13:16